lazeto Публикувано 15 Септември, 2013 Share Публикувано 15 Септември, 2013 Platinum Data (2013) Страна: Япония Също така известен като: Puratina Deta По новелата на: Keigo Higashino (novel), Hideya Hamada Година на излъчване: 16 Март 2013 Времетраене: 134 мин. Жанр: Съспенс, Мистерия, Sci-Fi Режисьор: Keishi Ohtomo Субтитри: Английски IMDB Участват: Kazunari Ninomiya - Ryuhei Kagura Etsushi Toyokawa - Detective Reiji Asama Honami Suzuki - Doctor Mina Katsuhisa Namase - Shiga Anne Watanabe - Risa Shiratori Kiko Mizuhara - Saki Tateshina Kaname Endo - Minoru Tokura Soko Wada - Kosaku Tateshina Ikuji Nakamura - Masayuki Nasu Masato Hagiwara - Shogo Kagura Shinsho Nakamaru Daikichi Sugawara Shigemitsu Ogi Masahiro Kohama Komatsu Toshimasa Shige Uchida Yasuyuki Hirano Aoba Kawai Daisuke Honda Yasushi Fuchikami Takaki Uda Misayo Haruki Rio Sasaki Резюме: 2017, японското правителство се опитва тайно да контролират ДНК на нейните хора. Ryuhei Kagura (Kazunari Ninomiya) е основен учен в областта на ДНК анализата към National Police Agency. Но когато изобретателят на системата ДНК анализ е убит, той става главен заподозрян и беглец в търсене на истината за случилото се... Торент Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ayanami Отговорено 18 Септември, 2013 Share Отговорено 18 Септември, 2013 Най-накрая намерих време да го изгледам. Филмчето много ми хареса, най-вече неочакваната развръзка. Благодаря за линка към торента и особено към субтитрите. :panda-145: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoJo Отговорено 19 Септември, 2013 Share Отговорено 19 Септември, 2013 Ауууу, излезнал ли е вече? Един от най-чаканите японски филми от мен за годината. 1во - правен по новела на любимия ми Хигашино Кейго (която чета в момента XD). 2ро - музиката на друг мой един вечен любимец (Савано Хироюки). Саундтракът го слушах милион пъти, още когато излезна. 3то - Мизухара Кейко!... и естествено Нино, Ан и режисьорът на Хагетака и Кеншин. Какво повече може да иска човек? Субтитри? Не ми и трябват XD. ПП: Бях чела в някакъв форум (или беше tumblr), че книгата е била доста зле.. аз съм още в началото, та не мога да кажа кой знае какво, но вероятно ще изгледам филма първо и после ще я дочета (нещо, което, обикновено не правя ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido100 Отговорено 6 Октомври, 2013 Share Отговорено 6 Октомври, 2013 Он лайн с английски превод. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 28 Октомври, 2013 Share Отговорено 28 Октомври, 2013 Тъмносиния филтър и безкрайното лутане в лабиринти и складове не са моя тип филм. Представях си повече екшън или повече сай-фай. А вероятно и искам твърде много от киното (не само японското) по принцип. Тази фашистка тематика и мрачното заснемане страшно ми напомни "Пурпурни реки", който също не харесах някога . Там също имитираха серийни убийства, но поне бебетата правеха по старомодния начин, не от ребро... Като хубаво нещо - беше ми интересна връзката с раздвоената личност, затова го догледах... Иначе имам чувството е в този тип филми, че единствено лошия герой изпитва някакво удоволствие от делото си, другите го дават мрачни роботчета с проблясъци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts