lazeto Публикувано 3 Юли, 2014 Share Публикувано 3 Юли, 2014 No Tears for the Dead (2014) Страна: Южна Корея Също така известен като: Wooneun Namja Премиера: 4 юни 2014 Времетраене: 116 мин. Жанр: Екшън Режисьор: Lee Jeong Beom Участват: Jang Dong Gun - Gon Kim Min Hee - Mo Kyung Brian Tee - Charles Kim Joon Sung Kim Hee Won Byun Yo Han - Song Joon Ki Kang Han Na Jang In Sub Lee Kyu Hyung Резюме: Във филма се разказва за професионалния наемен убиец Гон и за любовната история между него и следващата му жертва... С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abador Отговорено 11 Юли, 2014 Share Отговорено 11 Юли, 2014 В сериала "Красавица под прекритие " сюжета на филма който снимаше главният беше същият ... тогава си казах ,че ще.ми е интересна да гледам нещо такова ... явно горе някои ме е чул е и удовлетворил молбата ми ... е ако ме чуеш пак .. моля те за едни титри ... ми тъй де ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alfons Отговорено 12 Юли, 2014 Share Отговорено 12 Юли, 2014 След успеха на The Man From Nowhere, режисьорът явно е решил да си кара по същата формула. Трейлърите, са почти идентични, като визия, стилистика, саундтракът, пък е като че ли отново от същите изпълнители (което е чудесно, харесвам ги), Може пък приликата да е за добро, ама с този познат сценарий ( KIss me, Kill me, по спомени беше със същия ) не очаквам нещо над The Man From Nowhere. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d3Mn Отговорено 8 Октомври, 2014 Share Отговорено 8 Октомври, 2014 И Джонг Бом би трябвало само да е режисирал филма, а сценария да е на други двама, поне това видях във финалните надписи. Иначе лентата е много много добра, поне на мен ми хареса много. Ако не друго, поне не е като холивудските екшъни, в които освен безразборна стрелба и двучасов бой, няма друго какво да се види. Докато тук имаше хубава история, не супер заплетена, но .... в комбинация с всичко останало се е получил добър филм. И понеже много ми харесва Ким Мин Хи, която гледах за първи път в "Helpless" и въпреки, че нямаше кой знае колко екранно време, ме привлече много. Наскори имах щастието да гледам и "Very Ordinary Couple" и след който се убедих, че е наистина страхотна и е много добра актриса, а и много красива жена със специфично лице. И в този филм тук също беше на много голямо ниво и отново й се радвах много. Благодаря за субтитрите, които не бяха много коректни, но се надявам преводача да ме разбере правилно и да не се сърди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikra Отговорено 9 Октомври, 2014 Share Отговорено 9 Октомври, 2014 Филмът не е за пренебрегване, особенно от тези, които обичат екшън, гилзи и кървища (боя не са жалили). За мен той е повече с американски привкус и разбира се корейски финал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d3Mn Отговорено 11 Октомври, 2014 Share Отговорено 11 Октомври, 2014 Да спомена и хубавата музика, която звучи във филма. Започва с "Sade - Smooth Operator", изпълнена от Lee Michelle [ ]. А другата песен [ ], специално направена за лената, със същото заглавие, отново е изпълнена от Lee Michelle. Двете песни паснаха перфектно! Тексът на "No Tears For The Dead" Raindrops falling down onto your faceIt's hard to see if it's your tears or the rainAs long as your heart is in a righteous placeNobody will ever make you sadNot a single day goes byWithout thinkin' 'bout the dayoh, so pleaseDon't remember anythingIt's just an illusionAnd you're not ready for another lonely life that you had.After all the tears, you'll see my smileThe more I try the more I failThe more i pray the more I fade awayWhat's the use of praying now?When they say everything's God's willDon't remember anythingIt's just an illusionAnd you're not ready for another lonely life that you had.Don't remember anythingIt's just a delusionAnd you're not ready for another lonely times that you had.After all the tears, you'll see my smileSmileSpare a kiss for the love you missSay a prayer now to set you freeWhen I close my eyes I see better but my tears will not go awayPray the Lord my soul to keenPray the Lord my soul to takeLet us stay just a little longer, please don’t take me awaySo Do remember everything'Cause you had a bad dreamAre you ready for another journey? Just give it a try.Do remember everything'Cause you're not alone nowAnd now you're ready for a new life you never had.After all these years, I'll see ya smile Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts