Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Инфо: IMDb
Заглавие: Bar Legend (Ddukbang)

Страна: Южна Корея
Жанр: Екшън, криминален
Година: 2006
Времетраене: 1:35

Режисьор: Cho Beom Gu

Актьори:

Park Keon Hyeong

Lee Cheon Hee

Mong M.C.

Jo Mi Lyeong

Kim Su Hyeon

Lim Hyeon Shik

Oh Dal Su

Park Ji Yeon

Yeo Min Gyu

Yu Ji Tae

Jo Hee Bong

Резюме: Сонг Хьон, Гьонг Ро и Джонг Куон са най-добри приятели. В училище Джонг Куон е вторият най-силен побойник, Сонг Хьон също е известен побойник, но Гьонг Ро е пълен слабак. Тримата се наричат "Клана Не ме докосвай", тъй като са недосегаеми в града. След завършването си тримата неразделни приятели поемат по своя път в живота. Джонг Куон се връща в родния си град, превръща се в истински мафиот и излежава присъда в затвора. И все пак той не е единственият, който се е променил. Самият град също се е променил. Някога спокойният град се е напълнил с бандити и навсякъде цари хаос.
И така тези трима приятели случайно се озовават в средата на цялата тази бъркотия.

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ ДУБЛАЖ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изкефи ме максимално, големи образи са. Особенно певеца, тоя женчото като се биеше много ме забавлява. Винаги най-отворен и като го тропират почва с женски приоми като скубане хапане и квото дайде. Първата част е много смешна, абе не е никак зле филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове