lazeto Публикувано 19 Февруари, 2016 Share Публикувано 19 Февруари, 2016 Chronicle of a Blood Merchant(허삼관) Страна: Южна Корея По китайската новелата на Yu Hua "Xǔ Sānguān Mài Xuè Jì" Премиера: 15 януари 2015 Времетраене: 124 мин. Жанр: Драма, Семеен (1950 -1960) Режисьор: Ha Jung Woo Субтитри: Английски Участват: Ha Jung Woo като Heo Sam Gwan Ha Ji Won като Heo Ok Ran Nam Da Reum като Heo Il Rak Noh Kang Min като Heo Yi Rak Cheon Hyeon Seok като Heo Sam Rak Jeon Hye Jin като г-жа Song Jang Gwang като г-н Choi Min Moo Je като Ha So Yong Joo Jin Mo като чичото Sung Dong Il като г-н Bang Jung Man Sik като г-н Shim Cho Jin Woong като г-н Ahn Kim Sung Kyun като Geun Ryong Kim Jae Young като г-н Jo Lee Ji Hoon като г-н Gye Kim Young Ae като майката на Gye Hwa Lee Geung Young като бащата на Ok Ran Резюме: Следвоенна Южна Корея през 1953 г. Хо Сам Гуан (Ha Jung Woo) работи на строителна площадка и помага на вуйчо си във фермата. Момчетата в селото му не могат да сключат брак, докато не са в състояние да продават собствената си кръв. Чрез продажбата на кръвта те доказват, че са в добро състояние и могат да направят много пари. Един ден Сам Гуан среща най-красивото момиче в селото Хо Ок Ран (Ha Ji-Won), влюбва се и решава да поиска ръката ѝ, но тя вече се среща с плейбоя Ха Со Йонг. Решен да не се предава, успява да изкара достатъчно пари, за да се ожени за нея. 11 години по-късно, Хо Сам Гуан и Хо Ок Ран са щастливо женени и имат трима синове, но странен слух се разпространява из селото, че Сам Гуан не е истинският баща на първородния си син… С английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts