lazeto Публикувано 20 Юли, 2014 Share Публикувано 20 Юли, 2014 Another Family (2014) Страна: Южна Корея Също така известен като: 또 하나의 약속 (ddo ha-na-eui ga-jeok) Премиера: 6 февруари 2014 Времетраене: 120 мин. Жанр: Драма Режисьор: Kim Tae Yoon Участват: Park Chul Min - Sang Gu Yun Yoo Sun - Jung Im Kim Gyu Ri - certified labor attorney Park Hee Jung - Han Yoon Mi Yoo Se Hung - Yoon Suk Jung Young Ki - Do-Young Lee Kyoung Young - Kyo Ik Kim Young Jae - Manager Lee Jung Jin Young - Judge Jang So Yeon Kim Sun Young Резюме: Въз основа на истинската история на Хан Юн Ми, която умира от левкемия, докато работи във фабрика за полупроводници на "Самсунг". Когато най-голямата дъщеря на семейството Юн Ми (Park Hee Jung) умира по време на работа в най-голямата фабрика за полупроводници в страната, бащата Санг Гю (Park Cheol Min) - обикновен шофьор на такси, подозира, че фабриката е виновна за това. Затова той започва усилена борба, за да поеме компанията отговорност за смъртта на дъщеря му... С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts