lazeto Публикувано 8 Октомври, 2013 Share Публикувано 8 Октомври, 2013 Your Neighbor’s Wife (2013) Страна: Южна Корея Също така известен като: 네 이웃의 아내 Период на излъчване: 14 октомври 2013 - 17 декември 2013 г. Време на излъчване: понеделник и вторник 21:50 Жанр: Семеен, Романс, Комедия Канал: jTBC Епизоди: 22 Режисьори: Lee Tae Gon, Kim Jae Hong Субтитри: Английски Участват: Jung Joon Ho като Min Sang Sik Yum Jung Ah като Chae Song Ha Kim Yoo Suk като Ahn Sun Kyu Shin Eun Gyung като Hong Kyung Joo Lee Han Na като Eun Mi Jung Han Yong като deputy director Kim Boo Sun като Gook Young Ja Lee Se Chang като pig daddy Yoon Ji Min като Kim Ji Young Yang Jin Woo като Director Jung Резюме: В драмата се разказва за две семейни двойки, живеещи в един и същи блок, но на различни етажи. Мин Санг Шик (Jung Joon Ho) е шеф на голяма корпорация. Той вече е женен, но е привлечен от Че Сонг Ха (Yum Jung Ah), живееща в същата сграда. Че Сонг Ха (Yum Jung Ah) работи като началник на маркетингов отдел в рекламна агенция. Тя е перфекционист и се нуждае всичко да бъде перфектно в дома и работата. Въпреки че има съпруг, който работи като лекар, животът ѝ не е изпълнен с радост... Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Това малко ми прилича на филма Changing Partners.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts