A Love To Kill Публикувано 13 Юли, 2010 Share Публикувано 13 Юли, 2010 G.NA 지나 Дебют: 14-ти юли 2010г. Агенция - CUBE Entertainment От 2015 г. е неактивна след скандал за спонсорство. /В началото на 2016 г. G.NA бе обвинена за връзка с американски бизнесмен заради пари. Тя отрече тези твърдения и каза, че двамата са в романтична връзка; тя обаче бе глобена с 2 милиона вона (1 772 щатски долара) и не подписва отново с нито една агенция, след като договорът й с Cube Entertainment изтече./ Официален уебсайт Име - Gina Choi Родена на 13.09.1987 година Висока - 168 см. Кръвна група - 0 Хоби - да танцува Instagram: missginachoi87 Twitter: ginachoi87 Facebook: gna.unitedcube Fancafe: G.NA YouTube: gnaofficial Кариерата и започва през 2005 г. в шоу на талантите Let’s COKE PLAY Battle Shinhwa влиза в групата Oh-Sonyeo (Five Girls) Нейни колежки са Yoobin (Wonder Girls), UEE (After School), Hyosung (Secret) and Jiwon (ex- T-ara) , но поради финансови проблеми групата не дебютира и се разпада. Така всеки поема по собствен път. От тогава G.NA се подготвя за солова кариера, като същевременно взема различни участия: - в клипа на 2PM - 10 Points Out of 10 Points и е тънцьорка на промоциите на 4Minute. Истинския й звезден миг идва, когато получава подкрепата от Bi Rain за дуетна песен - 애인이 생기면 하고 싶은 일 (What I Want To Do Once I Have A Lover), издадена на 5 юни 2010 година. Соло албума й излиза на 14.07.2010 година с името - Draw G’s First Breath в стил R&B/ Hip-Hop Тя се изявява и като актриса и телевизионна водеща. Сериали: 2015 MBC's A Week of Romance [2012, SBS] Salamander Guru and The Shadows - Krystal [2012, tvN] Reply 1997 – гост [2011, SBS] Welcome to the Show -гост Телевизия: 2016 MBC's We Got Married 2015 MBC's King of Mask Singer 2015 MBC's Real Man 2015 MBC's Weekly Idol 2014 MNET's Singer Game 2014 MBC's Weekly Idol 2014 KBS's Hello Counselor [2013] The Romantic & Idol Сезон 2 [2011] Doctor’s Penalty – Водещ [2010] The M Wave – Водещ Дискография: Корейска: Албуми: [2011.01.18] Black & White Свали Мини-албуми: [2010.07.14] Draw G's First Breath Свали [2011.08.26] TOP GIRL Свали [2012.05.22] BLOOM Свали [2013.03.14] Beautiful Kisses Свали Дигитални сингли: [2010.07.05] If You Want A Lover (With Rain) [2010.09.01] Mischievous Kiss OST Part.1 (Let Me Kiss You) Свали [2010.11.10] Together Forever Vol. 1 (G.NA with Hyun A) Свали [2011.01.11] Nice to Meet You (G.NA with Wheesung) Свали [2011.03.17] Milk Tea Свали [2011.05.11] The Greatest Love OST Part.2 (Because You Are My Man) Свали [2011.05.12] Count On Me (Lee Ki Chan with G.NA) Свали [2011.07.20] Fly So High (U-CUBE) Свали [2012.07.09] 2012 Road for Hope OST Part.1 (Yang Yo Seob, Ji Yoon, G.NA, Lee Chang Sub) Свали [2012.08.30] The Thousandth Man OST Part.3 (Tell Me Now) Свали [2012.11.09] Shinsadong Tiger Project Album Super Market (Stop Doing That) Свали [2011.01.11] Dokkun Project Pt. 2 (G.NA & Sanchez) Свали [2013.07.03] Love & Slow Свали [2013.12.03] Cube Artists - Christmas song Свали [2013.12.06] Please Remember, Princess OST Part.3 (Drama) Свали [2013.12.20] Ryu-Cube Donation Project - Smile Again (Trouble Maker & G.NA & Ryu Hyun Jin) Свали Компилации и Други: [2010.10.15] Let's go! Свали [2010.11.05] Road for Hope (#1 Seonmul) [2010.12.06] Verbal Jint - go easy 0.5 (#1 Promise Promise (feat. G.NA)) Свали [2011.06.30] Hyun A - A Bitter Day (#1 A Bitter Day (feat. Yong Jun Hyung & G.NA)) Свали [2011.08.25] BB.BOYS - First Album (#1 We Will Be Okay feat. G.NA) Свали [2012.03.08] Prepix - Look to Listen Свали [2012.06.29] JP - JP6 (#2 Sorry That I'm Sorry (feat. G.NA)) Свали [2012.09.12] BTOB - Press Play (#1 Press Play (feat. G.NA)) Свали [2012.10.06] Immortal Song 2: Singing the Legend "Cho Ha Moon" [2013.12.09] Hitman Project : A Tribute To The Hitman, David Foster (Mornin’ feat. Sanchez) Mornin' Mornin' Eng ver. Японска: Компилации и Други: [2011.03.30] Fukuyama Masaharu - THE BEST BANG!! - Asia Limited Bang!! - (CD4 #5 milk tea) Свали Международна: Дигитални Мини-албуми: [2012.09.21] Oui Свали Видеография: 2010: 2011: 2012: 2013: Cube Artists - Ryu-Cube Donation Project - Награди: 2010: Cyworld Digital Music Awards : Rookie Of The Month (August) 18th Korean Culture Entertainment Awards : New Generation Popular Music Teen Singer Award 2011: Gaon Chart Awards : Best Rookie Award 5th Mnet 20's Choice Awards : Hot Online Song "Black & White" 8th Asia Song Festival: Asia Influential Artists 26th Golden Disk Awards: Digital Bonsang ("Black & White") 2011 Soompi Gayo Awards: Top Female Soloists of 2011 – Silver От Предавния: 2010: August 12 - M! Countdown - I’ll Back Off So You Can Live Better 2011: February 17 - M! Countdown - Black & White February 24 - M! Countdown - Black & White February 25 - Music Bank - Black & White February 27 – Inkigayo - Black & White 2012: June 08 - Music Bank - 2HOT Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Insomnia Отговорено 15 Юли, 2010 Share Отговорено 15 Юли, 2010 Радвам се изключително много,че някоя като нея се появи най-после....мадамата е изключително талантлива и никой не може да го отрече, като и гледах изпълненията от днес,бях адски приятно изненадана....И между другото хубаво е,че вече не е част от онази група.Момичето е създадено.за да бъде соло.Страшен глас и невероятен магнетизъм... I'll back off so you can live better е невероятна песен.....рапът нещо не ми се хареса много,,макар че момчето си го обичам много...просто ми идва твърде красива песента,за подобни "украшения"... относно клипът....много стилен и разкошен...много харесвам кадрите с танцът,който е на "покрива" и тя е с шапчицата...Doojoon е страхотен...много милички и красиви моменти........ като цяло....очаквам момичето да се развие адски много в професионално отношение,защото наистина го заслужава.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 18 Юли, 2010 Автор Share Отговорено 18 Юли, 2010 Определено мацката е талантлива, а гласовите и данни са завидни Днес на сцената, микрофона и е бил на път да падне но тя го е хванала навреме и е завършила изпълнението си стискайки в ръка батериите, защото не е успяла да го закачи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Insomnia Отговорено 18 Юли, 2010 Share Отговорено 18 Юли, 2010 мда...прочетох го и аз одеве в allkpop... Нищо фрапантно не е станало...Момичето си беше истинска професионалистка и си продължи шоуто,независимо от инцидента... Кофти само,че и се случи на дебюта в Inkigayo...но такива неща стават и е важно да не се панираш и да не позволиш да ти провалят изпълнението... Гласът и беше доста странен...тя буквално се стъписа.... но няма значение....хареса ми много отново... G.NA unnie...hwaiting <3 бтв беше много сладко когато Junhyung искаше да и даде микрофона си....;х ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 22 Юли, 2010 Автор Share Отговорено 22 Юли, 2010 Мейкинга на клипа много са сладки двамата ... и доста близки много ме кефи как тънцуват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Insomnia Отговорено 22 Юли, 2010 Share Отговорено 22 Юли, 2010 дам...много сладко видео...и аз го гледах сутринта в allkpop ... има страхотна химия между двамата...адски естествени и много сладки кадри има в този клип ... обожавам го... Наскоро пак и се прецака изпълнението...Преди да започне да пее I’ll Back Off So You Can Live Better, явно беше решила да представи акапелно някаква песничка и съответно,микрофона и не работеше и в залата беше гробна тишина....Вече започнах да си мисля дали някой не го прави нарочно... След двата инцидента,имаше страхотни коментари отстрана на обезумели фенки,които се радваха,че момичето,докоснало "техния" Doojoon се проваля ... аз не можех да повярвам на това,което четях тогава и не мога и да го възпроизведа....бяха брутални коментари... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sierra Отговорено 22 Юли, 2010 Share Отговорено 22 Юли, 2010 Хубаво пее тая мадама, ама има нещо, което засега ми липсва при нея - и като излъчване, и като пеене. Чакам песента й да ме афектира малко повече, че засега съм по-скоро неутрална. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 24 Юли, 2010 Автор Share Отговорено 24 Юли, 2010 Ами за мен мацката има невероятни гласови възможности ! ... и въпреки, че е нова на сцената се справя страхотно а с времето вярвам, че ще става още по добра Определено се радва на страхотна подкрепа от колегите си - днес подкрепата дойде от HyunA от r 4minute тя замести Doojoon в неговата част от песента. Както споменах, G.Na е тънцувала на лайфовете на 4minute и е приятелка с момичетата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Insomnia Отговорено 26 Юли, 2010 Share Отговорено 26 Юли, 2010 Появи се една красива готина азиатка със малко по-голяма гръдна обиколка и веднага я обвиниха,че си е правила операции ...Хаха... знаех си,че така ще стане..беше въпрос на време.... и днес като го видях в allkpop изобщо не ме учуди.. G.NA си е надарена и определено разчупва стандарта за плоската,слаба азиатка...в което няма нищо лошо..но разбира се в днешно време само това се гледа...таланта и невероятното пеене са на второ място при което обвинението дойде веднага на лице... Тя разбира се,отрече всичко....и съм сигурна,че казва истината... “Because I wanted to receive attention for my singing rather than my body, I wore an outfit that would not make a ‘glamor body’ issue. I tried pressing in my chest with a black top and I purposely wore my clothes loosely so as to not attract too much attention to my body. On the contrary, as I tried to hide my chest with my outfit, it made my whole body look weird creating an adverse effect.” I heard that even the people around me began to wonder if I had plastic surgery on my chest. Before my debut, I lost some weight. Although some parts were slimmed down, my chest did not get any smaller. I think this is the reason why people are having these misunderstandings…I have never had plastic surgery. My upper half overall has the glamor figure.” Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 5 Август, 2010 Автор Share Отговорено 5 Август, 2010 Ами в този клип където тя излага прелястите си на показ може да бъде видяна колко е надарена ... от към гръдна обиколка Наистина е 10 от 10 И сега малко новинки мацката е написала първото си писмо до феновете Hello ^^ This is G.NA This is my first time commenting on here since I got a fancafe I always wanted to leave a comment before, But since I was a foreigner I couldn’t register However now I have an ID that the company made for me! Keke I finally got to reading the each of the messages one by one. It was really touching~ I honestly want to cry at the fact that there is actually this much people rooting for me ㅠ_ㅠ After the first broadcast, I was busy each day and everything went by as a blur At times it was confusing as well and I didn’t know how I was spending each day And after signing on to the fan cafe and seeing the encouraging words from fans that monitor my performances I have decided to focus and squeeze out more strength so that I can keep running even more. ^^ Hope that you guys will continue to give me love and encouragement. I will work extra hard to make you guys proud! Everyone who loves me! You guys know that I love you all too right? Keke Since I still lack in Korean it might take me longer to comment So please understand. ㅠ_ㅠ I am working harder! I love you~~~~~~~~~~~~Byebye!! Не е ли сладурана ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 6 Август, 2010 Автор Share Отговорено 6 Август, 2010 Сладураната пуснала снимки на които е на 19 години ..... Ами според мен си е все така красива ! даже май с черна коса е по- красива ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Insomnia Отговорено 15 Август, 2010 Share Отговорено 15 Август, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=n-7ail4r47U&feature=player_embedded много сладка изненада...наистина се получи много добре и ми хареса адски много <3333браво на Йонг Хуа <333 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
r0ni_swEet Отговорено 15 Август, 2010 Share Отговорено 15 Август, 2010 Една моя любима песничка http://www.youtube.com/watch?v=VBCm003N3VQ&feature=related Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 20 Август, 2010 Share Отговорено 20 Август, 2010 За мен това момиче е пример за това какъв трябва да е един дебютант.... може да пее, танцува, изпълненията и на живо са уникални- сценично присъствие 100% Песента която аз слушам постоянно освен I'll back of... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 21 Август, 2010 Автор Share Отговорено 21 Август, 2010 Прекрасната Джина е била гост в радио предаване, където е смаяла всички с гласови възможности ! няма как иначе Ето и снимка от въпросния ден (колко е сладка без грим ) Чуйте я само ! Нещо на Christina Aguilera Нещо на Tamia (Acapella) И на Ivy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 21 Август, 2010 Share Отговорено 21 Август, 2010 Че тя без грим ми харесва повече сякаш е по-хубава така Но цвета на косата и нещо не ме кефи няма ли да е по-готина с по-тъмна коса? второто изпълнение много ми хареса момичето има глас и това си е http://www.youtube.com/watch?v=RzNdIcnSAbg днес пак е с Марио (който е доста добър рапър ако питате мен въпреки че друго от него не съм слушала) много ми харесва и стила в който я обличат този елек е суперски Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 23 Август, 2010 Автор Share Отговорено 23 Август, 2010 Че тя без грим ми харесва повече сякаш е по-хубава така Но цвета на косата и нещо не ме кефи няма ли да е по-готина с по-тъмна коса? в твоя чест потърсих снимки на които е с тъмен цвят на косата G.NA with Miss A Min Ето и малко визия ... и на мен страшно ми допада стила и на обличане Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Insomnia Отговорено 23 Август, 2010 Share Отговорено 23 Август, 2010 светлия русоляв цвят е нейният ... Със тъмна коса се губи индивидуалността и ...и не ме кефи много...Смисъл момичето е сладуранка,но руса си я харесвам повече ... На снимката от радиото ми идва твъърде жълта...може и от светлината да е ...но цвета е прецакан доста...И да...красива е без грим...но тя има доста странни очи и почти не може да се разбере кога е с и кога е без ;Д ..... всякак си е хубавка иначе... ама може ли в това момиче да е събрано толкова талант бе...тцтц...аз като и чуя гласа и направо ми иде да се застрелям.... изпълненията и на живо просто нямат равни..!! невероятно изчистен и прекрасен глас <3 забелязвам,че само с безжични микрофони излиза...след онзи инцидент .. ;Д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sierra Отговорено 24 Август, 2010 Share Отговорено 24 Август, 2010 Aз пък съвсем не мисля, че русото е нейният цвят - 10 points out of 10 e с тъмна и там я намирам за най секси. Проблемът с русото за мен идва от това, че прави и без това несъразмерната и с останалата част на главата брадичка още по-несъразмерна . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A Love To Kill Отговорено 25 Август, 2010 Автор Share Отговорено 25 Август, 2010 предполагам, че ще претърпи промяна след като се захване с нов проект (говоря за цвета на косата и ... до колкото знам сега е с този защото е по- рядко срещан в кпоп ) Цвета на косата - не знам сега ми харесва, а иначе Insomnia - много точно го каза това за очите и Иначе наскоро G.Na проговори за дългия път който извървяла докато стигне до сцената. В интервю тая споделя, че успеха и сега не е случаен "Всичко това не е случайно. Вярвам, че сълзите и труда ми най- накрая бяха оправдани" Признава също, че е плакала когато е чувала за успехите на момичетата ( Yoobin (Wonder Girls), UEE (After School), Hyosung (Secret) and Jiwon (ex- T-ara) , ) от разпадналата се група, където тя е била лидер, но не са дебютирали. Когато е била само на 6 годинки е починал баща и и грижите за нея са поето от баба и дядо в Канада. Възпитанието и е доста консервативно и е отгледана с подобаваща строгост, когато чуват от нея, че иска да стане певица веднага и казват да си избере нещо друго и са твърдо против. Мнениетоим за това че G.Na не е създадена за певица се затвърждава и след разпада на групата в Корея.... Тя споделя: " Имаше период в който не ми вървеше и сериозно мислех да се откажа от пеенето и танците.... добре, че не съм се оказала от мечтата си" Днес по- уверена от всякога във възможностите си тя обещава, че ще се занимава с това което най много обича - музиката. Ще пробва стилове и ще записва песни докато е сигурна че го прави правилно. Радвам се, че не се отказва лесно и нямам търпение да чуя нещо ново от нея ! ...... доста ми напомня съдбата на Рейн ...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts