lazeto Публикувано 8 Декември, 2013 Share Публикувано 8 Декември, 2013 A Wedding Invitation (2013) Страна: Китай Също така известен като: Fen Shou He Yue Година на излъчване: 12 Април 2013 Времетраене: 101 мин. Жанр: Драма, Романс Режисьор: Ki-hwan Oh Субтитри: Английски IMDB Участват: Baihe Bai - He Qiao Qiao Eddie Peng - Li Xing Jiang Jin Fu - MaoMao Mei-Hsiu Lin - Li Xing's mother Pace Wu - Zhou Rei Lan Yu - Wedding dress designer Резюме: Студентите Qiao Qiao и Li Xing са на път да завършат университета, затова Li Xing изненадва QiaoQiao с предложение за брак. QiaoQiao, обаче отказва с извинението, че той не е готов. Въпреки това, те решават да напишат договор за раздяла, ако чувствата ги има още след пет години, те ще се оженят. Петте години минават, и вярвайки че Li Xing все още я обича QiaoQiao чака търпеливо обаждането му. Но когато Li Xing накрая се свързва с нея за да я покани на сватбата си, QiaoQiao е поразена но и е твърдо решена да го спечели отново. Може ли пламъка на любовта наистина да се запали отново? http://www.youtube.com/watch?v=tOM3CXRb8SM Торент Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelenceto Отговорено 27 Декември, 2013 Share Отговорено 27 Декември, 2013 В началото на филма си мислех, това е една обикновенна любовна история, а накрая какво се случи...Двамата главни актьори много си подхождаха, сякаш наистина се познават от детството си. Колко красива беше тяхната история... Eddie Peng изигра много добре героя си, с тези тъжни физиономии, които прави. Baihe Bai беше много красива дори и ...на края. Много ми хареса опзитивизма в края на филма. Толкова тъжно беше и толкова много плаках. Отначало си помислих - тя е егоист да жертва 5 години от живота си с мисълта, че той ще я чака, а междувременно тя да се надява да се подобри и да се върне при него. А след това когато разбрах, че тя се е отдръпнала, за да може той да постигне мечтите си, осъзнах силата на тяхната любов.Толкова ми беше тъжно, че през цялото време той правеше всичко, само и само тя да е доволна от него, а тя тайничко го е следяла в развитието му. Малко ме е яд защото тези 5год. можеха да ги прекарат заедно, като едно щастливо семейство един до друг, а не разделени и всеки да се оправя сам в мъката си. Наистина се излъгах от резюмето, не предполагах колко тъжен ще е филма. Макар, че в началото ни подсказаха че има нещо гнило, когато показаха как тя хвърля хапчетата в тоалетната, но пък и беше толкова щастлива че го прави, така че и аз не обърнах много внимание на този момент. Филма определено си заслужаваше, но ще си позволя да спойлна малко зрителите- подгответе си едно солидно количество носни къпички, ще са ви нужни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts