Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Име: ジンクス!!! / Jinx!!!
Страна: Япония
Премиера: 16 ноември 2013 г.
Дата за DVD и Blu-ray: 14 март 2014 г.
Жанр: романтика, драма
Времетраене: 122 мин.
Режисьор и сценарист: Наото Кумизава
Песен: T-ara - Memories - The Guide You Gave Me
Официален сайт
* Филмът няма към момента страница в IMDb

В ролите:
Пак Хьомин (T-ara) като Юн Джи Хо
Кенто Ямазаки като Юске Номура
Куруми Шимизу като Каеде Ямагучи
Мотоки Очиай като Хаято Мацузака
Аири Мацуяма като Кунико Мурой
Санае Мията като Сачие Мимура
Казуя Такахаши като Кийохару Сато

Историята: Юн Джи Хо (Пак Хьомин) е безгрижна и жизнерадостна корейска студентка в японски университет, която се запознава с Каеде (Куруми Шимизу) и Юске (Кенто Ямазаки), нейни колеги, които имат чувства един към друг, но никога откровено не са признавали това. Джи Хо се заема със задачата да помогне на нейните нови приятели, да намерят път един към друг и да бъдат заедно (не думай, корейска сватовница).

Лично мнение: Това е филм, от чиито истории/ сценарии не изпадам във възторг, още повече и като им видя розовите постери, не обичам изцяло романтично ориентирани азиатски продукции, но очаквам филма най-вече заради участието в него на Кенто Ямазаки и Мотоки Очиай. Присъствието на корейската айдълка и забавната й роля, предвид че ще се прави на корейска сватовница в Япония ми се вижда интересно, а и съм изгледала всички клипове, които открих при японците за филма и зная как се развива историята. Може би наистина ще си струва отделеното време, да видим. Филмът вчера излезе на DVD в Япония, но все още не го виждам качен. Предполагам, че до дни и това ще стане факт.

Свали филма:
С английски субтитри spacer.png

С руски субтитри spacer.png

Гледай онлайн:

С английски субтитри  spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавила съм линка за сваляне от корейски торент-тракер, свободен е - всеки може да го свали без регистрация, а филмът е с корейски вградени субтитри и се появи днес. При японците все още не е качен и не се намира. Изгледах го, все пак диалозите са на японски, макар че в впоследствие се оказа, че Минчето от T-ara си дъра-бъра доста на корейски в диалозите, особено когато се държеше като невменяема. Голямо преиграване от корейката, не зная от ролята ли, тя ли си е такава, но...

Оказа се, че романтиката беше при японците, а мелодрамата типично и характерно беше при корейците, т.е. главната героиня корейка и всичко се развиваше паралелно - романтика, мелодрама и сополи по корейски, въпреки че режисьорът е японец. Трябваше да се досетя, че има ли корейка, особено и айдъл-изпълнителка в главна роля, нямаше да ми се размине и драмата, въпреки опитите от създателите на този филм уж да ме трогнат с финалната й сцена с балончетата.

Все пак на фона всичко, което видях, историята между Кенто и Куруми (двамата японци) беше интересна, въпреки че си е за определена таргет-група зрители на дълбоко романтичните души.

Класическа японска романтична история, с щастлив край, но не така беше при корейката и се разбра защо всъщност тя толкова искаше да събере двамата си приятели.

Изгледах го най-вече заради Кенто Ямазаки и Мотоки Очиай. Бързо ще го забравя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове