sinardin Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 ホテリアー / Hotelier ========================= Жанр: романтика Епизоди: 9 Период на излъчване: 19.04.2007 - 07.06.2007 ========================= В ролите: Ueto Aya - Odagiri Kyoko Tanabe Seiichi - Ogata Kouhei Azuma Mikihisa - Iwama Takehiko Takenaka Naoto - Morimoto Masakazu Saeko - Morimoto Akane Bae Yong Jun - Shin Dong Hyuk (гостува в 1 еп.) ========================= Сюжет: Инцидент в миналото е принудил Ogata Kouhei да напусне работата си и да напусне страната. Сега, когато на 30-тата си годишнина хотелът се сблъсква с криза, Odagiri Kyoko е изпратена в Корея със задачата да го убеди да се върне. Тя обаче се дабърква в неприятности, когато чантата й е открадната, и се връща в Япония без успех. Въпреки това, по съвет на Shin Dong Hyuk (Bae Yong Jun), Kouhei решава да се върне обратно в хотела като новият главен мениджър. ========================= Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Коментар: Не съм го гледала. Поради липсата на сийд в дадиктс, моля ако някой разполага с друг линк да го даде. Също ако успее да го свали/ свалил го е преди, може да го качи някъде и да предостави линковете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elscripto Отговорено 20 Март, 2010 Share Отговорено 20 Март, 2010 Bae Yong Jun - Shin Dong Hyuk (гостува в 1 еп.) ... . Единственият излишен в този филм е Bae Yong Jun. Наясно съм, че японците са го използвали като реклама за филма си с финансова цел - филмът си е добър и без рехавото му участие. Прощавам им. Филм за японското отношение и преданост към работа, омесено с роматични нюанси и неочаквани обрати. Пък и е интересно е да видиш Ueto Aya (от Azumi) в романтична светлина, след като си я отъждествявал в раздаване на правосъдие със самурайския меч. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 29 Декември, 2010 Share Отговорено 29 Декември, 2010 Толкова увлекателно направен сериал, че се гледа на един дъх. Слагам го към тези за задължително гледане. Дори ми стана интересна и корейската версия, която е първообраз на сериала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vetirena Отговорено 20 Януари, 2012 Share Отговорено 20 Януари, 2012 Толкова увлекателно направен сериал, че се гледа на един дъх. Слагам го към тези за задължително гледане. Дори ми стана интересна и корейската версия, която е първообраз на сериала. Точно такъв си е сериала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts