Jump to content

Tobo Bengoshi (2010)

Recommended Posts

spacer.png

Tobo Bengoshi (2010) / The Fugitive Lawyer
Страна: Япония
Година на излъчване: 2010- Юли-06 старт
По мангата на: Tobo Bengoshi Narita Makoto by Takada Yu and Go Hideki
Време на излъчване: Вторник 22:00
Формат: Renzoku
Жанр: Съспенс
Канал: Fuji TV, KTV
Епизоди: 11
Режисьор: Kasai Hideyuki
Субтитри: Английски

Участват:
Kamiji Yusuke
Ishihara Satomi
Kitamura Kazuki
Kyo Nobuo
Murakawa Eri
Maekawa Yasuyuki
Takatsuki Sara
Sato Jiro
Kobayashi Susumu
Oriyama Miyu
Sakakibara Ikue
Toyohara Kosuke
Funakoshi Eiichiro
Yada Akiko

Igarashi Shunji (епизод 4)

Ishida Takuya (епизод 9)

Резюме: В този сериал се разказва за ентусиазиран адвокат, който се издирва от полицията след като е лъжливо обвинен в убийство, палеж и незаконно присвояване. Той продължава да се укрива, и докато се опитва да открие реалния престъпник, среща различни хора, помагайки им да разрешат проблемите си.

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Започнаха да излизат само хубави сериали, да се чуди човек кога да ги гледа. biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше преди един филм с Харисън Фод "Беглецът" и досега историята ми е от любимите заради големите интриги и напрежение в процеса на бягството на несправедливо обвинения доктор. Тук нещата са подобни само, че не е доктор, а адвокат чиято професия е идеализирана до такава степен, че да е един от основните акценти наред с мистерията кой всъщност е убиеца. Случаите са интересни по своему може би ако имаше повече бюджет този сериал за ефектни преследвания из улиците на Токио щеше да стане не по лошо от американският си модел особено ако бяха наблегнали на екшъна вместо на моралните нравоучения, но и така както си е пак е добре. Поне на мен ми хареса доста този сериал и наистина ми беше доста интересно да проследя неволите на накиснатото адвокатче, а те не бяха малко. Единственото, което не ми хареса е че го бяха направили пълен душко-добродушко, а както знаем прекаленият светец не се нрави на никой. Вярно, че са искали да засилят чувството за несправедливост покрай обвинението за убийство и да засилят силата на моралните му проповеди, но някак си такива идеализирани образи винаги са ми се стрували нереални. Както и да е това не е чак такъв проблем понеже като цяло нещата тук са се получили и ми поддържаха интереса епизод след епизод! Тук забелязах и Сатоми Ишихара вярно героинята й е доста противоречива и дори дразни заради наивността си, но какво може да очаква човек от такова младо момиче, чиито баща е убит и всичко сочи към доскорошният близък семеен приятел Нарита? Самата актриса ми се стори изключително приятна както и тази дето играеше сестра й и определено се нареди в любимите ми такива от Азия. Като цяло добро сериалче 7 или дори 8 от 10, а за темата макс рейт..жалко, че никой не му е обърнал внимание на това заглавие, но за съжаление това е положението на non-korean продукциите. :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове