lazeto Публикувано 8 Февруари, 2015 Share Публикувано 8 Февруари, 2015 Gyeongju (경주) КЬОНГДЖУ Страна: Южна Корея Също така известен като: Maen-ho Премиера: 12 юни 2014 Времетраене: 145 мин. Жанр: Драма Режисьор: Lu Zhang Участват: Park Hae Il - Choi Hyeon Shin Min Ah - Gong Yoon Hee Yoon Jin Seo - Yeo Jeong Kim Tae Hoon - Detective Lee Young Min Kwak Ja Hyeong - Lee Choon Won Shin So Yul - Da Yeon Baik Hyun Jin - Professor Park Ryoo Seung Wan - Teacher Kang Lee Eun Woo - Kim Chang Hee's wife Jeong In Seon - young receptionist Lee Hyeon Jeong - mother Kim Soo Ahn - little kid Kim Hak Seon - Kim Chang Hee Резюме: Че Хьон, професор по история в Китай, се връща в Корея, за да почете наскоро починалия си приятел Ким Чанг Хи. Той посещава чайна, в която двамата са били преди седем години. Че Хьон проявява интерес към настоящата собственичка на чайната - Конг Йон Хи... С български субтитри С български и английски субтитри С руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 1 Март, 2015 Share Отговорено 1 Март, 2015 Много хубав филм.Филм-пътешествие.Пътешествие към минало,към спомени,към себе си. Трудно ми е да напиша каквото и да е.Мога само да кажа,че близо два часа и половина,стоях,гледах и се наслаждавах. Въпреки дългото времетраене,филмът не доскучава и за момент. Разбира се,краят е отворен,но в този тип филми винаги е така,така че надали някой би се изненадал от това. Шин Мин А , е едно прекрасно допълнение към всичко това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d3Mn Отговорено 12 Март, 2015 Share Отговорено 12 Март, 2015 Изтеглих го заради Мин А и го доизгледах пак заради нея. 145 минути мъка и това е. Мишлето го е разбрал явно, но аз просто не успях. Иначе и на при мен се с случавало да харесам много даден филм, който е бил доста оплюван заради скучния си сюжет и дългото времетраене, но точно този не успях да разбера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fareast Отговорено 7 Януари, 2016 Share Отговорено 7 Януари, 2016 Gyeongju - Това е също град в Корея, един от най-хубавите, да не говорим за близостта до етническото село Янгдонг. Още не съм гледал филма, но ме заинтригува. Има ли връзка с града? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts