magic Публикувано 16 Ноември, 2013 Share Публикувано 16 Ноември, 2013 Evil Rose Becomes Love / Kularb Rai Glai Ruk Година: 2011 г. Държава: Тайланд Жанр: драма Епизоди: 11 Участват: Grate Warintorn Panhakarn като Chonchanok (Chon) Peeranee Kongthai (Matt) като Naetchanok (Naet) Au Tanakorn Posayanon като Thepthai (Thep) Gale Warunlak Sirimaneewattana като Satseemon (Mon) Jane Janesuda Parnto като Thiptida (Thip) Mam Jintara Sukapat Резюме: Бащата на Naet (Matt) се оженва за много по-млада от себе си жена. Дъщеря му, естествено, не е съгласна с това и решава на всяка цена да ги раздели, но... Младата мащеха си има брат на име Chon (Grate), който е готов на всичко да запази щастието на сестра си! Сваляне: Свали с английски субтитри: Тук Онлайн с английски субтитри: Тук, Тук, Тук и Тук Свали с руски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук и Тук ГАЛЕРИЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 2 Май, 2014 Share Отговорено 2 Май, 2014 Главната героиня Нед как са я направили, в началото супер дразнеща, заради капризното и държане, буквално все едно е малко дете, ама не е, и мизeриите, които направи. По средата на сериала като се поуспокои биваше, започна да се влюбва в Чон и двамата имаха доста романтични моменти на острова . A на края-голяма глупачка. Хората и казват, че мъжът дo нея е лош, тя не вярва на никой и си прави каквото иска, пък после реве и се вайка. И пак с нейните безумия, че вече не е част от семейството си и омразата срещу мащехата. Да не говорим как заряза и Чон, когато вече можеха да са заедно. В началото и края трудно се изтърпяваше. Чон обаче ми хареса от всякъде. Поставяше я на място, когато тормозеше сестра му, която беше такава душичка. Но както сам си каза, колкото повече опознава Нед,толкова започва да я разбира и така, и чувството, което изпитва към нея се променя. И се влюби .Само не ми хареса, че се ожени за гаднярката, ама то по филмите все така става, оная го излъга, че е бременна от него и той веднага реши да поеме отговорност. Бащата на Нед ,искаше ми се като ,че ли малко повече характер да покаже, да постави дъщеря си на място и да защити жена си. Веднъж го направи, удари и шамар, но от там нататък той горкият не знаеше какво да стори.Жена му беше много добра, беше готова на всичко Нед да я приеме. Бабата и дядото на Нед и те някак си стояха безучастно. Освен това беше гадно, когато бебето се роди и никой не й се обади да й каже. Но пък те и родителите на Чон бяха приятни хора. Приятелите на Нед ми харесаха и добре, че се събраха на края. Лошите добре се справиха. Вършеха си гадориите, но накрая си го получиха. Хареса ми сериала.Интересен е .А и главните ми допаднаха като двойка, въпреки всичко. За тези които знаят руски, преведен е изцяло на този език. Линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts