lazeto Публикувано 6 Април, 2015 Share Публикувано 6 Април, 2015 The Superman Age (초인시대) Страна: Южна Корея Също така известен като: Superhuman Generation Период на излъчване: 10 април 2015 до 2 май 2015 Време на излъчване: Петък – Събота 23:30 Жанр: Фентъзи, Драма Канал: tvN Епизоди: 7 Режисьор: Kim Min Kyung Субтитри: Английски Участват: Yoo Byung Jae като Byung Jae Kim Chang Hwan като Chang Hwan Lee Yi Kyung като Yi Kyung Song Ji Eun като Ji Eun Bae Noo Ri като Noo Ri Lee Mi So като Mi So Ki Joo Bong като So Jang Jang Hee Soo като Uhm Ji Lee Yong Nyeo като Pajudaek… Oracle Ji Dae Han като Ji Dae Han Резюме: Това е фантъзи драма за студента Бьонг Дже (Yoo Byung Jae), който се сдобива със свръхестествени сили след навършването на двадесет и пет години. Разбирайки за това, приятелите му започват да се възползват от него, за да подобрят живота си... Но сам ли е... или има други като него? Това ми се струва ще бъде като американския сериал "Heres"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nig Отговорено 6 Април, 2015 Share Отговорено 6 Април, 2015 След психичните разтройства и многото самоличности,сега свръхестествените способности ли ще са мода в корейските сериали Гледам ,че тук и в този с Мики все със свръхестествени сили ще ни занимават Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts