Jump to content

I Don't Have Many Friends (2014)

Recommended Posts

tumblr_mxbqf9hMGx1ry86dpo1_500.jpg

I Don't Have Many Friends (2014)

Страна: Япония

Също така известен като: Boku wa Tomodachi ga Sukunai

По новелата на: Yomi Hirasaka -  "Boku wa Tomodachi ga Sukunai"

Година на излъчване: 01 Февруари 2014

Времетраене: 114 мин.

Жанр: Драма

Режисьор: Takuro Oikawa

Субтитри: Английски

IMDB

Участват:

Koji Seto - Kodaka Hasegawa

Kie Kitano  Yozora Mikazuki

Mio Otani - Sena Kashiwazaki

Sara Takatsuki - Yukimura Kusunoki

Mao Kanjo - Rika Shiguma

Sayu Kubota - Kobato Hasegawa

Momoka Yamada - Maria Takayama

Louis Kurihara - Saionji

Резюме: Второкурсника Hasegawa (Koji Seto) се премества в нова гимназия преди месец, затова все още няма приятели. Един ден той среща Yozora Mikazuki (Kie Kitano), с която му е приятно да си говорят, затова решават на направят " Клуб на съседа", в който се записва и Kodaka , много скоро и други ученици започват да посещават клуба...

Свали :click:

Онлайн с английски субтитри :click: 

Онлайн с руски субтитри :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям симпатяга е този Сето Коджи , май само заради него ще го гледам филма , а и искам да видя дали драмите им ще  ме разочароват като комедията им (която все още не мога да разбера и ми изглежда всичко преиграно ) ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям симпатяга е този Сето Коджи , май само заради него ще го гледам филма , а и искам да видя дали драмите им ще  ме разочароват като комедията им (която все още не мога да разбера и ми изглежда всичко преиграно ) ...

Гледай Коизора или Юки и ще разбереш що е то японска драма. Коизора ( филма, а не сериала) :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що го изгледах. Интересен беше. Все още не мога да свикна с този изопачен свят в някои от филмите им. И все пак тук имаме поглед на вътрешните преживявания и мисли на много японци.  Поне така ми изглежда. Тези самотни частици в морето от много такива, които трябва да си напомнят, че не са сами в преживяванията си и биха могли да намерят възможност да се докоснат и до нечий друг свят. Че приятелството не e само на думи, а трябва и да помислиш за човека срещу себе си и да го видиш като част от своя живот. Знам, че пиша много объркано, но и такава обърканост остана в мен след като изгледах филма. Искаха нещо да кажат, казаха го, но май ще трябва пак да го изгледам за да го схвана докрай. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове