lazeto Публикувано 2 Януари, 2014 Share Публикувано 2 Януари, 2014 I Don't Have Many Friends (2014) Страна: Япония Също така известен като: Boku wa Tomodachi ga Sukunai По новелата на: Yomi Hirasaka - "Boku wa Tomodachi ga Sukunai" Година на излъчване: 01 Февруари 2014 Времетраене: 114 мин. Жанр: Драма Режисьор: Takuro Oikawa Субтитри: Английски IMDB Участват: Koji Seto - Kodaka Hasegawa Kie Kitano Yozora Mikazuki Mio Otani - Sena Kashiwazaki Sara Takatsuki - Yukimura Kusunoki Mao Kanjo - Rika Shiguma Sayu Kubota - Kobato Hasegawa Momoka Yamada - Maria Takayama Louis Kurihara - Saionji Резюме: Второкурсника Hasegawa (Koji Seto) се премества в нова гимназия преди месец, затова все още няма приятели. Един ден той среща Yozora Mikazuki (Kie Kitano), с която му е приятно да си говорят, затова решават на направят " Клуб на съседа", в който се записва и Kodaka , много скоро и други ученици започват да посещават клуба... Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abador Отговорено 10 Януари, 2014 Share Отговорено 10 Януари, 2014 Голям симпатяга е този Сето Коджи , май само заради него ще го гледам филма , а и искам да видя дали драмите им ще ме разочароват като комедията им (която все още не мога да разбера и ми изглежда всичко преиграно ) ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 11 Януари, 2014 Share Отговорено 11 Януари, 2014 Голям симпатяга е този Сето Коджи , май само заради него ще го гледам филма , а и искам да видя дали драмите им ще ме разочароват като комедията им (която все още не мога да разбера и ми изглежда всичко преиграно ) ... Гледай Коизора или Юки и ще разбереш що е то японска драма. Коизора ( филма, а не сериала) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 26 Октомври, 2014 Автор Share Отговорено 26 Октомври, 2014 Супер някой се е засилил да качва субки на Японски филми да е жив и здрав и още да качва... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cucyta Отговорено 15 Юли, 2018 Share Отговорено 15 Юли, 2018 Току що го изгледах. Интересен беше. Все още не мога да свикна с този изопачен свят в някои от филмите им. И все пак тук имаме поглед на вътрешните преживявания и мисли на много японци. Поне така ми изглежда. Тези самотни частици в морето от много такива, които трябва да си напомнят, че не са сами в преживяванията си и биха могли да намерят възможност да се докоснат и до нечий друг свят. Че приятелството не e само на думи, а трябва и да помислиш за човека срещу себе си и да го видиш като част от своя живот. Знам, че пиша много объркано, но и такава обърканост остана в мен след като изгледах филма. Искаха нещо да кажат, казаха го, но май ще трябва пак да го изгледам за да го схвана докрай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts