lazeto Публикувано 9 Февруари, 2015 Share Публикувано 9 Февруари, 2015 A Wife’s Credentials (아내의 자격 ) Страна: Южна Корея Също така известен като: Anaeui Jagyuk Период на излъчване: 29 февруари 2012 до 19 април 2012 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 20:45 Жанр: Мелодрама Канал: jTBC Епизоди: 16 Режисьор: An Pan Suk Субтитри: Английски Участват: Kim Hee Ae като Yoon Seo Rae Lee Sung Jae като Kim Tae Oh Jang Hyun Sung като Han Sang Jin Lee Tae Ran като Hong Ji Sun Im Je No като Han Gyeol Lee Jung Gil като Han Yong Hee Nam Yoon Jung като Jin Soo Ae Choi Eun Kyung като Han Myung Jin Park Hyuk Kwon като Jo Hyun Tae Lee Han Na като Jo Yoon Jae Kim Sung Kyung като Jo Yoon Min Nam Neung Mi като Oh Jung Ae Jang So Yeon като Yoon Mi Rae Choi Da In като Kim Bo Reum (дъщерята на Yoon Seo Rae) Im Sung Min като Kang Eun Joo Son Sung Joon като Jo Jae Hoon Jung Han Yong като бащата на Hyun Tae Kil Hae Yeon като Ha Sum Jin Yoog Mi Ra като Sung In Ok Hong Sung Sook като Min Hae Kyung Резюме: Драмата разказва историята на обикновената домакинята Yoon Seo Rae (Kim Hee Ae), винаги заета със семейството и образованието на децата си. Срещайки липсата на разбиране от другите, включително и от съпруга си Sang-Jin (Jang Hyun-Sung), който вярва че животът е непрестанна борба и най-силните побеждават. В този труден период от живота си тя среща Kim Tae Oh (Lee Sung Jae) мъж, който не и позволява да загуби вяра в хората. Но поставяйки я в дилема, стара колкото света - любов или дълг... Свали Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts