lazeto Публикувано 30 Ноември, 2010 Share Публикувано 30 Ноември, 2010 (Редактирано) Off Topic Easy Fortune Happy Life (2009) Страна: Тайван Също така известен като: Fu Qi You An Kang Година на излъчване: 2009- Юни-07 до 2009 –Септември- 27 Време на излъчване: Неделя 22:00- 23:30 Жанр: Романс, Комедия Канал: TTV / SETTV Епизоди: 17 Режисьор: Chen Yu San, Hu Jia Jun Субтитри: Английски в торента, Руски Участват: Lan Cheng Long as Yan Da Feng Chen Qiao En as Xie Fu An Roy Qiu as Han Dong Jie Jocelyn Wang as Jiang Zhen Zhen Xiu Jie Kai as Yan Yang Ding Qiang as Yan Yun Gao Chen Zi Xian as Xie Fu Jiu Wang Juan as Yan Feng Feng Tan Ai Zhen as Huang Chun Xiang Dong Zhi Cheng as Yan Dong Shi Zhang Резюме: Yan Da Feng е богат, арогантен, с горещ темперамент, лошо момче, който отказва да изпълни желанието на дядо си да се ожени за Xie Fu An, обикновено момиче което учи билкарство при баба си. За да се измъкне от този брак, той дори изпраща убийци за да се отърве от нея. Но скоро попада под нейния чар и доброта, но дали това ще е достатъчно за да бъдат двамата заедно........ Торент Сваляне с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Сериалчето е добро има интрижки, любов ......... Редактирано 30 Март, 2024 от mrnkaloto Нов постер 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelenceto Отговорено 3 Януари, 2011 Share Отговорено 3 Януари, 2011 Интересно е сериалчето, много е леко и забавно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djehii Отговорено 8 Април, 2011 Share Отговорено 8 Април, 2011 От тук целия: сваляне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
burbeng Отговорено 9 Април, 2011 Share Отговорено 9 Април, 2011 (Редактирано) От тук с руски субтитри Редактирано 7 Ноември, 2013 от Ragnos Всички линкове трябва да се покриват с текст. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniela1504 Отговорено 10 Април, 2011 Share Отговорено 10 Април, 2011 Интересно сериалче, изгледах го за три дни.Не бих казала, че имаше големи драми, хареса ми! Dong Jie (ангелът хранител) ми беше по симпатичен от Da Feng и много ми напомняше на Mike He, особено с тази прическа и изражение. Беше ми приятно да видя и един стар познайник от'' Mars'', попораснало е момчето.Кой обаче го излъга, че му отива тази обица и то поставена по този начин, незнам??? Аз веднага се сещам за лафа ''като на свинче звънче'' ,в неговия случай ''като на маймунче звънче''. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 22 Юли, 2011 Share Отговорено 22 Юли, 2011 И аз това си мислех почти през цялото време-иначе мацката ми хареса повече в Fated to Love you.Но любимец ми стана братчето-сладурче е.Както и стария познайник от Bull Fighting Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dache Отговорено 24 Юли, 2011 Share Отговорено 24 Юли, 2011 Радвам се, че има тема за тази драмичка На мен лично доста ми допадна и макар да представя една изтъркана тема (бедното момиче, което променя безчувствения богаташ- сребролюбец ), то е направено по такъв начин, че не губиш интерес. И на мен обаче Chen Qiao En повече ми хареса във Fated to love you и безспорният ми любимец отново е братчето А как се смях на имената им :X Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 13 Септември, 2011 Share Отговорено 13 Септември, 2011 Ей това най - много ми хареса в целия сериал Като цяло леко и забавно, но без да е нещо особено впечатляващо, даже мисля да пропусна 3-4 еп. и направо да изгледам финалния.Главният/ съжалявам, но не не мога да им запомня имената / беше много странна птица, като се усмихне е голям сладур с трапчинките, обаче като е ядосан и се намуси става направо озъбено свирепо куче. И пак добре познатият ни образ на мъжът дявол, не знам вече за кой ли път го гледам, явно е любим сред тайванските сценаристи. Взех сериозно да се чудя трапчинките дали не са някаква характерна азиатска черта като дръпнатите очи например или са дело на пластичните хирурзи. Напоследък къде що гледам филм всичко живо е с трапчинки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 26 Септември, 2011 Share Отговорено 26 Септември, 2011 Сериала почнах да го гледам преди не знам си колко месeца и въпреки, че ми хареса последните три серии така и не ги доизгледах. Досега! А те се оказаха доста интересни, а и края биваше. На мен любимци ми бяха семейството на лелята, чичото и синът им. Първите двама бяха такива егоисти, но в същото време и страшно забавни. Много се смях на всяка сцена с тях ,особено когато лелята нарисува онази картина или трябваше да обучават кучето. И как само двамата незнайно от гадняри станаха като писенца.И тя накрая не спря да мрънка срещу това което най-искаше-шефското място ,когато го имаше, пък вече не го щеше. Главните герои добре си паснаха, тя беше жизнерадостна девойка, той затворен в себе си мъж, вярващ, че щастието е в парите, а всъщност просто се нуждаеше от любов и семейство. Нещото, което никога не е имал, тъй като дядо му, лелята, чичото, за него те бяха чужди. Само май към братовчед си беше по мил и то пак по негов си начин. И да получи всичко това не от кого да е, a от жената ,с която просто си играеше и използваше за пъкленият си план.Само не разбрах кога точно той докато се преструваше на влюбен взе, че хлътна наистина, ама явно докато омайваше девойката, тя взела, че омаяла него . Двамата бяха хубава двойка, а накрая като се скараха и той се държеше ужасно, много добре им се получи.Както и сдобряването де. Сцените, когато тя си тръгваше от тях, но искаше да остане и чакаше той да я спре, той не го стори, а я настигна чак на автогарата и й показа документа за развода, неподписан от него, са едни от любимите ми за този сериал, както и съвсем накрая, подаръка за годишнината-бебето. Репортерката, много хвърчеше тя из облаците и само за пари мислеше. Най-ме дразнеше като се правеше на важна пред Се Фу Ан, но накрая добре си го получи тя и то точно когато и от който не очакваше.Лично на мен тази част от сюжета, където Ян Де Фон се връща при нея да продължават с плана си и когато са на крачка да го постигнат и той казва, че се отказва от всичко ми беше много интересна. Харесва ми на лошите да им се връща тъпкано и да не получат каквото искат. Пък тя си заслужи срама. А и Ян Де Фон добре се прикри, до този момент никой не знаеше, че той играе, всички мислеха, че отново е станал лош. Братчето на Се Фу Ан, голям сладур. Много забавен беше с хлътването си по репортерката и особено като бяха отишли на вечеря. Тя много нагло го използва, ама той е едно детенце, нищо не разбира горкото.То тя сестра му преметна, че него ли да не може. Братовчеда, шапка му свалям. Не беше въобще подвластен на парите, но най-доброто му качество беше, че разпознаваше какви са хората по душа, какво искат. Винаги казваше истината право в очите, не шикалакавеше.Когато репортерката се завъртя и около него ме хвана страх ,че той ще се влюби наистина, а тя само го използваше /както правеше и с другите/. Но той си знаеше, затова и не попадна в нейният капан, поне в началота де. После се влюби ,но може би затова допринесе и това ,че тя за някой друг момент показа и една добра страна от себе си на наранена жена и това го привлече в нея. Но дори и влюбен Ян Ян си остана същият .Когато трябваше и каза в лицето каква е, че заради нея страдат хора и че, тя иска Да Фон само заради парите. Въпреки всичко бяха хубава двойка и накрая не се събраха, ама натам вървяха нещата като че ли. Ян Ян много помогна и на отношенията на Фу Ан и Да Фон. На нея и разкри тайните от миналото на братовчед си, които са го превърнали в затворен и студен човек и оттам тя започна да поправя нещата, а към Да Фон той винаги си го съветваше или поучаваше когато сгреши, особено към жена си. И сега дядото, този човек ми хареса чак накрая. Иначе още в началото ме издразни с това, че въобще не е обичал бабата, а просто я е използвал и че, не му бе по вкуса, че семейството му е хайка хищници за пари, след като и той самият цял живот все за тях е ламтял и чак сега му дошъл акъла, че на този свят има и друго освен тях .Е поне с това си прозрение успя да промени живота на семейството си и от хора, които не се понасяха, станаха задружни.Тъй де, станаха семейство! Ангел-спасителя/забравих му името /наистина приковава вниманието. Един такъв мълчалив, но добричък .Все помагаше на Фу Ан ,не трябваше да се влюбва в нея, ама поне нямаше големи драми затова . А и историята около дядо му също беше интересна. Сюжета може да не е нещо ново, но ти грабва вниманието.Хареса ми!!!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 14 Юли, 2014 Share Отговорено 14 Юли, 2014 А животинчето на репортерката какво представлява?Наскоро пак го гледах сериала и така и не ми стана ясно-нещо средно между катерица и плъх Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts