elexis Публикувано 22 Април, 2010 Share Публикувано 22 Април, 2010 Midnight Sun Taiyo no uta Жанр:Драма, Романтичен Година:2006 Страна: Япония Участват: Yui, Takashi Tsukamoto, Goro Kishitani, Kuniko Asagi, Kaname Jun и др. Резюме: Историята е за едно 16-годишно момиче Амане Каору, което страда от рядко генетично заболяване (Xeroderma Pigmentosum -XP). Това го лишава от възможността да излиза през деня навън заради чувствителност към ултравиолетовата светлина. Тъй като не може да ходи на училище като връстниците си, тя излиза вечер със своята китара и пее песни за слънцето на кварталния площад. Това за нея е единственият начин да контактува с хората. Но един ден нещата се променят. Гледайки през защитения прозорец на дома си ,тя вижда едно момче - Фуджиширо Коджи... Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Свали с руски субтитри: 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mimssa Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Гледах го преди време и много ми хареса. След края на филма просто оставате с усмивка на уста, като виждате колко красиви чувства има на света Края някак е ясен от началото, но но със сигурнос го гледаш до край, защото надеждата умира последна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mimeto1ove Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Много приятен филм и като пее момичето напрао незнам..много добре ,грабващ е филма жалко за края ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ANJY Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Страхотно филмче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fuu Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 elexis мерси за превода, прекрасен беше филма. Онзи ден видях, че го е писала сценаристката, дето е писала и Koizora и веднага се реших да го гледам. И на този пролях тук-там някоя сълза, ама не чак като в Koizora. Песните обаче бяха жестоки, Yui просто ми изпълни душата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
puhenoto Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 пфууу направо си е коизора две, с по малко скъсване от рев... ей сега го изгледах. Песента е страхотна.Хареса ми много филма.. обачее такива завършеци мразя... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dani Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 И аз не си падам много по-тъжните завършеци,но пък наистина си заслужава филмчето Де да се срещаха повече такива момчета и в живота ,ама няма хах ... доста си поплаках и песните ме разчувстваха и свиренето направо себе си виждах в нейно лице .Винаги ги изживявам тия филми и сериали и сега не беше по-различно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nuyomi Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 По принцип името е "The Song of the Sun", но както и да е, може пък да греша. (Taiyô- sun ; uta - song. поне заради това мисля, че е така.) Гледах филма преди ужасно много време, но си го харесвам като история. Верно - има и по-добри, но пък има и по-лоши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mimet0 Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Филмът е невероятен! Определени си заслужава гледането Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Много красив филм!...Доста си попаклах...но горе долу бях подготвена за такъв развой на нещата,защото филма е подобен на американския A walk to remember... Някой може ли да ми намери саундтрака??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plac3bo Отговорено 22 Април, 2010 Share Отговорено 22 Април, 2010 Ам понеже не успях да намеря саундтрак на филма, а няма две мнения - мацката пее яко, се пробвах да направя нещо, което да нарека ОST. Всъщност съм взел самите парчета от филма с максималното добро качество. Парчето в края има и акустична версия, която за жалост във филма е изрязана от края, ама вкарах ДиДжейските си умения и я "завърших"...така да се каже (в най-добрия случай ич няма да се разбере какво съм направил, тоест добре съм го направил). Кръщавал съм песничките по мое усмотрение. За финал направих и едно ковърче...колкото да не е без хич. Общо взето това е крайния резултат Цък . Надявам се да съм ви бил полезен. И ако все пак някой се докопа до ост или нещу подобно да свирка. Поздрави plac3bo! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Отговорено 2 Септември, 2010 Share Отговорено 2 Септември, 2010 Хареса ми,но горе-долу.Поревах си при това доста усилно,но това не е голямо нещо за мен Имаше красота и нежност в него,но просто ми е втръснало от подобен род филми.Поне не беше грешка на киноизкуството като А walk to remember ,но беше близо до него като чувства.Е,поне в Азиатские филми от този сорт измислят различни болести Песента на момичето много ми хареса.Текста беше невероятен.Tsukamoto Takashi много ме радва,от Икигами насам си търесх неща с него,но чак сега го гледам.Ами супер е момчето,мисля,че изигра героя си добре... Но като цяло филма,наистина не е най-добрия,който съм гледала и надали ще го гледам отново.Но музиката е прекрасна и си заслужава да видиш филма,заради нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 8 Декември, 2024 Share Отговорено 8 Декември, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts