Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

하이에나 / Hyena

Епизоди: 16
Жанр: комедия
Период на излъчване: 11.10.2006 - 30.11.2006

Субтитри: Английски

В ролите:
Kim Min Jong - Kim Chul Soo
So Yi Hyun - Lee Jeong Yun
Yoon Da Hoon - Choi Jin Sang
Oh Man Suk - Choi Jin Beom
Oh Soo Min - Jon Soo Hyeon
Shin Sung Rok - Lee Seok Jin

Резюме:
Сериалът разказва за ежедневието на неангажираните мъже около 30-те.

Да не се гледа от деца, защото някои от сцените не са подходящи за малките.

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Коментар:
Не съм го гледала, но с такова резюме тип 18+ как да го пропусне човек. Даже го бяха сравнили с мъжки вариант на "Сексът и градът". biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е интересен! :)

На 50% е като всички останали корейски сериали, но другите 50%... :blink:

Според мен за етикета "+ 18" не е картинката (въпреки че показаха 2-3 голи мадами), а темите, който са засегнати.

Какво ли не им се случи на тези хиени! :lol2:

А и имаше забавна образователна част. ;)

П.П. Вече съм сигурна, че Корея се намира на Земята!

Досега си мислех, че е в Рая и всички корейци са чисти и невинни ангелчета!

Да, ама не! И там се случват същите неща, както и навсякъде другаде по света! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър сериал. Изключително лек и забавен... един от малкото, с почти никаква драма и романс... целият сюжет от началото до края си залагаше на забавните ситуации. Представени бяха доста различни персонажи. Много се забавлявах на сцените с писателите - "Late Autumn" (Jin Sang) и "Middle Heaven" :lol: ... просто уникални образи, а какви диалози водеха... :D. Jin Sang направи сериала това, което е... страшно забавен персонаж. Главната актриса и тя ми хареса... общо взето няма сериал, който съм гледал с нея, и да не ми е харесала. Няма как да ми стане любим сериал, понеже аз харесвам сериали с повече драма и романтика от този, но става за гледане определено - разтоварващ сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, сега съм на трети епизод, това е най-хубавият корейски сериал до момента :D Няма такъв смях. И не се правят на срамежливи девственици, не се смеят глупаво, преди да се целунат, въобще супер е. Препоръчвам на всички горещо. Жалко, че не е от най-популярните, заслужава си много повече от БОФ да речем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, кой ме излъга, че няма драма? Как ще няма? Има си, даже по средата става повече от забавното <_<:unsure:

Но аз продължавам да го харесвам B) Доста добре са показани реалните проблеми, с които се сблъскват хората, макар че

как така един гей няма приятелки жени? Малко странно ми се вижда. Но иначе е убедително, той е джентълмен с жените поне. И все пак защо най-готиния актьор?

Харесва ми, че не задълбават прекалено с драмата, точно като си мисля, че вече е прекалено и ще получа диабет, вкарват някоя смешка. Повечето клишета липсват, само ходенето до Америка не можаха да го пропуснат, явно всички имат договор с летището и трябва да снимат сцени там :no:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно е да си говориш сам :lol2: Хора, гледайте го сериала, заслужава си, даже да има едно-две слаби места, пак са по-малко отколкото на повечето сериали.

И как ще нямаше романтика и драма? Имаше, и още как, просто не беше захаросана (е, и малко захар имаше, но щом даже на антиромантична душа като мен ми се видя мило, значи всичко е в граници). На мен наистина ми стана мъчно за горкото момиче

когато приятелят и гей беше подготвил всички, цветенца, романтика и т.н., но просто не можеше да си изпълни мъжкия дълг

Също ми стана мъчно за лекарката по китайска медицина

когато се почувства непълноценна като жена, а после вече със сигурност разбра, че няма как да бъде първа в сърцето на книжния плъх

. Много истински и трогателни моменти, няма лоши и добри, просто сложни обстоятелства.

Доста зрял сериал. Жалко, че

геят не си намери и той някой мъж до него, но за сметка на това смотаният (казах, не помня имена) се оказа с две жени накрая

И все пак, нека мъжете да кажат - мъжете приятели говорят ли толкова много за чувствата си? Почти не ги видях да пият бира и да ходят на мач заедно, а по-скоро като жени обсъждаха взаимоотношенията си. Нещо далеч от реалността ми се вижда това :i love this:

А, за малко да забравя. Главната героиня няма грам разум.

направо ми идеше да и кажа, че заради един мъж не си струва да захвърлиш всичко, да не говорим, че тоя същият мъж я е зарязал веднъж, още повече пък че после разбира и че е гей. Нали е лекар, трябва да знае, че гейовете не се поправят току-така. Как може да има толкова глупави момиче, още повече ме е яд, като ти видя на живо :mad2::samurai:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре започна филма, до средата беше интересен. И от там стана еднообразен и скучен. Ако беше направен на 8 до 10 серии действието щеше да е доста по-раздвижено. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, кой ме излъга, че няма драма? Как ще няма?

Вероятно аз съм те "излъгал", тъй като май на тебе го бях препоръчал сериалa в другата тема преди време :lol:. Все пак имаше повече комедия, отколкото драма или романтика.

Аз лично не възприемах отношенията между главната и гея като романтика или драма... то си личеше, че нищо няма да се получи, защото освен съжаление нищо друго не се виждаше в очите и действията на гея... Колкото до "смотания", същата работа, не развиха отношенията му с главната до нещо повече. Като цяло единствено по-сериозни и завързани бяха отношенията между "книжния плъх" и "нуната". За Jin Sang да не говорим... там имаше само "surgery and infiltration" ако помня правилно :D. Гледам почти само корейски сериали и този ми се стори, че е доста далеч от жанра "драма/романтика" по техните стандарти, дано не съм разочаровал с препоръката си :lol: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, не, много съм доволна от препоръката даже :D Даже го препоръчвам и на другите.

Явно имаме различни виждания за драма :) Все пак почти нямаше болни от рак и умиращи :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове