blacky80 Публикувано 23 Април, 2010 Share Публикувано 23 Април, 2010 INSADONG SCANDAL Име: 인사동 스캔들/ Insa-dong Seukaendeul Режисьор: Park Hee Gon Година: 2009 Времетраене: 109 мин. Жанр: драма, екшън, криминален Страна: Южна Корея Участват: Kim Rae Won - Lee Kang Joon Uhm Jung Hwa - Bae Tae Jin Im Ha Ryong Hong Soo Hyeon Kim Jeong Tae Kim Byeong Ok Oh Jung Se Сюжет: И Канг Джун (Kim Rae Won) е един от най добрите реставратори на произведения на изкуствата, а Пе Те Джин - коконата, която го наема, е собственик на известна художествена галерия. Uhm Jung Hwa играе фатална жена, вамп и половина, наточена, секси манипулаторка, готова на всичко за пари и слава. Действието на филма се върти около една изчезнала живопис на художник от епохата на Чосон и схемата е ясна: фатална жена, чаровен мъж, мръсни сделки на черния пазар и други изненади... Лично мнение: Очаквах много повече... и с нещо супер не мога да го запомня. Да, главните герои се справиха... Uhm Jung Hwa беше яка и като "гаднярка"', малко гримът ѝ ми идваше в повече, детективката също ме изкефи... като игра, Rae Won накрая чак ми хареса, сякаш тогава влезе в образ... Можеше и повече... ама като се замисля, сюжетът малко куцаше... Абе очаквах повече мръсни играчки от всички странички... С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kimi Lee Отговорено 23 Април, 2010 Share Отговорено 23 Април, 2010 Филмчето става за гледане! За първи път гледам Uhm Jung Hwa в роля на лошата героиня и доста и отиваше! А за Kim Rae Won мисля, че беше идеален за тази роля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
loli_dragon Отговорено 8 Май, 2015 Share Отговорено 8 Май, 2015 Естествено, че става. Аз нямах никакви очаквания и затова ми е харесал така филмът. Доколкото помня, музиката беше много подходяща на места, създаваше атмосферата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts