Jump to content

Recommended Posts

Triple
spacer.png

Държава: Южна Корея
Година: 2009
Епизоди: 16

Телевизионен канал: MBC
Жанр: Романтична драма
Период на излъчване: от 11 юни 2009 до 30 юли 2009 г.

Субтитри: Английски

В ролите:
Lee Jung Jae - Shin Hwal
Lee Sun Gyun - Jo Hae Yoon
Yoon Kye Sang - Kang Hyun Tae
Min Hyo Rin - Lee Haru
Lee Ha Na - Choi Soo In
Kim Hee - Kang Sang Hee

Song Joong Ki - Ji Poong Ho

Сюжет:
Разказва се за едно момиче - И Хару, която се занимава с фигурно пързаляне и силно желае да
успее в този спорт. Животът ѝ допълнително се усложнява, когато среща своя по-голям доведен брат –
Шин Хуал, след много години на раздяла. Нейната майка и неговият баща, които са били съпрузи, загиват
трагично в автомобилна злополука. Хару заживява при брат си заедно с неговите приятели Хе Юн, Хьон Те и Санг Хи, които
работят в една и съща рекламна агенция. Докато тренира усилено и се опитва да осъществи мечтите си,
несъзнателно събира брат си със своята треньорка Че Су Ин. Когато Хару постепенно започва
да изпитва чувства към своя брат, нещата още повече се усложняват, защото Су Ин се
оказва бившата жена на брат ѝ.

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Руски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Коментар:
Още не съм го започнал, но съм сигурен, че ще е удоволствие да се гледа. За мен играта на тези
две момчета - Lee Sun Gyun (Coffee Prince) и Yoon Kye Sang (Who Are You) е достатъчно доказателство,
че сериалът ще е доста свеж и непринуден. Приятно гледане на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да тегля този сериал и след като поизгледам от него ще си ъпгрейдна мнението.

За сега се реших заради съблазнителния каст. Всички са ми любимци от предишни драми.

Надявам се и тук да ме израдват. Но резюмето тотално ме хвърли в недоумение - взаимоотношенията между

героите са толкова объркани и така се оплитат, че е станала някаква манджа с грозде.

Дано да се получи добре на вкус за моята романтична натура и очаквания :|

Липсват и конкретни коментари да се тегли ли, или не си заслужава вниманието,

но все пак се надявам, да не остана разочарована. :roll:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Неусетно изгледах първите 4 епизда и мога да кажа, че сериала се очертава да е приятна романтична комедия.

Всички се справят страхотно с ролите си, само дето любовните взаимоотношения са пълна каша.

Wal е най-страхотен от всички. :spin: Искам и аз един такъв за домашно ползване.

Грацията и красотата струят от ледената пързалка.

Много съм доволна. Надявам се по-нататък да не прекалят с драмата (както обичат да правят корейците :lol: ),

но дори това да стане актьорите компенсират с ударна доза лъчезарност. Така че, както и да се развие сюжета драмата ме спечели и ще си я догледам с кеф :spin:

Забравих да си обновя мнението след като изгледах драмата на един дъх за два дена. :hehe:

Много съм доволна и щастлива от развитието на сюжета.

Много много плаках, когато

един камьон сгази Wal :x :evil: :cry:

но като цяло това е една забавна романтична комедия.

Ледената пързалка през цялото време ми навяваше приятни спомени и другото, което ме привлече

беше Yoon Kye Sang, който направо ми взе акъла със лъчезарността си и широката усмивка.

Скоро не бях гледала толкова готин пич.

Абе изобщо целия каст се справи на ниво. Само Hwal ми приличаше на някакво дърво.

Извод = смях, сълзи, смях през сълзи- с този сериал няма да съжалявате :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове