Mia - chan Публикувано 27 Април, 2010 Share Публикувано 27 Април, 2010 NALRARI Заглавие: Sassy Girl Jongbujeon, Frivolous Wife / Nalnari jongbujeon / 날나리 종부전 Година: 2008 Жанр: комедия Продължителност: 111 мин. Страна: Корея Език: корейски Режисьор: Im Won Gook IMDb В ролите: Park Jeong A (Jewelry) Park Jin Woo Jang Min Ho Резюме: Йон Су е красива, но палава млада жена, чиито родители за една нощ стават милионери. Всички мъже се влюбват в нея от пръв поглед, но Джонг До, единственият син на уважавано семейство, не ѝ обръща внимание. Въпреки това, двамата млади се влюбват и се женят. Техните семейства обаче клатят щастието на младата двойка. СВАЛИ БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ И РУСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didkapan Отговорено 27 Април, 2010 Share Отговорено 27 Април, 2010 Много сладко филмче. На мен ми хареса. Само накрая тази почти средновековна битка нещо не се връзваше, но... карай да върви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 1 Март, 2011 Share Отговорено 1 Март, 2011 И на мен ми хареса филмчето. Става за уплътняване на времето. Двамата главни са страшни сладури, само дето момчето е по- женствено от мацката, ама това не пречи. Park Jeong Ah я знам от Jewelry.И песента в началото на филма е тяхна: Битката накрая вЕрно изби рибата, особено лелята с лъка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts