lazeto Публикувано 3 Май, 2010 Share Публикувано 3 Май, 2010 Secret (2009) Страна: Южна Корея Режисьор: Yoon Jae Gu Премиера: 3 декември 2009 Времетраене: 98 мин. Жанр: Трилър IMDB Участват: Bang Joon Seo Cha Seung Won Uhm Tae Goo Joo Hye Rin Kim Ji Hyeon Lee Hee Jeong Lee Jong Woo Lee Sang Hee Park Ha Yeong Park Yong Yeon Song Yun Ah Резюме: Сонг Рьол е детектив, който разследва случаи на изнасилвания. Той има връзка с жената на свой колега и поради тази причина губи собствения си син при автомобилна катастрофа. Изпълнен с вина, той не може да обясни на жена си Джи Йон какво се е случило в този ден. При разледване на убийство на следващия ден той открива доказателства, които водят до жена му като свидетел. Сонг Рьол предполага, че тя е свързана с делото и прави всичко възможно да запази това в тайна. Когато непознат мъж казва, че познава Джи Йон и започва да го изнудва за пари, ситуацията става още по-лоша. Свали с английски субтитри: Тук Онлайн с английски субтитри: Тук и Тук С руски дублаж: Тук Онлайн на руски: Тук Доста хубави филми излязоха, да се чуди човек как да ги изгледа, ако му е кът времето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikomila Отговорено 3 Май, 2010 Share Отговорено 3 Май, 2010 Гледах филма преди няколко дена и вече почти не го помня, не е нищо особено. Дори най-точната дума, която ми идва в момента, за да го опиша, е "блудкав". Корейците имат много по-интригуващи филми в жанра. Е, накрая имаше малка изненада, която дойде не оттам откъдето я очаквах, което е едно плюсче за сценария. Има и някаква атмосфера все пак, така че става за гледане, но нищо повече. Cha Seung-won е интересен мъж, най-малкото защото поразително прилича на такъв . Чисто актьорски обаче не съм очарована, на места беше много зле. Не съм го гледала като че ли другаде, така че не ми се иска да го съдя прибързано, в други роли и с по-свестен сценарий може да има повече възможности да покаже какво може. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts