sabrina1 Публикувано 28 Април, 2010 Share Публикувано 28 Април, 2010 MAOU ФОРУМНА ТЕМА pe6ito ще превежда и този. За редакцията.... pe6ito и сестра й. КК - mrnkaloto серия превод напредък редакция напредък QC 01 lukreciana 100% lukreciana 100% mrnkaloto 02 pe6ito 100% pe6ito 100% - 03 pe6ito 100% pe6ito 100% - 04 pe6ito 100% pe6ito 100% - 05 ddzaz 100% pe6ito 50% - 06 pe6ito 100% pe6ito 0% - 07 pe6ito 100% pe6ito 0% - 08 pe6ito 100% pe6ito 0% - 09 pe6ito 100% pe6ito 0% - 10 pe6ito 100% pe6ito - - 11 pe6ito 100% pe6ito - - Naruse Ryo/Manaka Tomoo - Нарусе Рьо/Манака Томоо (Томо) Serizawa Naoto - Серидзава Наото Sakita Shiori - Сакита Шиори Kasai Hitoshi - Касаи Хитоши Soda Mitsuru - Сода Мицуру Ishimoto Yosuke - Ишимото Йоске Takatsuka Kaoru - Такацука Каору Nishina Eri - Нишина Ери Yamano Keita - Ямано Кейта Manaka Hideo - Манака Хидео Ishihara Kanrikan - Ишихара Канрикан Kurata Takashi - Курата Такаши Serizawa Mari - Серидзава Мари Serizawa Noriyoshi - Серидзава Норийоши Nakanishi Hiromichi - Наканиши Хиромичи Serizawa Eisaku - Серидзава Ейсаку Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krisSkOoo Отговорено 3 Юни, 2010 Share Отговорено 3 Юни, 2010 Здравейте, ако още си търсите редактор бих искала да се включа. Аз съм нова и досега съм правила редакция, но просто така като упражнение и не съм се занимавала сериозно с това, наистина искам да помогна, защото имам голямо желание и много ще се постарая. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 3 Юни, 2010 Автор Share Отговорено 3 Юни, 2010 Здравейте, ако още си търсите редактор бих искала да се включа. Аз съм нова и досега съм правила редакция, но просто така като упражнение и не съм се занимавала сериозно с това, наистина искам да помогна, защото имам голямо желание и много ще се постарая. За този сериал желаещите за редакция станаха много. А ние доста ще се забавим с превода, защото преводачката е възпрепятствана... Но ако искаш да се пробваш като редактор по принцип, пиши ми на лични, да ти намерим някаква работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pe6ito Отговорено 5 Юли, 2010 Share Отговорено 5 Юли, 2010 Превода е вече (най-накрая) готов! Да му мислят редакторите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 5 Юли, 2010 Автор Share Отговорено 5 Юли, 2010 Превода е вече (най-накрая) готов! Да му мислят редакторите Мисли му ти! Браво, Пеше! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
flowerlina Отговорено 21 Юли, 2010 Share Отговорено 21 Юли, 2010 Ами...само да кажа, че при мен се получава разминаване на субтитрите с каченото в Мастерс видео. Става въпрос за 6еп. някъде след 20минута. Възможно е пак нещо да съм объркала и проблема да е само при мен....или субтитрите да са правени за друго видео.... Всъщност разминаването не е кой знае какъв проблем с bsplayer се коригира лесничко, но зная, че държите да изпипвате нещата и реших да си кажа все пак. Не ме мразете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 21 Юли, 2010 Share Отговорено 21 Юли, 2010 Ами...само да кажа, че при мен се получава разминаване на субтитрите с каченото в Мастерс видео. Става въпрос за 6еп. някъде след 20минута. Възможно е пак нещо да съм объркала и проблема да е само при мен....или субтитрите да са правени за друго видео.... Всъщност разминаването не е кой знае какъв проблем с bsplayer се коригира лесничко, но зная, че държите да изпипвате нещата и реших да си кажа все пак. Не ме мразете Няма проблем. Сигурно съм забравила да кажа на Дарето да ги дръпне от мегата. Ето по тези съм напасвала субките. То в бг шеър даже са с вградени английски за тези епизоди. 6 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Darsi71 Отговорено 22 Юли, 2010 Share Отговорено 22 Юли, 2010 Мрън , каза ми, но аз проверих началото и като видях, че там пасват и го качих така но както и да е метнах коригираните в сайта Това са само за тези, които са теглили сериала от руския тракер и от Мастерс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts