lazeto Публикувано 19 Март, 2014 Share Публикувано 19 Март, 2014 Rock 'n' Road (2014) Страна: Тайван Също така известен като: A Ka De Lu Година на излъчване: 2014 – Март – 16 старт Време на излъчване: Четвъртък Жанр: Романс, Драма, Музикален Канал: TBA Епизоди: 16 Режисьор: Lin Zi Ping Субтитри: Английски Участват: Chris Wu as Zhou Shu Yu Kimi Hsia as Lin Wei Zhen Mike Lee as Xu Li Da Nita Lei as Yang Jia Xin Ma Mi as Lai Qian Rui Yang Qing as Liao Qiao Ru Tu Shi Min as Wang Mu Qun Lin Wei Ting as Guan Guan Ji Ming Song as Ah Song Dong Ye as Ah Xiu Резюме: След като удариш дъното, възможно ли е да се върнеш на върха? Бившата топ дете актриса Lin Wei Zhen (Kimi Hsia) не е в състояние да си намери работа в развлекателната индустрия, след като пораства, което я хвърля в депресия и самосъжаление. Но срещайки Zhou Shu Yu (Chris Wu) - рок музикант на върха на своята успешна кариера, постепенно с негова помощ и подкрепа тя решава да си възвърне предишната слава. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hpurcell Отговорено 24 Март, 2014 Share Отговорено 24 Март, 2014 Много интересна главна, никъде не съм я срещала досега. Изглежда интересен, ще му подам едно око Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rhymes Отговорено 20 Февруари, 2015 Share Отговорено 20 Февруари, 2015 Сериалът много ми хареса. Може би , защото ми се гледаше точно такава романтична драма. Двамата главни бяха такива сладури. Не е нещо оригинално,което не сме виждали до сега , но си има своя чар. Ако на някой му се гледа,нещо романтично с което да разпусне, му предлагам да гледа сериала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts