lazeto Публикувано 4 Януари, 2014 Share Публикувано 4 Януари, 2014 (Редактирано) The Queen of SOP 2 (2013) Страна: Китай Също така известен като: 勝女的代價2 Телевизионен рейтинг: % Година на излъчване: 2013- Септември – 28 до 2013- Октомври - 20 Време на излъчване: Събота до Понеделник 22:00 Жанр: Романс, Драма Канал: Hunan TV Епизоди: 22 Режисьор: Hunan TV Субтитри: Английски, Руски Участват: Zheng Shuang as Mu Xiao Yan / Fang Yi Fei Zhang Han as Hua Tian Qi Jessie Chiang as Fang Yi Xuan Qiao Ren Liang as Bai Jia Wei Di Jie as Kang Jie Xu Kai Cheng as Duan Kai Sun Xiao Xiao as Su He Ni Xin Yu as Hua Yun Fei Jessey Meng as Shu Yu Xi Feng Bo as Xiao Zhen Zhen Anthony as Tony Zhang Zi Mu as Young Mu Xiao Yan/Fang Yi Fei Xiao Pu Tau as Young Fang Yi Xuan Резюме: Драмата The Queen of SOP 2 е отново с участието на Zhang Han в главната роля, но с напълно различни герои и история (много по-сложен и драматичен)... Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Редактирано 28 Март, 2024 от mrnkaloto тагове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 14 Октомври, 2014 Share Отговорено 14 Октомври, 2014 Никой ле не е гледал тази драма, че няма коментари? Аз съм я почнала, но вчера от Tara разбрах, че не е изцяло преведена и на англ. на руски суб има до 17 еп. Да разкажа малко по-подробно за сюжета: Zheng Shuang играе ролята на две близначки, едната от които е разменена след раждането от бедна жена, чиято дъщеря е болна. Така едната от близначките плюс разменото момиче се отглеждат от богато семейство, докато другата близначкa живее в бедност заедно с фалшивата си майка. След време близначката живееща в разкош се влюбва в млад скулптор, но тъй като майка и не одобрява избора и, двамата решават да избягат. Опитвайки се да избяга от дома си, близначката загива в автомобилен инцидент. Майката случайно вижда другата близначка и и предлага да заеме мястото на моделиер във фирмата и вместо дъщеря и, без да подозира, че тя също е нейно дете. Така смъртта на другата близначка остава скрита дори и за нейният приятел, който решава да и отмъсти за това, че го е изоставила Малко снимки: На близначките фалшивата сестра И нещо като F4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 15 Октомври, 2014 Share Отговорено 15 Октомври, 2014 И аз преди време бях почнала това, но доколкото си спомням го спрях точно заради липсата на превод. Спомням си, че Zhang Han стъжняваше живота на "фалшивата" дъщеря, а тя милата търпеше , заради майка си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daneto Отговорено 15 Октомври, 2014 Share Отговорено 15 Октомври, 2014 Сетих се къде съм гледала главната. Партнираха си със Zhang Han в Liu_Xing_Yu където изобщо не ми хареса, но ще пробвам заради него, много е харезматичен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daneto Отговорено 29 Октомври, 2014 Share Отговорено 29 Октомври, 2014 The Queen of Sop 2 - зле, посредствен, объркан сюжет. Главната има противен лигав глас и ми бе неприятна още в ролята на китайската Джан Ди. Няма химия с Zhang Han колкото и да се старае. А той го играе един намусен, депресар, отмъстител :ooooh: играе, но не ме кефи в тази роля. Обаче открих едно абсолютно бижу Di Jie. Много приятна двойка са със сестричката. Изгледах преведените на руски и вероятно ще догледам поне последния еп. когато се появи. Ей така колкото да кажа, че съм го гледала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 29 Октомври, 2014 Share Отговорено 29 Октомври, 2014 daneto, аз съм на 10 еп. но напоследък нямам много време за този сериал, че все текущите доглеждам. Първият сезон по-интересен ли е, да го изтегля, че поне е преведен целият май, аз първи еп. само онлайн погледнах ot nego, но не знам защо се юрнах да тегля втори сезон. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daneto Отговорено 29 Октомври, 2014 Share Отговорено 29 Октомври, 2014 На мен определено ми хареса повече 1 сезон. И освен главния актьор нямат нищо общо. Не разбрах, защо този трябваше да е 2 като нямат никаква връзка А главната в 1 е голяма сладурана и много играе, имаше химия и с двамата кандидати. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts