lazeto Публикувано 15 Септември, 2013 Share Публикувано 15 Септември, 2013 49 (2013) Страна: Япония Също така известен като: Forty Nine Период на излъчване: 5 октомври 2013 – 23 декември 2013 г. Време на излъчване: Събота 24:50-25:20 Формат: Renzoku Жанр: Драма Канал: NTV Епизоди: 11 Режисьор: Shinji Nojima Субтитри: Английски, Руски Участват: Shori Sato (Sexy Zone) като Dan Kagami Maika Yamamoto като Ko Masumi Nomura като Yuko Mahiru Konno като Aiko Резюме: Дан (Shori Sato) е първокурсник в гимназията, който не е добър нито в учението, ното в спорта. Един ден духът на загиналия му в катастрофа баща се вселява в него и всичко се променя. Баща му е от типа, който превъзхожда във всичко, и сега Дан притежава същата дарба. Скоро той започва да играе добре баскетбол, да получава отлични оценки, затова училищният му живот се променя напълно. Но поради голямата промяна на личността му всичко започва да изглежда подозрително за съучениците му ... Свали с английски и руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Харесвам такива сюжети, дано е интересен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 7 Декември, 2013 Share Отговорено 7 Декември, 2013 Зарибяващ е, засега (7-ма серия), а и как ме кефят кратките епизоди )))))). Героите са вечно на някаква граница, по ръба, а пък и ми е супер интересно как представят "мъжествеността" и "младостта". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brambram Отговорено 7 Декември, 2013 Share Отговорено 7 Декември, 2013 И на мен ми харесва. Определено е приятен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 1 Февруари, 2014 Share Отговорено 1 Февруари, 2014 Ееее умотаха се малко със субките, първо са руските, но всичко е добре, когато свършва добре. Странна беше историята, звучеше зловещо на анотация, играеше си с много шаблони и табута, изпълненна беше с много препратки и пародии и беше трудно да се удържи докрай убедително... но определено ме замисли не веднъж...Лично аз се изкефих... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kcekce Отговорено 24 Февруари, 2014 Share Отговорено 24 Февруари, 2014 Хаха, добре се позабавлявах Такава извратения не бях гледала досега сред японските младежки сериали Двамата да се сменят, когато бащата се заглежда по ученички, а синът - по майка си Гениално! Сестрата бременна от някакво полу-жиголо, а добрите момчета се хващат да му изплащат дълговете, като кълчат кълки в хост-клуб, преоблечени като жени... и при това постоянен клиент е директорът на училището, който им се натиска А тенисистът като каза "Колко епизода остават още?!", се спуках от смях Доста оригинална история. Определено останах доволна. Иначе английските субтитри в драмакуул бяха майка плаче... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts