Jump to content

Jae Hee (Че Хи)

Recommended Posts

spacer.png

Jae Нее (재희)

Истинското име: 이현균 / Lee Hyun Kyoon (Lee Hyeon Gyun)
Професия: Актьор
Дата на раждане: 25 май 1980 г.
Роден: Южна Корея
Височина: 178 см
Тегло: 63 кг
Кръвна група: O
Училище: Университет Dankuk (Дан Gook)
Семейство: съпруга и син
Дебют: 1996 г.
Хоби: Да гледа анимация, да играе Star Craft

:imdb:

Сериали:

You Are Too Much (MBC, 2017)

Vampire Detective (OCN, 2016) гост

Save the Family (KBS1, 2015)

Firstborn (JTBC, 2013)

Jang Ok-Jung, Live for Love (SBS, 2013)
May Queen (MBC, 2012)
Color of Woman (Channel A, 2011)
Hometown Legends (KBS2, 2008)
One Mom and Three Dads (KBS2, 2008)
Witch Amusement (SBS, 2007)
My Girl (SBS, 2005, гост)
Delightful Girl Choon Hyang (KBS2, 2005)
To Be With You (KBS, 2002)
Wuri’s Family (MBC, 2001)
School (KBS, 2000)
Steal My Heart (1998)

Филми:
Tekken (2010)
Mandate (2008)
Zig Zag Love (2008)
Evil Twin / The Hometown of Legends (2007)
The Single Sitting on Both Sides of the Fence (2007)
The Art of Fighting (2005)
3-Iron (2004)
Bloody Beach (2000)
Ghost in Love (1998)

Награди:
2012 MBC Drama Awards: Serial Drama Excellence Award, Actor (May Queen)
2005 KBS Drama Awards: Best Couple (с Han Chae-young в Delightful Girl Choon Hyang)
2005 25th Qinglong Movie Festival in Korea: Best new male actor of the (3-Iron)

spacer.png

Личен коментар:
Това е един от актьорите, който не ме впечатли толкова с красив външен вид, а с добра игра.
Почти навсякъде, където съм го гледала, останах много впечатлена как се превъплъщава в героите си.
А усмивката му не подлежи на коментар. Само като се ухили едно такова лъчезарно, ми стопля сърцето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А.к.а. "Малкият бате Лъчко"... :lol: :lol: :lol:

Невероятно чаровен, страхотен актьор. От изпълнението му в "3-iron" все още ме побиват тръпки. Определено има какво да се види. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А така, трябва си му темата :thanks:

Много чаровно създание и добро актьорче.Сега, т.е. днес вече щом излезе от казармището, да се стяга и да почва нова роля...

Споменах, че ще се моля на всички богове да видя един сладък филм с него "The Single Sitting on Both Sides of the Fence" или ZigZag Love,

както аз си го знам :D

2010061811181810011.jpg

2010061810323010011.jpg

Добавете и новата му филмова роля...ще се самоцират от стария форум :)

Преценете дали да се радвате...или да плачете..

Момчето ще превзема Холивуд... и той....за хубаво надявам се :D

Поредното южнокорейско очарование ще играе 19 годишния Hwoarang, майстор по таекуондо,

във филма по видеоиграта "TEKKEN";

jaehee1.jpgt5profilo-hwoarang.jpg

Сладурчето е вече на 29 г., ама ще ми е интересно да го видя като тийнейджърче (сигурна съм, че ще се

справи обаче) само се чудя..кога и как ще снима, защото знам, че в момента е в казармата??? Или част от

снимките са заснети :?:

(Ама я да не се чудя...а да си го представя... :rolleyes: )

Вижте сами и другите интерсни участници.

IMDb

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато го гледах за първи път - "3-Iron" си помислих че това момче е уникално ...настръхвах само като видя тъгата в очите му !

В "Delightful Girl Choon-Hyang" и "One Mom and Three Dads" - не можех да му се нарадвам на израженията които правеше :lol:

Новината е повече от страхотна ... няма такъв актьор който, когато го видя и да се усмихвам без да ми е дал повод с конкретно действие :)

19ba1ccfbb21a6ca1223d5213b408427_large.jpg

И съсвсем в негов стил:

During an interview, Jae Hee was asked, “Before going into the army, you said you wanted a girlfriend, so do you have one?”

Surprisingly, Jae Hee revealed, “I don’t have a girlfriend, but there is someone I’m keeping my eye on.” He added, “Now that I’m back, I’ll tell her when I’m ready. I tell you if it turns out to be successful.”

When the interviewer asked, “Is she a celebrity?” Jae Hee mysteriously answered, “You’ll see when it’s time.”

Дано се захваща по бързо с един от споменатите проекти :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам ,че най-накрая излезе от казармата..Надявам се скоро да ни зарадва с някой проект..адски чаровен е и освен това е невероятен актьорнямам търпение за нещо негово в скоро време

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jae Hee ми е един от любимите актьори. Най-силно впечатление ми направи във филма на Ким Ки Дук - "3-Iron". Там си пролича невероятният му талант и големият вътрешен потенциал . Направо ме смая. Ролята беше почти без думи, но с очите си, невероятната си усмивка, движения и усет той показа много повече от колкото в обикновена любовна драма. Беше магнетичен. Явно много интелигентен човек. Не са много артистите, които въздействат повече с вътрешното, отколкото с външността си (макар, че си има чаровност в излишък Jae Hee ). Та този филм е един от тези, които най-много ценя, всъщност като се замисля ми е на първо място с още един.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен актьор, с много чаровна усмивка. Гледала съм почти всичко с него, но "Delightful Girl Choon-Hyang" си ми остава любимото. С партньорката му оттам са голям тандем. Иска ми се отново да имат общ проект. Прави някакви супер смешни физиономии... Смяла съм се до сълзи, заради него :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпитвам синпатии към това момче и аз не знам защо.Много е лъчезарен и след като гледаш някои от филмите или сериалите и кара и теб да се чувстваш така.

:rolleyes: :rolleyes: :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз откакто го гледах в 3-Iron съм страшно впечатлена..

Гледах Tekken, да си призная ми беше интересно да го видя в една такава продукция. Но неговият герой Hwoarang липсваше.. Въобще нямаше тинейджър от бойците. Не че филма не ми хареса, явно наистина заради казармата нещо е станало((

Още малко снимки на този сладур..

jaehee29.jpg

jaehee43.jpg45b62b6bbeff3f35a391b31.jpg

photo5021.jpgjaehee.jpgjaehee01.jpg

и под спойлер видео-материал..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Топла, топла новинка..

jaehee75.jpg

Най-накрая ще видим колко е порасъл и възмъжал след казармата и този чаровник. С нетъарпения очаквам новия проект. Още повече, че страшно харесвам и бъдещата му партньорката му Lee Bo-young .

Сериала ще се казва Hooray For Love и ще се излъчва по MBC въ събота и неделя, на мястото на Can you hear my heart?, Ура! :es::asian:

ТУК/..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да намеря подходящи думи за невероятното излъчване на този герой, спечелил възхитата ми още с Bin Jip, затова публикувам видео в което той дава интервю. Нека сам да говори за себе си.

p.s. Това е първия път, когато чух гласа му!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая и този любимец се завръща в сериал. Сериала се казва Color of Women и започва от утре по корейския ТВ канал А.

Дано да можем да го следим и ние, фенките, тъй като каста е наистина готин. Много жалко, че се наложи първоначално избраната Юджийн да се оттегли, но явно на Yoon So-Yi (Warrior Baek Dong Soo, Hero) наистина й върви на партньори и главни роли...

В другите две главни роли ще видим сладурката Lee Soo Kyung и симпатягата Shim Ji-Ho.

Че Хи ще играе шеф на голяма козметична компания..

Ето постерчета и снимки от пресконференцията..

Color-of-Woman-1.jpgColor-of-Woman-5.jpg

Color-of-Woman-2.jpgColor-of-Woman-4.jpg

color-of-woman-use.jpg

jae-hee-41.jpg

jae-hee.jpg

jae-hee-yoon-so-yi.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Daebak Sageon както казват корейците (대박사건 или Джакпот на прост български хахах)

:lol: :lol:

Днес най-невероятното нещо, което се случи е да разбера, че един от любимите ми актьори е женен и си има 1-годишен син хахаха

Винаги съм знаела, че Че Хи не обича да говори за личният си живот, но това ме уби хахаха

Еми честито му семейство и дано не го мъчат много от корейската преса :lol: :lol:

Статията :click:

В тази статия пише, че не са официално женени, но той пусна официално съобщение в което каза, че всъщност са.

И за да не съм само клюкарката на форума :lol: малко снимчици на красавеца:

tumblr_lx2rt0DVTg1qhxyw0o1_500.jpg

tumblr_lx2rspGib01qhxyw0o1_500.jpg

jae-hee.jpg

jaehee_76.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък много се радвам, че гените на Бате Лъчко1 ще се предадат на поколенията. На тия години кое му е чудното, че се е задомил човека? Пожелавам му все така да се обичат с жената и дано намерят време и мерак за още поне 2 бебчета. От тоя тати колкото повече - толкова повече. Живи и здрави. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и аз се радвам, не съм казала обратното. Колкото повече от гените му има на света толкова по-добре, съгласна съм :lol: Просто се изненадах, че не са го надушили и по-рано хахаха

Представям си синчето му , колко е сладко :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За теб съм сигурна, ма за корейките не толкова. :lol:

Евала му за това, че не я е тикнал и нея под прожекторите. Не е лесна нейната, но пък си заслужава, личи му, че е много точен тип. А бебо... Кой знае как ще въздишат по него нашите дъщери един ден... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове