Jump to content

Platinum Data (2013)

lazeto

Recommended Posts

MV5BNTE2ZGU0MTktZDZmOC00MTI0LTg0ZjAtNjMx

Platinum Data (2013)

Страна: Япония

Също така известен като: Puratina Deta

По новелата на: Keigo Higashino (novel), Hideya Hamada

Година на излъчване: 16 Март 2013

Времетраене: 134 мин.

Жанр: Съспенс, Мистерия, Sci-Fi

Режисьор: Keishi Ohtomo

Субтитри: Английски

IMDB

Участват:

Kazunari Ninomiya - Ryuhei Kagura

Etsushi Toyokawa - Detective Reiji Asama

Honami Suzuki - Doctor Mina

Katsuhisa Namase - Shiga

Anne Watanabe - Risa Shiratori

Kiko Mizuhara - Saki Tateshina

Kaname Endo - Minoru Tokura

Soko Wada - Kosaku Tateshina

Ikuji Nakamura - Masayuki Nasu

Masato Hagiwara - Shogo Kagura

Shinsho Nakamaru

Daikichi Sugawara

Shigemitsu Ogi

Masahiro Kohama

Komatsu Toshimasa

Shige Uchida

Yasuyuki Hirano

Aoba Kawai

Daisuke Honda

Yasushi Fuchikami

Takaki Uda

Misayo Haruki

Rio Sasaki

Резюме: 2017, японското правителство се опитва тайно да контролират ДНК на нейните хора. Ryuhei Kagura (Kazunari Ninomiya) е основен учен в областта на ДНК анализата към National Police Agency. Но когато изобретателят на системата ДНК анализ е убит, той става главен заподозрян и беглец в търсене на истината за случилото се...

Торент

Свали с руски субтитри

Онлайн с английски субтитри

Онлайн с руски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая намерих време да го изгледам. Филмчето много ми хареса, най-вече неочакваната развръзка. Благодаря за линка към торента и особено към субтитрите. :panda-145: :panda-145: :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауууу, излезнал ли е вече? Един от най-чаканите японски филми от мен за годината. 1во - правен по новела на любимия ми Хигашино Кейго (която чета в момента XD). 2ро - музиката на друг мой един вечен любимец (Савано Хироюки). Саундтракът го слушах милион пъти, още когато излезна. 3то - Мизухара Кейко!... и естествено Нино, Ан и режисьорът на Хагетака и Кеншин. Какво повече може да иска човек? Субтитри? Не ми и трябват XD.

ПП: Бях чела в някакъв форум (или беше tumblr), че книгата е била доста зле.. аз съм още в началото, та не мога да кажа кой знае какво, но вероятно ще изгледам филма първо и после ще я дочета (нещо, което, обикновено не правя :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъмносиния филтър и безкрайното лутане в лабиринти и складове не са моя тип филм. Представях си повече екшън или повече сай-фай. А вероятно и искам твърде много от киното (не само японското) по принцип. :)

Тази фашистка тематика и мрачното заснемане страшно ми напомни "Пурпурни реки", който също не харесах някога :). Там също имитираха серийни убийства, но поне бебетата правеха по старомодния начин, не от ребро... Като хубаво нещо - беше ми интересна връзката с раздвоената личност, затова го догледах... Иначе имам чувството е в този тип филми, че единствено лошия герой изпитва някакво удоволствие от делото си, другите го дават мрачни роботчета с проблясъци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове