lazeto Публикувано 31 Август, 2015 Share Публикувано 31 Август, 2015 My Best Ex-Boyfriend (最佳前男友) Страна: Китай Също така известен като: Best Lovers Година на излъчване: 2015 – Август – 15 старт Време на излъчване: 2015 Жанр: Романс, Драма Канал: Shenzhen TV Епизоди: 42 Режисьор: Liú Xiǎopéng Субтитри: Английски Участват: Jerry Yan като Li Tang Jiang Shu Ying като Fu Fang Si Ron Ng като Yin Hao Ran Mi Lu като Cheng Xiang Nan Du Bella като Xiao Nai Lan Maeva като Amy Резюме: Родители са виновни за разпадането на две двойки, но какво се случва с техните чувства години по-късно? Li Tang (Jerry Yan) и Fu Fang Si (Jiang Shu Ying) са гаджета в гимназията, но връзката им се разпада поради натиск от страна на бащата на Li Tang. Години по-късно Fang Si окончателно е постиганала мечтата си като моден дизайнер и има успешна връзка с Yin Hao Ran (Ron Ng). Но нещата се усложняват, когато Li Tang се връща в живота на Fang Si точно когато тя се бори за последния връх в кариерата си. В същото време Li Tang среща супермодела Cheng Xiang Nan (Mi Lu), която се оказва бившата приятелка на Hao Ran - двамата са били разделени от амбициозната ѝ майка. Ще имат ли тези двойки смелостта да се вслушат в сърцето си? Свали Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 25 Януари, 2017 Share Отговорено 25 Януари, 2017 Някой да го е гледал, да даде мнение? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 25 Януари, 2017 Share Отговорено 25 Януари, 2017 И аз го чакам тук и тук /вече са до 30 еп./, защото с Джери Ян всичко досега е било добро, ама много бавно върви, пък незавършен превод да почнеш е - леле, майко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daneto Отговорено 25 Януари, 2017 Share Отговорено 25 Януари, 2017 Всички играят много добре, но исторята е гола вода. Традиционните източни глупости изсмукани от пръстите. Манекенката ми е ужасно противна като роля и като визия, но и тя играе добре. Стайлинга на Джери е безумен(въпреки, че го играе арт). Абе ясно е, че гледам заради Джери но превода е тооооолкова бавен. Едни го зарязаха, други го довършват... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 25 Януари, 2017 Share Отговорено 25 Януари, 2017 Ясно, ще го пропусна тогава, на мен Джери ми е ясен, гледала съм го достатъчно, Ron Ng ми е по-интересно да го видя що за птица е, но ще си избера нещо друго от филмографията му, стига да има налични субтитри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 25 Януари, 2017 Share Отговорено 25 Януари, 2017 Някой да го е гледал, да даде мнение? Бях го подкарала в някъв 'сушав" период... мисля онлайн във викито и мисля че целия беше преведен на английски... ма в един период го зарязох и сега си чака вече цяла година доглеждане... Готина двойка са Джери и мацката и имаше няква начална интересна завръзка, но после нещо забоза... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 26 Януари, 2017 Share Отговорено 26 Януари, 2017 Оказа се, че не ми е непознат Ron Ng, гледала съм го в Return of happiness, всъщност от сериала изгледах само 8 еп., толкова бяха преведени тогава, нищо особено не беше историята, затова и не го продължих. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts