maira Публикувано 2 Април, 2014 Share Публикувано 2 Април, 2014 Име: 専業主婦探偵~私はシャドウ/Sengyou Shufu Tantei: Watashi wa Shadow/ Off Topic Страна: Япония Период на излъчване: 2011-10-21 до 2011-12-16 Тв канал: TBS, петък от 22:00 Епизоди: 9, рензоку Жанр: романс, детектив, комедия Режисьор: Fuminori Kaneko, Daisuke Yamamuro, Akihiko Watase Сценарист: Miho Nakazono, Shinzuke Yamaoka, Masahiro Fukuma Адаптация по мангата на Noriko Kasuya Официална страница В ролите: Fukada Kyoko като Asagi Serina Fujiki Naohito като Asagi Takefumi Kiritani Kenta като Jinnai Haruki Furuta Arata като Toshima Joji (ep1-7,9) Hasegawa Tomoharu като Fukuju Kotaro Sei Ashina като Motoko Tokura Kenichi Endo като Akira Niiyama Yuriko Ishida като Chihaya Niiyama Fumiyo Kohinata като Taisuke Fujimoto и много гости Историята: Домакинята Серина Асаги(Kyoko Fukada)обожава съпруга си Такефуми Асаги (Naohito Fujiki) и е щастлива да бъде негова постоянна влюбена сянка, въпреки подигравките на прителките си и дори неговото лично недоволство. Един ден поради своята наивност Серина изпада в излагаща я ситуация, която е заснета от детектива Jinnai Haruki(Kenta Kiritani). За да предотврати публикуването на снимките Серина започва работа в неговата кантора като постепенно научава нови неща и придобива увереност и умения, докато съпругът и на свой ред преживява силно изкушение в офисния свят.... Лично мнение: До втори епизод е супер симпатично - аз съм фен Кента, не на Фуджики Наохито обаче ... ама забравете филма е японски.... Допада ми обаче линията на развитие за съпругата-сянка Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 3 Април, 2014 Автор Share Отговорено 3 Април, 2014 Мдаааа 7ми епизод, и аз съм тоооооолкова за Кента с коженото яке, че думите не стигат. И тоооооолкова няма да ме огрее... Ама живи и здрави . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts