little_angel Публикувано 12 Април, 2014 Share Публикувано 12 Април, 2014 SPEED 스피드 Дебют: 14 януари 2013 г. Компания: MBK Entertainment Официален фенклуб: DEEPS Официален уебсайт Туитър @CCM_SPEED me2day Jung Woo Име: Kim Jung Woo (김정우)Рождена дата: 9 май 1990г.Височина: 181см Кръвна група: AОбразование: Bucheon UniversityПозиция: Главен вокал@yoosung90 Instagram Yu Hwan Име: Kim Yoo Hwan (김유환)Рождена дата: 29 юли 1991г.Височина: 180см Кръвна група: AПрисъединяване: октомври 2012г.Позиция: Лидер, Вокал, рап @SUPREME_0729 Instagram Tae Ha Име: Oh Sungjong (오성종)Рождена дата: 4 март 1992г.Височина: 176см Кръвна група: AПрисъединяване: октомври 2012г.Позиция: Вокал@Taeha4 Instagram Jong Kook Име: Shin Jong Kook (신종국)Рождена дата: 8 септември 1993г.Височина: 180см Кръвна група: ABПрисъединяване: ноември 2011г.Позиция: Главен вокал@Speedsjk Сериали:[2011, MBC] Lights And Shadows Se Jun Име: Park Se Jun (박세준)Рождена дата: 10 декември 1993г.Височина: 180см Кръвна група: ABПрисъединяване: февруари 2012г.Позиция: Рап@Togoo90 Instagram Сериали: [2013, tvN] Potato Star 2013QR3 [2013, KBS2] IRIS 2 Ki-O Име: Oh Seung Ri (오승리)Рождена дата: 14 май 1994г.Височина: см Кръвна група: Присъединяване: май 2015г.Позиция: Вокал Видеоклипове с негово участие: [2015] Elsie - [2015] Elsie - Sung Min Име: Choi Sung Min (최성민)Рождена дата: 7 декември 1995г.Височина: 181см Кръвна група: BОбразование: Anyang Arts High SchoolПозиция: Рап @speed_sm Сериали: [2014, KBS] A Cat! Meow! - Yeom Chi Ju [2013, KBS] Drama Special 2013 "Some Kind of Relationship" - Jin Goo Видеоклипове с негово участие: [2014] DAVICHI - Бивши членове: Kangho Име: Park Yongsu (박용수)Рождена дата: 14 декември 1991г.Височина: 182смНапуска: ноември 2011г. Kwang Heng Име: Lee Kwang Heng (이광행)Рождена дата: 20 януари 1990г.Височина: 186смНапуска: септември 2012г. Noori Име: Kang In Oh (강인오)Рождена дата: 3 март 1993г.Височина: 184смНапуска: септември 2012г. Tae Woon Име: Woo Jiseok (우지석)Рождена дата: 11 май 1990г.Височина: 184см Кръвна група: BСемейство: по-малък брат - Zico от Block BОбразование: Tokyo Polytechnic University@bkgo123 Напуска: март 2015г. Сериали:[2011, MBC] Can You Hear My Heart Видеоклипове с негово участие: [2012] December - Биография: Speed e 7-членна корейска мъжка група, кoято е представена официално в настоящият си състав през януари 2013 г. Те Ун, Джонг У и Сонг Мин дебютират три години по-рано като част от формацията Coed School, но есента на 2011 г. от Core Contents Media обявяват, че разделят групата на две суб-групи (женска и мъжка). През 2012 г. Speed пускат на пазара първият си сингъл Lovey Dovey-Plus, но след редица промени по-късно през същата година, напускане на няколко от момчетата и идването на нови четирима членове е обявено, че групата ще "дебютира" отново официално на 14 януари 2013 г. с албума Superior SPEED и заглавното парче към него It's Over. Дискография: Албуми: [2013.01.15] SUPERIOR SPEED Свали [2013.02.20] Blow SPEED (Repackage) Свали Мини-албуми: [2014.02.18] Speed Circus Свали [2014.04.03] Look At Me Now (Repackage) Свали [2015.06.01] Speed On Свали Дигитални сингли: [2012.02.14] Hommage to Lovey Dovey Свали [2013.01.07] Speed of Light Свали [2014.03.18] Zombie Party Свали Колаборации и Други: [2012.12.06] The Seeya - Love U (#7 Be With You feat. SPEED) [2013.06.09] T-ara & The Seeya & 5dolls & SPEED - Painkiller Свали [2015.02.10] T-ARA, SPEED, The SEEYA, Seung Hee – White Snow Свали Соло: Tae Woon Дигитални сингли: [2015.08.18] Jakop, Raina, ₩uNo, DAYDAY – XXX Свали Колаборации и Други: [2012.11.12] The SEEYA - Good to SeeYa Свали Jong Kook: Колаборации и Други: [2012.04.23] YangPa with Shin Jong Kook & Hanna - Break Up Is All The Same Свали [2014.01.29] Shannon – Remember You (feat. Shin Jong Kook) Свали Видеография: 2012: 2013: T-ara & The Seeya & 5dolls & SPEED - 2014: 2015: T-ARA, Speed, The Seeya & Seunghee - Соло: 2012: The SEEYA feat. Tae Woon - 2014: Shannon feat. Jong Kook – Taewoon - Focus Taewoon - 2015: Jakop, Raina, ₩uNo, DAYDAY – Телевизия: [2015, Official YouTube] DEEPSPEED Season 2 [2014, Official YouTube] DEEPSPEED [2013, Mnet] SPEED's Eating TV [2013, Mnet] SPEED's Dreaming Polaris/Real Documentary Видеоклипове с тяхно участие: [2013] T-ara N4 - [2013] T-ara N4 - [2012] T-ara - Галерия: Награди: 2013 - Cyworld Digital Music Awards - Rookie of the Month (January) "It's Over" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 12 Април, 2014 Share Отговорено 12 Април, 2014 Много благодаря за темата и бързата реакция (после ще ти дам бонбонче, хаха). Момчетата трябваше да имат отделна тема, защото те вече нямат нищо общо с Coed School и са напълно самостоятелна 7-членна бой банда. Тази тема идва и като продължение на това, което се писа в последните два месеца в бившата вече тема на Coed School. Жалко, че не могат да бъдат преместени мненията, но нищо - ново начало, ще се пише достатъчно за тях и занапред. От седмица вече съм тотално зарибена по тях. Браво на момчетата, опознах и седмината. Хвалих ги достатъчно и в старата тема, но и го заслужават. Очаквам ги утре и на Инкигайо, радващо е, че са редовни в музикалните предавания тези дни. Със сигурност вече ще пиша редовно в темата им, защото следя и всичко около тях. И това, което сподели Те Ун в Туитър преди час-два, а и се чува откъс от соло-то му от мини албума. Уникален е, след като го опознах, трудно отлепям вече очи от него. Страхотен рапър. Тези дни научавам и много новини от него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 15 Април, 2014 Share Отговорено 15 Април, 2014 Утре ще излезе и 4 епизод на Deep Speed, ще го преведат и него веднага на английски, но тези дни изгледах първите три части. Големи шемети са всички, батко обаче ми води категорично класацията. Опознах ги и все така много ми допадат.Един откъс с Те Ун, Се Джун и макнето от втори епизод. Наистина бих се радвала да видя съвместно парче на двамата братя, а и Те Ун се обърна с това към Зико в After School Club преди две седмици. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 17 Април, 2014 Share Отговорено 17 Април, 2014 Малкият ангел да каже сега - Зико ли е взел идеята от батко за видеото на Jackpot или с батко са се разбрали и парчето на Block B да има подобна идея (говоря за циркът като идея) както и Don't Tease Me на Speed? На мен честно казано и двете парчета ми харесват, но Don't Tease Me е категорично по-добро, освен като звучене, където изобщо не са ми объркани и не се прехвърлят от стил в стил, а и като дрехи и хореография. При Block B шареното и откаченото е повече, но не може да се отрече, че има поне малко общо с Don't Tease Me.Speed много са се постарали за танца, колкото и да гледам това видео - скоковете им (а и четох какво споделят момчетата, как са падали, докато са тренирали всичко), хореографията - всичко ми харесва.Много талантливи са и седмината, но за съжаление са от по-малка компания. Това изобщо не е минус за мен, дори напротив, но като познавам вече тенденциите в корейският музикален шоубизнес - трудно биха ги оценили подобаващо. Аз обаче вече съм им голям фен.Вчера изгледах и новия 4 епизод на Deep Speed, който е зад кадър, докато са изчаквали да заснемат видеото на Look at me Now. Те Ун ги държи здраво, сериозен - страхотен лидер, истински лидер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 17 Април, 2014 Автор Share Отговорено 17 Април, 2014 Ааа не, тия двамата братя ще вземат да ни скарат хахаахха Първо, за идеята не знам, но имай в предвид че Block B я загатнаха още от Very good така че не се знае, кой от кого. Но напълно разгърната като тематични костюми и т.н. първи бяха SPEED. Но и те всеки беше различен типаж от цирка (укротител, магьосник и т.н.) , а момчетата от Block B го играя циркови музиканти/клоуни ... така че не са се копирали от-до, което е хубаво... За песните на мен определено Don't Tease Me ми е по-слаба от Jackpot, но виж Look at me now ми е сякаш еднааа идея по-добра от нея..... Speed са си по-добри в танците няма спор, те от Block B са с по два леви крака (изключвам Минхюки и Куони), но пък танците са различни едната е сериозна хореография, другото е забавен танц към песента.... Е нали имаше един клип как макнето милото голямо пребиване беше, докато го направи този завършващият скок.....Шапка му свалям на него как не го беше страх да го прави... И тук една поправка CCM не е смятана за малка компания в Корея, те са на нивото на Pledis, TS Ent. и Starship които не са много след големите 3.... И за да не е само приказки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 17 Април, 2014 Share Отговорено 17 Април, 2014 Ами те форумите нали са основани точно заради това - за приказки. Нали хората трябва да пишат, да общуват, да спорят (цивилизовано разбира се), да излагат аргументи и евентуално да се разберат и достигнат до истината по дадената тема. Само с постове пълни със снимки и линкове нищо става тук, трябва да има и диалог по темата, а точно това липсва. Мисълта ми беше "по-малки" извън големите три, а не, че ги пренебрегвам и ги смятам за малки CCM. Разбрах и твоята гледна точка, но няма да ни скарат двамата братя, знаеш, че можеш да си напълно спокойна, просто ми стана интересно и исках да разбера мнението ти. Най-много да стигнем до "Къде искаш да те ударя?", отговор: "Там където по-малко ще ме боли.", хаха. Сещаш се от къде е този пример, да не пояснявам. И все пак според мен Зико има доста хляб да пояде още, докато стигне батко. Лично мнение. То и Жокера няма да е зле да пообщува повече с него, че напоследък взе сериозно да ме притеснява. Те Ха ми прави все по-добро впечатление. Страхотни са, а и епизодите на Deep Speed ми дават възможност да ги опозная малко повече. Макнето е типичното добричко макне (душица), нищо общо с макнето на ЕХО, което си е буквално доста зло с хьонговете. Ще се радвам и отново да го видя в роля, на екран след участието му в спешъла есента. Разбрах, че понеделник ще бъдат в Sound K по Arirang, а днес излезе гостуването им в K-poppin. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 17 Април, 2014 Автор Share Отговорено 17 Април, 2014 То аз знам от къде идва, но хората ще почнат да ни гледат странно хахахаха И веднага да кажа че не съм съгласна с това "Зико има доста хляб да пояде още, докато стигне батко". Зависи много за какво говориш.. ако имаш предвид характера на Батко, който ти толкова много харесваш може и да е така. Но професионално, определено е обратно. Zico е на много по-високо професионално ниво от Tae Woon. Аз пък изпитвам все по-голяма привързаност към Yu Hwan, няма такъв образ хахааха със Se Jun цепят мрака понякога хахаха И понеже исках да ги има хубавите им хореографии, малко видеоооо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 22 Април, 2014 Автор Share Отговорено 22 Април, 2014 Понеже корейската музикална сцена e в пълно затишие в момента, реших да направя един пост. И тъй като темата е нова и не всеки знае много факти за тези момчета, вниманието ми падна върху тях..... Ще сложа неща, които намерих в нета за по-добро опознаване хахаха Със сигурност има човек, който може да ме допълни или поправи, ако съм сгрешила някъде .... Започваме с бившият лидер на Co-ed School и най-голям в групата Jungwoo. При дебюта на Co-ed School се изявяваше с псевдонима Yoosung , никаква представа защо..... Всъщност не знам колко помнят, но при дебюта на групата всеки член имаше малоумни названия пред името хахахах сега се сетих, ох от ССМ понякога ги избива лудостта.. Та неговото беше Sky Earth Yoosung.... Бившо трейни е на FNC Entertainment, спечелил е 2009 FNC Entertainment Open Audition Grand Prix и е бил в компанията около година. Родом е от Дегу, според някои сайтове има по-малък брат, но не твърдя пълна достоверност за това.... Искал е да се занимава с бокс и е тренирал 3 години и е участвал и в състезания.( Къде с това хубаво лице, боксьор е тръгнал да става... хахахах) Близък приятел с J-HYO от LC9 и Teo & Yun от LUNAFLY. Свири на китара, не съм го виждала, но щом е бил трейни на FNC сигурно е вярно.....Обича да играе футбол (един плюс в листа на Rie хахха) Taewoon с кодовото име - Батко хахахаха Нямам идея защо не си ползва името Jiseok, може би Taewoon означава нещо на корейски... Но пък прякора Sage/Wisdom Taewoon е трепач хаххахаха Родом от Сеул. Всички знаят кой е по-малкият му брат, а и той е бил част от Brand New Stardom.... Част е от Royal Class Crew, Rie пусна едно клипче с тях по-горе, а освен 4-мата в клипа - Taewoon, SIMS от M.I.B, Roydo и Scotch другият от групата е Mino, който в момента е член на Winner иначе е стар приятел на Zico, Батко и компания... Иначе обича да играе баскетбол, да рисува и говори японски, което е двоен + хахахах Живял е в Канада и Китай за година и в Япония за 3 години.....Явно всички песни в SPEED CIRCUS са негови композиции и текстове, за което го поздравявам и последният оригинален член от Co-ed School е макнаето Sungmin. Родом от Кангуондо има по-малка сестра. Участвал е в епизод на Star King. Един много стар, аз съм го гледала, където участваше и Jay от The BOSS преди и той да дебютира. Поправка, този е след дебюта на Jay иначе той е участвал и в още по-стар епизод преди дебюта на The BOSS ... За малко да забравя прякора от едно време хахах Solid Sungmin... Aааа намерих и клипче https://www.youtube.com/watch?v=xLHgm-HwEvk Разпределението на стаите в апартамента им - стая 1- Jungwoo, Sejun, Sungmin ;стая 2 - Taewoon и Jongkook ;стая 3 - Yoohwan иTaeha.... Айде толкова за сега останалите друг път, една снимка за адет, приликата с Block B напълно случайна (а дали ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 22 Април, 2014 Share Отговорено 22 Април, 2014 Ти това ли писа до сега, хаха?Ами имам за допълване и аз. Джонг У и Гуки, освен че са двамата главни вокали на групата са и двамата големи футболни фенове в групата. Напоследък придърпват и макнето за футболната кауза, а и то не се дърпа. Иначе все още и аз не мога да разбера на кои от големите отбори в света за фенове, но зная, че Гуки обожава FC Seoul. Трябва да разбера и само да не ми кажат грешното име, че...У също така е трябвало да бъде лидер на групата, освен като най-голям дори и само с два дни от батко (11 май наближава, в готовност съм), но е отказал заради "травма" от ученическите му години - не е искал да прилича на лидерите на класовете, на човек, който командва/ наставлява останалите, а дори и да са по-малки от него. Изпитвал е ужас като ученик от подобни фигури в гимназията. Затова батко е поел ролята на лидер, която на него му се отдава без проблем, а и се иска характер. А, че на батко му е огромен плюс за мен фактът, че е завършил японски университет, говори японски и е живял там... Какво да допълня - така е, което си е истина - истина.Ю е бил подготвян за член на BIGSTAR, но може би така е по-добре, че не е станал част от групата им, а Те Ха е бил трениран за част от A-JAX (още по-добре, че и той не е успял с тях).Има и други неща, но хайде с времето и аз ще допълвам каквото се сетя. Ти драскай, аз със сигурност ще го правя заради батко и момчетата му. Да има активност, но не само да се слагат линкове и снимки, а материал за четене (и писане) да има. Да има диалог. И, че батко е по-талантливият в семейство У за мен няма спор, но ти си драскай и за малкия У Джи Хо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 22 Април, 2014 Автор Share Отговорено 22 Април, 2014 Ееее чак пък "до сега" хахаха Ако още някой ти каже Манчестър, мисля че вече всички ще бъдат низвергнати и ще обърнеш гръб на кпоп-а хаххахаа Да Батко няма проблем с това да ги командва и да им казва какво да правят хахаха Върви им в гените Лидерството на това семейство... (и двете си знаем своето по отношение на кой е по-по-най хахаха) За моята неофициална любов Yoo Hwan аз ще добавя това което и на теб казах. Никога не е бил реално спряган за член на Bigstar, тяхното "риалити" си беше толкова нагласено, колкото това на VIXX според мен... Иначе той страшно много ми прилича на някой, но след толкова време не мога да установя на кой точно, но съм сигурна, че е актьор и прилича на него когато се усмихне най-много.... ако някой има предположения да ми сподели хахахах Момък от Гуангджу и той с по-малък брат. Участвал е в някакъв документален филм B-Boy Is My Dream...А всъщност и той е кандидатствал за FNC Entertainment, но не е бил трейни там май... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 23 Април, 2014 Share Отговорено 23 Април, 2014 Не е само до лидерството, а и изобщо мъжкото му поведение. Не се държи като срамежлив корейски ученик, като повече корейски айдъли, по-освободен е, много точен тип, мъжкар. Когато видя кореец (сред айдълите) с подобен тип поведение го приветствам горещо. Думите ми се потвърдиха и след като изгледах всички части на All the K-pop Academy с Те Ун, от месец май миналата година. Сещам се, че тогава гледах само епизодите с Бини и Инсу, а на тези не им обърнах внимание, макар че Бини участва и в тях. Китайката Чао Лу от Fiestаr се оказа умно и находчиво девойче, ама то и пред срамежливите VIXX-ученици (Бини ще ме прощавам, ама...), Мирчо и Сънгхо, а и Кевин, естествено, че и аз бих избрала Те Ун, изобщо няма да има и момент на колебание. То се и видя в кадрите, когато една от девойките танцуваше уж някакъв си шекши-танц (истинско дърво), останалите петима застанали като срамежливи ученици (зачервили бузите и прикрили очите си), които не са виждали "такива работи", а само Те Ун стои и се смее на гледката. Силата на братя У. Силата на Зико още се мъча да открия, да се надяваме, че и това ще стане някой ден... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 28 Април, 2014 Share Отговорено 28 Април, 2014 Гледах тези дни участието им в Mnet Japan JJANG!, специално издание за японската публика. Въпросите бяха на японски, а те говореха на корейски и не разбирах какво точно отговарят, но вчера вече преведоха всичко на английски. Много се смях като свързах видяното с казаното, но и вече не се изненадавам след като познавам ситуацията между момчетата, т.е кой командва и как са разпределени останалите роли. Беше интересно да разбера, че във времето, в което са разучавали хореографията на последния мини албум Джонг У се е справил най-трудно, а и по принцип на него танците не са му силната страна, за разлика от пеенето. Повечето време в тези минути от предаването, премина в шеги от останалите с батко. Знаем вече при тях кой командва и прилага принципа на "Казвам, показвам, наказвам". Всички единодушно признаха, че парчето Don't Tease Me се отнася до батко, хаха, той обичал най-редовно да се закача с тях, да се шегува, а те като добри и меки души - естествено търпят, хаха (той не ги дразни, той и сам си призна, че си ги обича като по-малки братчета и просто обича да се закача с тях, Зико може да каже повече, хаха). Те Ха го каза по такъв невинен начин (а и още повече, заради миловидният му вид), а батко така го беше стиснал за гушата, че нямаше как да не му повярвам, хаха. Страхотни са момчетата, големи образи/ шемети, правят ми изключително впечатление като много задружни, а всеки от тях си знае мястото/ ролята и това, в което е най-добър. Браво на Шинсадонг Тайгър, за пореден път. Обожавам парчетата му, които направи с BEAST, а и явно не е случайно, че се превърнах и във фен на SPEED. Целият албум Superior Speed се превърна в любим за мен. Имат си отличните главни вокали, имат си рапър (за чудо и приказ за мен), Те Ха и Ю са не по-малко добри вокали, имат си и страхотно макне. Браво, съжалявам само, че едва наскоро ги опознах, но по-добре късно отколкото никога. Музикалните предавания стартират отново тази седмица, но момчетата разбрах, че са приключили с промоциите. На 7 юни ще участват на Дрийм концерта, а четох, че ще имаме изненада от тях точно през месец юни. Чакам, каквото и да е. Едно от любимите ми парчета от албума Superior Speed. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 2 Май, 2014 Share Отговорено 2 Май, 2014 Добри новини прочетох сега за групата. Музикалните предавания (уж вече сигурно) се завръщат отново следващата седмица, а видях от програмата им, че момчетата ще продължат с промоциите на Look at me Now още в сряда на Show Champion и до неделя включително и на Инкигайо. Хммм, писаха, че са приключили, но с тази промяна постоянно на излъчванията, никой не е сигурен в нищо. Поне за сега е обявено, че продължават промоциите и ще ги видим и следващата седмица. Изледах участието им в сряда, на 30 април, в предаването Get It Beauty. И седмината бяха в студиото, защото бяха поканили някакъв известен корейски гримьор, за да демонстрира гримът в мъжкият к-поп (нещо, което мен лично много често ме дразни, заради това, че се прекалява). Интересно беше, поне аз научих нещо и то заради конкретния пример с един от айдълите. Сонг Мин, Джонг У и Ю седнаха на стола за "пълната промяна", за да се демонстира грим, с който са се появявали техни колеги от мъжкият к-поп. На мен най-интересно ми беше това, което направиха с Джонг У, защото го гримираха като Бекхьон от ЕХО, с бургундският грим (така се наричал) и лещите, с които Бекс се появи на Seoul Music Awards на 23 януари. Ейй, тогава си спомням като видях Бекс, че изтръпнах, освен заради грима, но и лещите. Беше ми много странен и неeстествен. Сега, като че ли като видях как направиха и Джонг У ми стана дори интересно да гледам как го рисуваха, сложиха лещите и видът му се промени, макар че при него гримът не беше толкова силен, както при вокалистът на ЕХО. Не си е работа да си корейски айдъл... Направих скрийшот-ове на Джонг У, ако на някой му е интерeсно и иска да види. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 14 Май, 2014 Автор Share Отговорено 14 Май, 2014 Таз седмичният изпълнител в K-populous са момчетата Джонг У със сигурност е получил после награда след толкова хвалене на Батко хахахха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 14 Май, 2014 Share Отговорено 14 Май, 2014 Забеляза ли колко добре ги е тренирал, а и те го слушат? Ясно се откроява лидерът при тях, силен характер е и му отива ролята на учител. А някой е посмял да каже нещо и ще има наказание. Аз бях за Sad Looking Team. Теха как тъжно гледаше, след като изгубиха, а и с неговото миловидно изражение беше като жално коте. Наградата беше много апетитна. Аз бих останала доволна, за толкова показани знания - такава награда. С тези отлагания постоянно на музикалните предавания, май вече окончателно приключиха промоциите им. Никой не споменава и нищо. Ще чакаме юни и обещаната изненада от тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 17 Юни, 2014 Share Отговорено 17 Юни, 2014 Не съм публикувала цял месец в любимата ми тема (ай, ай), а всеки ден като изпълнителна DEEPS следя всичко около тях. Гуки е пощурял тези дни със Световното първенство по футбол в Бразилия, батко си работи по делата с Royal Class (днес излезе парчето, което изпълниха лайв още през месец май), а макнето снима епизодите на новият семеен сериал от не-знам-колко-епизода A Cat Meow, който се излъчва от миналата седмица всеки делничен ден по KBS2. Видях, че скоро ще започнат да го качват с превод на английски и в канала на KBSWorld. Теха публикува разни снимки постоянно, с една от тях откровено ме издразни, но му простих, а и аз на него всичко му прощавам, само като го погледна. Прослушах покрай неговите публикации в Туитър и някои от ъндърграунд хип-хоп изпълнителите в Корея, които се оказаха попадение за мен и взех да се просвещавам. Останалите трима и те си действат по делата.Липсват ми обаче на сцена, по музикалните предавания, липсват ми и с участия и се надявам да ме изненадат с нещо през юни, както обещаха. Добре, че бяха на Дрийм концерта на 7 юни, та им се порадвах там на изпълнението на Don't Tease Me.Една снимка, която си запазих от финала на Дрийм концерта на 7 юни с Теха и Джонг У. little_angel, поздравявам те с този кадър.И разбира се - Батко. Не мога аз да публикувам нещо в темата им и поне да не го спомена или пък да не сложа негова снимка, която той е споделил в Туитър тези дни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 18 Юли, 2014 Share Отговорено 18 Юли, 2014 Нищо не се чува за завръщане от групата, а така ми се иска, но все пак Теун действа, активен е тези дни и ще издаде съвсем скоро самостоятелно парче. Blind e заглавието, днес излезе и тийзър, но все още не виждам, а и не откривам (нито той е споделил) точната дата. Така миналата седмица дразнеше само със снимки, днес тийзър, но отново няма дата. И трябва да взема да го науча как да публикува линкове в Инстаграм и Туитър... Виждам, че не обръща особено внимание какво точно пуска.В семейство У са много активни тези дни, а кога ли двамата братя най-после ще направят и съвместно парче?Миналата седмица Теун замества и рапърът... всъщност не му помня името, а и не ме вълнува това парче, който се изявява с Хьомин от Т-ara, сега покрай соло промоциите й. Макнето пък участва в една от първите сцени на Минчето по време на промоциите й. SPEED са ударили по едно рамо на колежката. Нямам търпение за парчето на батко. Ще бъде класа, вярвам в него, постарал се е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
little_angel Отговорено 22 Юли, 2014 Автор Share Отговорено 22 Юли, 2014 Ето го и Батко с новата му песен. Голямо чакане беше за нея хахаха Не е лоша, харесва ми, но не е и нещо върховно.... Да вземе да поработи над завръщането на групата, вместо тия соло парчета хаххаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sierra Отговорено 22 Юли, 2014 Share Отговорено 22 Юли, 2014 Ама определено му личи, че е баткото тука. Кефи ме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 1 Септември, 2014 Share Отговорено 1 Септември, 2014 Последната им песен много ме радва. Дано скоро ни зарадват с нещо ново макар,че сега са наред T-ara като завръщане, но може след тях да им спретнат някое друго. Днес Батко ни пусна ново парче. Носи името Zico’s hyung. Слагам превода на английски: Zico I’m not Zico Yeah I’m Woo Tae Woon Woo Tae Woon’s talent. 3 years since I started to rap. Monster Hip Hop people and Rock Hip Hop, in a way appearing on hot news because of not getting hit by the negative comments with my idol tag Taewoon’s development speed. In that process, Rhymer hyungnim sends me a surprised emoticon on KaTalk Zico’s fandom. Along with designer clothes and shoes Now he’s stylishly having a nerve war with the top senior rappers Zico’s personal connections. A preparation for things besides broadcasts Now the reality has become possible with a new car and new watch I can’t be not jealous of him but he has become a driving force A monologue to show that it’s hard to go up without malices I’m just proud of him. Our family boasts about him yet I’m the ‘eldest’ since I’ve built up my hatred for ‘fun’ But I’ve been changed since I was on mic It was my desire ever since I held onto it. A heavy weight of the second blood related one That’s right, I want to carry it since I’m the eldest, and remove the dead skin Meanwhile, a few people have opened the show facing the family Due to ‘your’ show Zico. I feel uncomfortable at the same time too There are XXX people behind who are good at shut the pump, sharing a stupid mouth There is one way, I should ‘go to the top’ Then the people under me will forever ‘can’t help but accept me at the top’ Translations @ speed-boys Нямаше как да не споделя тази снимка на братята WOO лично споделена oт Батко. Първо Зико писа това лично съобщение към Taewoon и след това Батко му отговори и пусна тази снимка: [ZICO] Those were just immature thoughts I had when I was young Now, I only have my hyung in this world ♡ After the broadcast, all the news article headlines were so sensationalized, so I’m making a post here first because of concern that there might be a misunderstanding!! [TAEWOON to ZICO] Me too, I only have my mom and my Jiho. (heart)<- I do’t know how to make one.ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Crédit : @.ZICO92 + @.bkgo123 / Translation : @.bontheblock Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts