Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Boat (2009)
Страна: Южна Корея, Япония
Също така известен като: No Boys, No Cry
Премиера: 28 май 2009
Времетраене: 115 мин.
Жанр: Драма
Режисьор: Kim Young Nam

Участват:
Ha Jung Woo - Hyeong Gu
Satoshi Tsumabuki - Tooru
Cha Su Yeon - Ji Su
Shihori Kanjiya
Eri Tokunaga
Tasuku Emoto
Morio Agata

Резюме: Младият кореец Хьонг Гу посещава Япония с лодка три или четири пъти на месец, за да помага на Бо Гьонг с контрабандния му бизнес. Той винаги се среща с Тоору - млад японец, който го приветства с добре дошъл. Хьонг Гу и Тоору се жертват в името на своите семейства, пари и приятелство. Един ден Бо Гьонг поръчва да отвлекат жена на име Джи Су и да я вземат в Япония, а това променя тяхното бъдеще по един неочакван начин.

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав филм. Друго очаквах, но ми хареса. Да си призная беше ми малко странен. Или по- точно реален, на моменти подтискащ. В главните роли са две познати и готини муцунки. Не знам кой се справи по- добре,Ha Jung Woo или Satoshi, обаче добре са ги събрали в тандем. Различни на пръв поглед, всеки с проблемите си, но успяха да се сближат. Но чак във финалната сцена и думите на Jung Woo проличава, че се е появила дружба между двамата. "- A prince and a prince. So it's not that kind of Iove. Then what is it?" ..И все пак, "-Не плачи, Принце. Ако се събудя, ще ти се изсмея." Понякога живота е прекалено суров.

Имаше и забавни моменти, като например когато пяха заедно... което впрочем ми е и любимата сцена.

Направи ми впечатление и Cha Soo Yeon. Харесах я в тоя образ и очаквах повече развитие с нея, но уви.

Като цяло 7/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове