Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Midnight Sun

Taiyo no uta

Жанр:Драма, Романтичен
Година:2006
Страна: Япония

Участват: Yui, Takashi Tsukamoto, Goro Kishitani, Kuniko Asagi, Kaname Jun и др.

Резюме:
Историята е за едно 16-годишно момиче Амане Каору, което страда от рядко генетично заболяване (Xeroderma Pigmentosum -XP). Това го лишава от възможността да излиза през деня навън заради чувствителност към ултравиолетовата светлина. Тъй като не може да ходи на училище като връстниците си, тя излиза вечер със своята китара и пее песни за слънцето на кварталния площад. Това за нея е единственият начин да контактува с хората. Но един ден нещата се променят. Гледайки през защитения прозорец на дома си ,тя вижда едно момче - Фуджиширо Коджи...

:essub:

:subs: Свали с български субтитри: :click: 

:subs: Онлайн с български субтитри: :click:  :click:  :click:  :click:

Свали с английски субтитри: :click:

Свали с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди време и много ми хареса. :) След края на филма просто оставате с усмивка на уста, като виждате колко красиви чувства има на света

Края някак е ясен от началото, но но със сигурнос го гледаш до край, защото надеждата умира последна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

elexis мерси за превода, прекрасен беше филма.

Онзи ден видях, че го е писала сценаристката, дето е писала и Koizora и веднага се реших да го гледам. И на този пролях тук-там някоя сълза, ама не чак като в Koizora.

Песните обаче бяха жестоки, Yui просто ми изпълни душата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пфууу направо си е коизора две, с по малко скъсване от рев... ей сега го изгледах.

Песента е страхотна.Хареса ми много филма.. обачее такива завършеци мразя...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не си падам много по-тъжните завършеци,но пък наистина си заслужава филмчето

Де да се срещаха повече такива момчета и в живота ,ама няма хах ... доста си поплаках и песните ме разчувстваха и свиренето направо себе си виждах в нейно лице .Винаги ги изживявам тия филми и сериали и сега не беше по-различно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип името е "The Song of the Sun", но както и да е, може пък да греша. (Taiyô- sun ; uta - song. поне заради това мисля, че е така.) Гледах филма преди ужасно много време, но си го харесвам като история. Верно - има и по-добри, но пък има и по-лоши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много красив филм!...Доста си попаклах...но горе долу бях подготвена за такъв развой на нещата,защото филма е подобен на американския A walk to remember...

Някой може ли да ми намери саундтрака???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ам понеже не успях да намеря саундтрак на филма, а няма две мнения - мацката пее яко, се пробвах да направя нещо, което да нарека ОST. Всъщност съм взел самите парчета от филма с максималното добро качество. Парчето в края има и акустична версия, която за жалост във филма е изрязана от края, ама вкарах ДиДжейските си умения и я "завърших"...така да се каже (в най-добрия случай ич няма да се разбере какво съм направил, тоест добре съм го направил). Кръщавал съм песничките по мое усмотрение. За финал направих и едно ковърче...колкото да не е без хич. Общо взето това е крайния резултат Цък . Надявам се да съм ви бил полезен. И ако все пак някой се докопа до ост или нещу подобно да свирка.

Поздрави plac3bo!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми,но горе-долу.Поревах си при това доста усилно,но това не е голямо нещо за мен :lol: Имаше красота и нежност в него,но просто ми е втръснало от подобен род филми.Поне не беше грешка на киноизкуството като А walk to remember ,но беше близо до него като чувства.Е,поне в Азиатские филми от този сорт измислят различни болести :lol: Песента на момичето много ми хареса.Текста беше невероятен.Tsukamoto Takashi много ме радва,от Икигами насам си търесх неща с него,но чак сега го гледам.Ами супер е момчето,мисля,че изигра героя си добре...

Но като цяло филма,наистина не е най-добрия,който съм гледала и надали ще го гледам отново.Но музиката е прекрасна и си заслужава да видиш филма,заради нея. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове