didkapan Публикувано 8 Юли, 2010 Share Публикувано 8 Юли, 2010 Powerful Opponents Алтернативни заглавия: Rivals / Adversaries Жанр: романтика Епизоди: 16 Държава: Южна Корея Година: 2008 Период на излъчване: 14 април 2008 - 3 юни 2008 Участват: Chae Rim в ролята на Cha Young Jin Lee Jin Wook в ролята на Kang Soo Ho Lee Jong Hyuk в ролята на Yoo Gwang Pil Choi Ja Hye в ролята на Jung Yoo Min Lee Duk Hwa в ролята на президент Kang / Kang Min Gook Lee Kyung Jin в ролята на първата дама Shin Ok Hee Shin Eun Jung в ролята на Kang Soo Ri (сестрата на Soo Ho) Im Hyun Sik в ролята на Cha Il Sang (дядото на Young Jin) Oh Kwang Rok в ролята на Cha Gwang Soo (бащата на Young Jin) Kim Si Hoo в ролята на Cha Young Gu (братът на Young Jin) Kim Hye Ok в ролята на Oh Mi Ja Kim Yoo Jung в ролята на Yoo Kkot Nim Park Ha Sun в ролята на Seo Eun Young Go Myung Hwan в ролята на Kim Byung Wook Ma Dong Suk в ролята на Pyo Chul Ho Lee Gun в ролята на Nam Do Woo Lee Yeon Doo в ролята на Go Ki Ja Ryu Jin в ролята на Lee Soo Hyun (гост, епизод 16) Han Go Eun в ролята на Cha Song Joo (гост, епизод 16) Kwon Hyuk Резюме: Ча Йонг Джин (Chae Rim) е първата жена бодигард в президентската резиденция. Тя и колегата ѝ Ю Гуанг Пил (Lee Jong Hyuk) си съперничат постоянно във всичко, но и двамата ги назначават за лични бодигардове на сина на президента Канг Су Хо (Lee Jin Wook). Су Хо е луда глава, който постоянно създава проблеми на родителите си, кара бясно мотора си и нито един бодигард не може да се справи с него, но пък за сметка на това е такъв чаровник, че малко жени могат да устоят. Дали Ча Йонг Джин ще устои на чара му и дали колегата ѝ всъщност е толкова нетърпим, оставям да разберете сами. БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ РУСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 15 Август, 2010 Share Отговорено 15 Август, 2010 Изгледах го на един дъх и много ми хареса. Впечатлението ми от Чае Рим като много приятна актирса ми се затвърждава. Интригата в общи линии напомня Bodyguard, но е преработена по корейски. Препоръчвам го на тези, които обичат романтичните филми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
figil Отговорено 17 Август, 2010 Share Отговорено 17 Август, 2010 Нищо интересно в тоя сериал ,добра актиьорска игра ,но безинтересен сценарий... интригата ,динамиката ,емоцийте не бяха на високо ниво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rose Отговорено 15 Юни, 2011 Share Отговорено 15 Юни, 2011 Сериалчето ми хареса, леко, интересно, гледах епизод след епизод без да спра Според мен заслужава повече внимание, със сигурност ще се хареса на доста хора Гледайте, сериалът си заслужава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 15 Юни, 2011 Share Отговорено 15 Юни, 2011 Сериалчето ми хареса, леко, интересно, гледах епизод след епизод без да спра Според мен заслужава повече внимание, със сигурност ще се хареса на доста хора Гледайте, сериалът си заслужава Понеже гледам в момента City Hunter, в който виждам смесица от този сериал и A Man Called God, мога да кажа, че последните два са на много по-високо ниво по отношение на сюжет, игра на актьорите, режисура, имат изградени повече образи на герои, ако щете даже музиката е по-хубава. Този сериал определено си заслужава вниманието с интересната тема за семейството и истинското приятелство, с добре изработения си сюжет, от който не можеш нищо да махнеш, нито да добавиш, с тънката психология на героите, която предава. Гледала съм го 3 пъти и все на един дъх, със същия интерес и удоволствие, като първия път. Открих за себе си талантите на Lee Jin Wook /президентския син/, на Lee Jong Hyuk /бодигардът-опонент/ и на талантливото момиче Kim Yoo Jung. Определено не е за подценяване този изключителен сериал. :yes: N.B. Ако някой си спомня филма Strictly Ballroom, тук ще открие някои от похватите на този култов филм. а ето и няколко кадъра към сериала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lunati4kata Отговорено 4 Септември, 2011 Share Отговорено 4 Септември, 2011 Изгледах го и да си кажа в началото много ми допадна забавно с интересни случки,не очакваш какво ще се случи,обаче някъде по средата ти става безинтересно,без някакво особено развитие на сюжета,а краят на мен лично въобще не ми хареса,да добре завърши,но можеше да е малко по-красиво направен На главната героиня много и отиват такива роли,сладка и готинка е,а президентският син от време на време ми пълни душата,но повече го харесвам сега в новата драма с Ерик "Шпионката Мунг Йол" ,там изглежда много по-мъжествен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 1 Юни, 2012 Share Отговорено 1 Юни, 2012 "Шпионката Мунг Йол" Според мен това е ремейка на този сериал. Ако някой е искал, като мен, продължение /повторение/ - това е! Но, според мен, все пак Powerful opponents е по-добрата версия, нищо, че го предхожда. Лично мнение, разбира се. За мен този сериал си запазва позицията в класацията най-добри сериали, които съм изгледала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alba Отговорено 10 Януари, 2013 Share Отговорено 10 Януари, 2013 Изгледах сериалчето и ми хареса-забавно и приятно с лека драма, не са се увлекли този път сценаристите.Имаше моменти, на които съм се смяла от сърце. Една жена, едно дете и двама бащи.Загубени спомени и белег белязал единият за цял живот.Приятелство и доверие между партньорите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magikamegi Отговорено 29 Януари, 2013 Share Отговорено 29 Януари, 2013 Ужасно много ми харесва сериала.Бях изключително изненадана,че веднага след "Ловци на роби",видях в друга роля Lee Jong Hyuk.Ето това се казва артист.Щом успях да почувствам всички негови чувства,просто нямам думи,Другите артисти не са ми познати,но ми харесаха.Другия който ми беше познат беше шефа им и той ме изненада много приятно.Също така малката е много, много сладка и ми се иска още да я гледам.Единствено края не ми допадна. Искаше ми се всичко да се нареди между колегите.Дали аз нещо не съм разбрала,но като двойка виждах тях. Като цяло филма много ми допадна.Действията се развиваха интересно и имаше загадка,която чаках с нетърпение да се разплете.Дано повечко хора да го гледат, че да разменят мнения.Благодарности на екипа по превода Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikra Отговорено 1 Февруари, 2013 Share Отговорено 1 Февруари, 2013 Скромно мнение - хареса ми. Но това е като цяло. Както с почти всеки сериал и този го омазаха на края. Втората половина го разводниха, а за последната серия исках да убия режисьора и сценаристите. Как може да измислят такива левашки действия от елитни бодигардове? Как може да реагират така неадекватно на ситуации, за които са подготвени? То бива вкарване на драматизъм чрез глупави схватки, бавно минаващо време и сълзи, ама те прекалиха. Та в общи линии последните 2-3 серии ги оакаха. Актрисата, която най-много ме впечатли: Kim Yoo Jung. Това хлапе играе невероятно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sonihrisi Отговорено 10 Април, 2013 Share Отговорено 10 Април, 2013 Това е най-дълго отлежавалият филм при мен. Сигурно поне 7-8 пъти го започвах и все нещо по-интересно и вълнуващо излизаше. Накрая ме тръшна грип, много як, сигурно свински или птичи, или кой знае кой от многото щамове и реших, на болна глава да го гледам. Не знам от болестта ли или защото в една от главните роли участва любимата ми корейска актриса Chae Rim, но сериалът ми допадна. Завъдих си още един любимец Lee Jong Hyuk и планирам да изгледам филмите с негово участие. Момиченцето е прекрасно, талантливо и готино. Изглеждаше много истинско във всяка една сцена. Ако решите да го гледате с български субтитри, обаче, ще е пълно разочарование. Правописни, стилови и всякакви други грешки. По-добре си го изтеглете с други субтитри, например руски - те са добри. Като препоръка от мен - гледайте няма да съжалявате! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f10f10 Отговорено 18 Септември, 2018 Share Отговорено 18 Септември, 2018 Посредствено филмче.....Оценка-5! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts