blacky80 Публикувано 26 Април, 2010 Share Публикувано 26 Април, 2010 Madeleine 마들렌 Страна: Южна Корея Премиера: 1 януари 2003 г. Времетраене: 118 мин. Жанр: Романс, драма, комедия Режисьор: Park Kwang Chun Участват: Jo In Sung Sin Min Ah Park Jung Ah (ex Jewelry) Kim Soo Ro Kang Rae Yeon Ha Jung Woo Ham Eun Jung (T-ara) Резюме: Сериозен млад мъж, завършващ корейска литература, мечтаещ да стане писател, разнася вестници нощем. Чаровна млада дама, мечтаела да стане фризьорка, е вече главен коафьор във фризьорски салон. Срещат се случайно в салона - тя го назовава по име и след сладки приказки се сещат за ученическите си години. Няколко случайни срещи съвсем ги сближават - той привлечен от красота ѝ, тя от невинността му, и с малко женска, сладка настойчивост, те решават да пробват "едномесечна връзка без право на раздяла", а след изтичане на периода всеки да продължи с живота си. Но преди да е свършил месецът, възникват някои усложнения... С английски субтитри: С руски субтитри: Личен коментар: Гледах го с удоволствие преди година и още буди сантиментални емоции, като се сетя за него. Някак интересно "забулен" и открит същевременно разказ, с нежна музика и много настроение. Но никак не бих казала, че филмът е просто романтичен, тук благодарение на историята на този прекрасен френски сладкиш “Мадлен” (ако някой е чел Марсел Пруст, знае метафората как този сладкиш създава ярък спомен), се преплитат спомените на двама души от миналото, веселото настояще и непознатото предстоящо, както и чисто човешките емоции - от забавните отношения до сериозните решения. Проста и сладка история... насладете ѝ се... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L_U_B_A_K_A_8_6 Отговорено 26 Април, 2010 Share Отговорено 26 Април, 2010 След тридневни мъки го изтеглих и вчера го гледах. Много сладко и приятно филмче, на мен ми създаде приятно усещане. Очаквах няква тежка драма с много рев, не беше точно тва. Абе Шин Мин Ах ми е достатъчно само да я гледам дори, но и пича беше сладур. Мъчно ми стана как му окипазиха косата, като след всяка следваща прическа нещата ставаха все по-зле. Аз естествено съм пристрастен, защото първата му прическа беше точно като моята преди 4 години и си ме кефи максимално. Не знам каква е тая мания че брутално изрусените мъже са някви интересни или готини? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LunaBrava Отговорено 7 Март, 2011 Share Отговорено 7 Март, 2011 Симпатично филмче, най-малко заради двамата главни артисти си заслужава. Чо Ин Сунг малко не ми беше реалистичен в тази роля на читанка, но сигурно, защото прекалено скоро гледах What happened in Bali и ми е пресен като плейбой Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zdrav4eto76 Отговорено 9 Март, 2011 Share Отговорено 9 Март, 2011 Как се бях нагласила да гледам нещо леко и забавно...И то не, че не беше в известен смисъл, но си имаше и някаква доза драматизъм. Хареса ми, но едва ли ще остави трайни следи, освен със спомена за Чо Ин Сонг с дълга, а после и с руса коса. Което абсолютно не означава, че не ми хареса как игра. Шин Мин А тук ми допадна повече от обичайното. Някак визията и ме кара да си мисля, че и в живота е с подобен характер. Като цяло гледането на филма си беше преживяване от типа на : Лежа си полузаспало на брега на спокойното море в един топъл и слънчев ден. А отвреме-навреме някоя заблудена вълничка ми разхлажда нозете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts