lazeto Публикувано 29 Август, 2010 Share Публикувано 29 Август, 2010 Phoenix (2004) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 5 април 2004 - 29 юни 2004 Време на излъчване: понеделник и вторник 21:55 Жанр: Драма, Романс Канал: MBC Епизоди: 26 Режисьор: Lee Eun Kyu Субтитри: Английски Участват: • Lee Seo Jin - Jang Sae Hoon • Lee Eun Joo - Lee Ji Eun • Jung Hye Young - Yoon Mi Ran • Eric (SHINHWA) - Suh Jung Min • Kim Bin Woo - Lee Young Eun (по-малката сестра на Ji Eun) • Lee Yoo Jin - Nam Bok Ja (приятелка на Ji Eun) • Lee Kyung Jin - Jo Hyun Sook (майката на Ji Eun) • Han In Soo - Lee Sang Bum (бащата на Ji Eun's dad) • Kim Byung Se - Kim Ho Jin • Park Geun Hyung - Suh Moon Soo (бащата на Jung Min) • Kim Bu Sun - доведената майка на Jung Min • Shim Yang Hong - бащата на Mi Ran • Kim Dong Hyun - Yuh Jin Резюме: Любовта се нуждае от точното време и място, за да се развие. В сериала се разказва за двама млади, които отчаяно се влюбват, но не могат да бъдат заедно, защото не са уцелили "точното време". Годините минават и двамата се срещат отново. И трик на съдбата променя тяхното положение и среда. От дъщеря на милионер И Джи Ън (Lee Eun Joo) се е превърнала в обикновен работник, страдащ от мрачната реалност на живота. От друга страна, сиракът и беден студент Чанг Се Хун (Lee Seo Jin) вече е богат бизнесмен. Сега тези двама души гледат на света с други очи. Дали ще могат да открият пътя един към друг, или пак ще се разминат във времето... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Lee Seo Jin и Eric на едно място , със сигурност ще е добро сериалчето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didkapan Отговорено 29 Август, 2010 Share Отговорено 29 Август, 2010 Този сериал преди известно време го бях започнала, но го намерих само с кофти качество. От това, което гледах си спомням, че предвещаваше да е много емоционален. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts