yong Публикувано 25 Април, 2010 Share Публикувано 25 Април, 2010 Dance With The Wind 바람의 전설 IMDB режисьор и сценарист: Park Jeong Woo държава: Южна Корея година: 2004 жанр: роматична комедия времетраене: 132 мин. участват: Lee Seong Jae Park Sol Mi Kim Soo Ro Lee Kan Hee Moon Jeong Hee Kim Byeong Choon сюжет: Понг Шик живее скучен живот, докато един ден не среща стар приятел от училище. Ман Су съблазнява жени, които се учат да танцуват, и обира богатите от тях. Понг Шик презира заниманието му, но скоро е запленен от танците. Пътува из цялата страна, за да се учи от най-добрите и сега е легендарен танцьор, но в клуб и то като жиголо (въпреки че той се възприема като артист). Полицайката Йон Хуа трябва да го залови като жиголо, затова се сближава с него... Свали с : Онлайн с български субтитри С български и английски субтитри: С руски субтитри: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dundy Отговорено 4 Май, 2010 Share Отговорено 4 Май, 2010 Страхотна музика и изпълнение на танците. Макар спортните танци да са другата ми страст филма не ме впечатли особено. За пореден път за себе си се убеждавам, че с редки изключения корейците са по-добри в правенето на драми от по 16-20 епизода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 7 Август, 2011 Share Отговорено 7 Август, 2011 Приятен и разтоварващ филм с добро актьорско изпълнение. Отдавна си го бях изтеглила, понеже съм фен на подобен тип филм. И мога да кажа, че никак не останах разочарована, най-вече от актьора в главната роля. Него в каквато и в каквито и филми да съм го гледала винаги е на високо ниво, дори и като танцьор се справи.. А учителя с внучката направо ми изпълниха сетивата.. Финалните кадри бяха много сладурски и най-вече танца на залез.. Благодарности за субтитрите, които допълниха удоволствието!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asmodeus Отговорено 19 Септември, 2011 Share Отговорено 19 Септември, 2011 Това да не е нещо подобно на "Ще танцуваме ли" с Дженифър Лопез? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 20 Септември, 2011 Share Отговорено 20 Септември, 2011 Това да не е нещо подобно на "Ще танцуваме ли" с Дженифър Лопез? Не, едва ли.. Различава се от американските филми от този тип, може би и заради вмъкнатия крими-елемент и малко елементи на комедия /все пак играе и Kim Su-Ro. А и дядката - преподавател наистина беше образ.. Eто видео с хубави моменти.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 28 Май, 2024 Share Отговорено 28 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts