sinardin Публикувано 20 Март, 2010 Share Публикувано 20 Март, 2010 하이에나 / Hyena Епизоди: 16 Жанр: комедия Период на излъчване: 11.10.2006 - 30.11.2006 Субтитри: Английски В ролите: Kim Min Jong - Kim Chul Soo So Yi Hyun - Lee Jeong Yun Yoon Da Hoon - Choi Jin Sang Oh Man Suk - Choi Jin Beom Oh Soo Min - Jon Soo Hyeon Shin Sung Rok - Lee Seok Jin Резюме: Сериалът разказва за ежедневието на неангажираните мъже около 30-те. Да не се гледа от деца, защото някои от сцените не са подходящи за малките. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Коментар: Не съм го гледала, но с такова резюме тип 18+ как да го пропусне човек. Даже го бяха сравнили с мъжки вариант на "Сексът и градът". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 18 Ноември, 2010 Share Отговорено 18 Ноември, 2010 Този сериал е интересен! На 50% е като всички останали корейски сериали, но другите 50%... Според мен за етикета "+ 18" не е картинката (въпреки че показаха 2-3 голи мадами), а темите, който са засегнати. Какво ли не им се случи на тези хиени! А и имаше забавна образователна част. П.П. Вече съм сигурна, че Корея се намира на Земята! Досега си мислех, че е в Рая и всички корейци са чисти и невинни ангелчета! Да, ама не! И там се случват същите неща, както и навсякъде другаде по света! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CToTaKa Отговорено 17 Юни, 2011 Share Отговорено 17 Юни, 2011 Добър сериал. Изключително лек и забавен... един от малкото, с почти никаква драма и романс... целият сюжет от началото до края си залагаше на забавните ситуации. Представени бяха доста различни персонажи. Много се забавлявах на сцените с писателите - "Late Autumn" (Jin Sang) и "Middle Heaven" ... просто уникални образи, а какви диалози водеха... . Jin Sang направи сериала това, което е... страшно забавен персонаж. Главната актриса и тя ми хареса... общо взето няма сериал, който съм гледал с нея, и да не ми е харесала. Няма как да ми стане любим сериал, понеже аз харесвам сериали с повече драма и романтика от този, но става за гледане определено - разтоварващ сериал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dete Отговорено 19 Юни, 2011 Share Отговорено 19 Юни, 2011 Хаха, сега съм на трети епизод, това е най-хубавият корейски сериал до момента Няма такъв смях. И не се правят на срамежливи девственици, не се смеят глупаво, преди да се целунат, въобще супер е. Препоръчвам на всички горещо. Жалко, че не е от най-популярните, заслужава си много повече от БОФ да речем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dete Отговорено 24 Юни, 2011 Share Отговорено 24 Юни, 2011 Е, кой ме излъга, че няма драма? Как ще няма? Има си, даже по средата става повече от забавното Но аз продължавам да го харесвам Доста добре са показани реалните проблеми, с които се сблъскват хората, макар че как така един гей няма приятелки жени? Малко странно ми се вижда. Но иначе е убедително, той е джентълмен с жените поне. И все пак защо най-готиния актьор? Харесва ми, че не задълбават прекалено с драмата, точно като си мисля, че вече е прекалено и ще получа диабет, вкарват някоя смешка. Повечето клишета липсват, само ходенето до Америка не можаха да го пропуснат, явно всички имат договор с летището и трябва да снимат сцени там Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dete Отговорено 24 Юни, 2011 Share Отговорено 24 Юни, 2011 Забавно е да си говориш сам Хора, гледайте го сериала, заслужава си, даже да има едно-две слаби места, пак са по-малко отколкото на повечето сериали. И как ще нямаше романтика и драма? Имаше, и още как, просто не беше захаросана (е, и малко захар имаше, но щом даже на антиромантична душа като мен ми се видя мило, значи всичко е в граници). На мен наистина ми стана мъчно за горкото момиче когато приятелят и гей беше подготвил всички, цветенца, романтика и т.н., но просто не можеше да си изпълни мъжкия дълг Също ми стана мъчно за лекарката по китайска медицина когато се почувства непълноценна като жена, а после вече със сигурност разбра, че няма как да бъде първа в сърцето на книжния плъх . Много истински и трогателни моменти, няма лоши и добри, просто сложни обстоятелства. Доста зрял сериал. Жалко, че геят не си намери и той някой мъж до него, но за сметка на това смотаният (казах, не помня имена) се оказа с две жени накрая И все пак, нека мъжете да кажат - мъжете приятели говорят ли толкова много за чувствата си? Почти не ги видях да пият бира и да ходят на мач заедно, а по-скоро като жени обсъждаха взаимоотношенията си. Нещо далеч от реалността ми се вижда това :i love this: А, за малко да забравя. Главната героиня няма грам разум. направо ми идеше да и кажа, че заради един мъж не си струва да захвърлиш всичко, да не говорим, че тоя същият мъж я е зарязал веднъж, още повече пък че после разбира и че е гей. Нали е лекар, трябва да знае, че гейовете не се поправят току-така. Как може да има толкова глупави момиче, още повече ме е яд, като ти видя на живо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nasakoto yakata Отговорено 25 Юни, 2011 Share Отговорено 25 Юни, 2011 Добре започна филма, до средата беше интересен. И от там стана еднообразен и скучен. Ако беше направен на 8 до 10 серии действието щеше да е доста по-раздвижено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CToTaKa Отговорено 25 Юни, 2011 Share Отговорено 25 Юни, 2011 Е, кой ме излъга, че няма драма? Как ще няма? Вероятно аз съм те "излъгал", тъй като май на тебе го бях препоръчал сериалa в другата тема преди време . Все пак имаше повече комедия, отколкото драма или романтика. Аз лично не възприемах отношенията между главната и гея като романтика или драма... то си личеше, че нищо няма да се получи, защото освен съжаление нищо друго не се виждаше в очите и действията на гея... Колкото до "смотания", същата работа, не развиха отношенията му с главната до нещо повече. Като цяло единствено по-сериозни и завързани бяха отношенията между "книжния плъх" и "нуната". За Jin Sang да не говорим... там имаше само "surgery and infiltration" ако помня правилно . Гледам почти само корейски сериали и този ми се стори, че е доста далеч от жанра "драма/романтика" по техните стандарти, дано не съм разочаровал с препоръката си . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dete Отговорено 25 Юни, 2011 Share Отговорено 25 Юни, 2011 Хаха, не, много съм доволна от препоръката даже Даже го препоръчвам и на другите. Явно имаме различни виждания за драма Все пак почти нямаше болни от рак и умиращи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts