Katshi Публикувано 13 Ноември, 2010 Share Публикувано 13 Ноември, 2010 Kim Sa Rang Име: 김사랑 / Kim Sa Rang Професия: актриса Дата на раждане: 12 януари 1978 г. Височина: 174 см Тегло: 51 кг Зодия: Козирог Кръвна група: O Семейство: по-голям брат Сериали: Revenge (TV Chosun, 2020-2021) Abyss (tvN, 2019) My Love Eun Dong (JTBC, 2015) Secret Garden (SBS, 2010) Tokyo Shower (SBS, 2008) The King and I (SBS, 2007) How to Meet a Perfect Neighbor (SBS, 2007) A Love to Kill (KBS2, 2005) A Maiden's Dream (천년의 꿈) (KBS1, 2003) Thousand Years of Love (SBS, 2003) Affection (SBS, 2002) Mina (KBS2, 2001) How Should I Be (MBC, 2001) Anger of Angel (SBS, 2000) Филми: Man of Men (2019) Radio Dayz (2007) Sexy Teacher / Who Slept With Her? (2006) Love of South and North / Love Impossible (2003) Birth of a Man (2002) Видео: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 13 Ноември, 2010 Share Отговорено 13 Ноември, 2010 Това е мацката, дето обичаше нещастно героя на Rain в A love To Kill. Чак сега я разпознах. Добра актриса!!! Наистина е доста различна.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 21 Февруари, 2011 Share Отговорено 21 Февруари, 2011 Е наблюдавал съм я само в "Тайната Градина" и доста ми допадна,както на визия така и начина по-който си изигра ролята. Без много фанфари,не много набиваща се на очи,но пък по един много професионален начин. Допадна ми тъжният и поглед и грациозната походка.За напред се надявам а изгледам още някоя и друга продукция с нея,за да придобия по-голяма представа за това ,как е справя с различните роли и прочие. Засега ми е симпатична,пък да видим по нататък. Някак си странно ми се стори като видях,че тук така да се каже,няма коментари за нея,което малко ме учудва,даже доста,но пък и като с еима напредвид ,че тук повечето са дами,нормално е мъжката част от актьорите да са по коментираните. Ето някоя и друга снимка на мадамата: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LunaBrava Отговорено 22 Февруари, 2011 Share Отговорено 22 Февруари, 2011 И аз само в Тайната Градина съм я гледала, не ми направи особено добро впечатление с актьорските си способности, но откакто разбрах, че сме родени на една дата, се поинтересувах да науча повече за нея. Иначе е красива и със страхотна фигура Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts