Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

My Best Ex-Boyfriend (最佳前男友)

Страна: Китай      

Също така известен като: Best Lovers

Година на излъчване: 2015 – Август – 15 старт

Време на излъчване: 2015

Жанр: Романс, Драма

Канал: Shenzhen TV

Епизоди: 42

Режисьор: Liú Xiǎopéng

Субтитри: Английски

Участват:

Jerry Yan като Li Tang

Jiang Shu Ying като Fu Fang Si

Ron Ng като Yin Hao Ran

Mi Lu като Cheng Xiang Nan

Du Bella като Xiao Nai

Lan Maeva като Amy

Резюме: Родители са виновни за разпадането на две двойки, но какво се случва с техните чувства години по-късно? Li Tang (Jerry Yan) и Fu Fang Si (Jiang Shu Ying) са гаджета в гимназията, но връзката им се разпада поради натиск от страна на бащата на Li Tang. Години по-късно Fang Si окончателно е постиганала мечтата си като моден дизайнер и има успешна връзка с Yin Hao Ran (Ron Ng). Но нещата се усложняват, когато Li Tang се връща в живота на Fang Si точно когато тя се бори за последния връх в кариерата си. В същото време Li Tang среща супермодела Cheng Xiang Nan (Mi Lu), която се оказва бившата приятелка на Hao Ran - двамата са били разделени от амбициозната ѝ майка. Ще имат ли тези двойки смелостта да се вслушат в сърцето си?

Свали :click:  :click:  

:click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри   :click:

Онлайн с руски субтитри   :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го чакам тук и тук /вече са до 30 еп./, защото с Джери Ян всичко досега е било добро, ама много бавно върви, пък незавършен превод да почнеш е - леле, майко!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички играят много добре, но исторята е гола вода. Традиционните източни глупости изсмукани от пръстите. Манекенката ми е ужасно противна като роля и като визия, но и тя играе добре. Стайлинга на Джери е безумен(въпреки, че го играе арт). Абе ясно е, че гледам заради Джери  :slap:  :28558:  но превода е тооооолкова бавен. Едни го зарязаха, други го довършват...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, ще го пропусна тогава, на мен Джери ми е ясен, гледала съм го достатъчно, Ron Ng ми е по-интересно да го видя що за птица е, но ще си избера нещо друго от филмографията му, стига да има налични субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да го е гледал, да даде мнение?

Бях го подкарала в някъв 'сушав" период... мисля онлайн във викито и мисля че целия беше преведен на английски... ма в един период го зарязох и сега си чака вече цяла година доглеждане... :(

Готина двойка са Джери и мацката и имаше няква начална интересна завръзка, но после нещо забоза... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се, че не ми е непознат Ron Ng, гледала съм го в Return of happiness, всъщност от сериала изгледах само 8 еп., толкова бяха преведени тогава, нищо особено не беше историята, затова и не го продължих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове