Jump to content

49 (2013)

lazeto

Recommended Posts

bhL6cO9Kvbpiyct0P66GeW5k6ZX.jpg

49 (2013)

Страна: Япония

Също така известен като: Forty Nine

Период на излъчване: 5 октомври 2013 – 23 декември 2013 г.

Време на излъчване: Събота 24:50-25:20

Формат: Renzoku

Жанр: Драма

Канал: NTV

Епизоди: 11

Режисьор: Shinji Nojima

Субтитри: Английски, Руски

Участват:

Shori Sato (Sexy Zone) като Dan Kagami

Maika Yamamoto като Ko

Masumi Nomura като Yuko

Mahiru Konno като Aiko

Резюме: Дан (Shori Sato) е първокурсник в гимназията, който не е добър нито в учението, ното в спорта. Един ден духът на загиналия му в катастрофа баща се вселява в него и всичко се променя. Баща му е от типа, който превъзхожда във всичко, и сега Дан притежава същата дарба. Скоро той започва да играе добре баскетбол, да получава отлични оценки, затова училищният му живот се променя напълно. Но поради голямата промяна на личността му всичко започва да изглежда подозрително за съучениците му ...

Свали с английски и руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click: :click:

Харесвам такива сюжети, дано е интересен... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарибяващ е, засега (7-ма серия), а и как ме кефят кратките епизоди :))))))). Героите са вечно на някаква граница, по ръба, а пък и ми е супер интересно как представят "мъжествеността" и "младостта".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее умотаха се малко със субките, първо са руските, но всичко е добре, когато свършва добре.

Странна беше историята, звучеше зловещо на анотация, играеше си с много шаблони и табута, изпълненна беше с много препратки и пародии и беше трудно да се удържи докрай убедително... но определено ме замисли не веднъж...Лично аз се изкефих...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, добре се позабавлявах:) Такава извратения не бях гледала досега сред японските младежки сериали:)

Двамата да се сменят, когато бащата се заглежда по ученички, а синът - по майка си :28558: Гениално! Сестрата бременна от някакво полу-жиголо, а добрите момчета се хващат да му изплащат дълговете, като кълчат кълки в хост-клуб, преоблечени като жени... и при това постоянен клиент е директорът на училището, който им се натиска :28558: А тенисистът като каза "Колко епизода остават още?!", се спуках от смях:)

Доста оригинална история. Определено останах доволна. Иначе английските субтитри в драмакуул бяха майка плаче...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове