magic Публикувано 9 Май, 2014 Share Публикувано 9 Май, 2014 Code of Triads / Rahut Torachon Година: 2011 г. Държава: Тайланд Жанр: екшън Епизоди: 15 Участват: Ken Theeradeth Wonpuapan като Singha Chompoo Araya A. Hargate като Matsaya Sara Legge като Aira Tah Warit Tipgomut като Narathip Maneerat KamUan (Ae) като Natmon Jaja Primrata Dejudom като Naethiya Santisuk Promsiri (Noom) като Thayu Pang Panchanida Seesaamram като Khemika Резюме: Thayu и Bpatawee са много добри приятели, но става така, че двамата се превръщат в големи врагове, като вторият дори поръчва убийството на първия, но не успява. Затаил злоба и жажда за мъст към Bpatawee, Thayu е в очакване на подходящия момент да му нанесе удар. Когато разбира, че му се ражда дъщеря, той открадва дедето, а персоналът в болницата му подхвърля чуждо. Минават 24 години. Matsaya (Chompoo), истинската дъщеря на Bpatawee, вече е професионално обучен крадец и наемен убиец. Един ден й дават за задача да убие министър-председателя Bpatawee, но неговият телохранител, капитан Singha (Ken) го спасява, поемайки куршума. Започва разследване, а междувременно Bpatawee разбира, че детето му е било разменено. Със задачата да открият истинската му дъщеря той нагърбва сина си Narathip (Tah) и капитан Singha. Свали: Онлайн с английски субтитри: Тук и Тук Свали с руски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 9 Май, 2014 Share Отговорено 9 Май, 2014 Преди няколко дни случайно попаднах на него и тъкмо го изгледах Отначало като го почнах имах чувството, че гледам тайландска версия на City Hunter само че с жена в главната роля Имат допирни точки. Хареса ми развитието на сериала, героите - Ken го гледам за 2-ри път и след тази роля окончателно влиза в списъка с любимци Tah го гледах преди в Cubic и ако там ме беше адски противен, то тука... Жалко само че накрая остана парализиран, но пък жената, която обичаше беше с него и всички я приеха Самите екшън сцени няма да коментира въпреки, че тука пак поне зареждаха пистолетите си с нови пълнители от време на време, но пък от 2 метра да не се уцелваха, но.... това не беше важно Но затова пък имаше много забавни и красиви моменти между главните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 10 Юли, 2014 Share Отговорено 10 Юли, 2014 И на тоя му видях сметката - е бива тайландците да са корави копелета ама Кен направо ми скри шапката-колко пъти го простреляха не е истина просто,а за мацето да не говорим - най добрата с пистолет а така и 1 път не го уцели но като изключим това сериалчето държи в напрежение до края.Хареса ми и факта че най после гледах Tah в роля различна от гей или психар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 10 Юли, 2014 Автор Share Отговорено 10 Юли, 2014 Хареса ми и факта че най после гледах Tah в роля различна от гей или психар Леле, само така ли си го запомнила? Та обикновено играе добродушни, възпитани и интелигентни момчета от семейство. Този гледала ли си го - Majurat See Nampeung? Със сигурност там не е нито едно от двете, а и Кен играе в сериала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 11 Юли, 2014 Share Отговорено 11 Юли, 2014 Специално за Tah на мен ми трябваха няколко епизода да изгледам, че да мога да го възприема нормално , щот отначало като го видех все си мислех за психара от Cubic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 11 Юли, 2014 Share Отговорено 11 Юли, 2014 Специално за Tah на мен ми трябваха няколко епизода да изгледам, че да мога да го възприема нормално , щот отначало като го видех все си мислех за психара от Cubic Нали....? И аз така. Или пък си го представях в розово и настръхвах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts