lazeto Публикувано 12 Септември, 2013 Share Публикувано 12 Септември, 2013 Holly (2013) Страна: Южна Корея Също така известен като: 홀리 Премиера: 20 юни 2013 Времетраене: 105 мин. Жанр: Драма Режисьор: Park Byeong Hwan Участват: Shin Yi - Holly Minah (Girl's Day) - Wani Jung Ae Youn - Soo Jin Kyung Soo Jin – Cathy Резюме: "Holly" разказва трогателната история на майка и дъщеря. Майката Холи работи като танцьорка в клуб, в близост до военната база на САЩ, а нейната дъщеря Уани е гимназистка, която мечтае да стане балерина... С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 12 Септември, 2013 Share Отговорено 12 Септември, 2013 Ама, че майка и дъщеря... Те са като сестри. Интересно ми е това изречение в резюмето "в близост до военната база на САЩ". Американците и те ли ще са намесени... Да видим, едва ли е случайно. Знаех за филма, а и наскоро видях Мина с награда точно за тази нейна роля, която е и дебютна на голям екран. Ще го изгледам, историята ми допада, харесвам подобни как да ги нарека.. човешки истории, надявам се единствено да няма голяма драма, но надали. Все пак ще рискувам и ще споделя мнение, тези дни ми се гледа корейско кино, а не ми се случва често. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 15 Септември, 2013 Share Отговорено 15 Септември, 2013 Преди минути го изгледах... Много добър филм, който ще запомня само с добро и се радвам, че се спрях на него. В началото, гледайки кадрите, си мислех: "Каква е тая майка (предвид държанието, работата й, средата), която е отгледала сама това прекрасно момиче?", но постепенно, разкривайки и историята, нейното минало, я разбрах, тоест разбрах героинята й като характер и защо направи всичко това. Отлична игра на Шин И. Виждам я за първи път на екран, напълно непозната за мен (или поне не помня да съм я гледала). На финал постъпи като майка, която иска само най-доброто за своето дете и не я спря да поеме по своя път, нещо наистина изненадващо за мен, предвид корейските нрави и консервативното мислене. Разбрах и каква е връзката с американската военна база, до която живееха. Всъщност го подозирах и се оказа истина. Филмът не е с неочаквани обрати, една история, която бе представена по много реалистичен начин (а това не ми се случва често с корейските продукции и бе голяма изненада за мен), история, която докосна и мен, като зрител. Браво на Мина. Певица е, но се справя и отлично с актьорската игра. Чудесен филм, още повече, че бе пряко свързан и със сценично изкуство, което ценя - балетът. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts