lazeto Публикувано 29 Март, 2016 Share Публикувано 29 Март, 2016 The Piper / Guest(손님) Страна: Южна Корея По историята „Pied Piper of Hamelin“ Премиера: 9 юли 2015 Времетраене: 107 мин. Жанр: Фентъзи, Хорър Режисьор: Kim Gwang Tae Субтитри: Английски Участват: Ryu Seung Ryong като Woo Ryong Lee Sung Min като Village chief Chun Woo Hee като Mi Sook Lee Joon (MBLAQ) като Nam Soo Goo Seung Hyun като Young Nam Jeong Kyeong Ho като Chul Soo's father Kim Jeong Yeong като Chul Soo's mother Park Yoon Seok като Pil Geun Yoon Dae Yeol като Bong Woo Lee Dong Hee като Dae Hee Lee Seung Joon като Seung Pal Kim Jin Wook като Jin Seong Do Gi Beom като Bong Pil Lee Won Seop като Seung Won Lee Sang Ok като Mi Ok Shin Mi Yeong като Yeon Mi Kim Seon Kyeong като Seon Ja Son San като Myeong San Резюме: 1950-53 г. Южна Корея след Корейската война. Странстващият музикант У Рьонг (Ryoo Seung Ryong) пътува със сина си през страната в търсене на нов дом. Така се озовават в изолирано планинско село, където бащата смята да припечели пари, преди да продължат своето пътуване до Сеул. Но скоро двамата се сблъскват с редица странни събития, причинени, според хората, от старо пророчество, което носи ужас на селото… Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Свали видео Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts