air Публикувано 26 Април, 2010 Share Публикувано 26 Април, 2010 Инфо: IMDb Заглавие: Bar Legend (Ddukbang) Страна: Южна Корея Жанр: Екшън, криминален Година: 2006 Времетраене: 1:35 Режисьор: Cho Beom Gu Актьори: Park Keon Hyeong Lee Cheon Hee Mong M.C. Jo Mi Lyeong Kim Su Hyeon Lim Hyeon Shik Oh Dal Su Park Ji Yeon Yeo Min Gyu Yu Ji Tae Jo Hee Bong Резюме: Сонг Хьон, Гьонг Ро и Джонг Куон са най-добри приятели. В училище Джонг Куон е вторият най-силен побойник, Сонг Хьон също е известен побойник, но Гьонг Ро е пълен слабак. Тримата се наричат "Клана Не ме докосвай", тъй като са недосегаеми в града. След завършването си тримата неразделни приятели поемат по своя път в живота. Джонг Куон се връща в родния си град, превръща се в истински мафиот и излежава присъда в затвора. И все пак той не е единственият, който се е променил. Самият град също се е променил. Някога спокойният град се е напълнил с бандити и навсякъде цари хаос. И така тези трима приятели случайно се озовават в средата на цялата тази бъркотия. С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ ДУБЛАЖ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L_U_B_A_K_A_8_6 Отговорено 26 Април, 2010 Share Отговорено 26 Април, 2010 Изкефи ме максимално, големи образи са. Особенно певеца, тоя женчото като се биеше много ме забавлява. Винаги най-отворен и като го тропират почва с женски приоми като скубане хапане и квото дайде. Първата част е много смешна, абе не е никак зле филма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts