Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Cloud's stairs

Държава: Япония

Заглавие: 雲の階段
Формат: Рензоку
Епизоди: TBD
Телевизия: NTV
Дата на излъчване: 2013-Apr-17
Време на излъчване: Сряда 22:00

Субтитри (английски)

Каст

Hasegawa Hiroki as Saburo
Inamori Izumi as Suzuki Akiko
Kimura Fumino as Tasaka Akiko
Otomo Kohei (大友康平) as Muraki Eiji
Naito Takashi
Hagiwara Masato
Aoyagi Sho
Kimura Midoriko

Takeda Kohei (епизод 5)

Плот: Сабуро (Хироки Хасегава) работи в медицински офис на островите Изу, чиято популация е намаляла през годините. Дори при положение, че няма разрешително да практикува той извършва операции под опеката на др. Мураки (Койех Отомо). Заради вродената му сръчност и честност хората го наричат Младият доктор. Сабуро изпитва противоречиви чувства заради това, че практикува нелегално, но се убеждава, че това, което прави е с цел да помага на хората. Сестрата Акикио Сузуки (Изуми Инамори) изпитва чувства към него както и Акико Тасака (Фумино Кимура), която е дъщеря на директора на известна болница в Токио.

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

По принцип избягвам медицински драми, но тази не знам защо ми хареса след изгледан първи епизод..може би заради атмосферата на острова..природата е хубава, а и самата история не е лоша поне в началото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре това ще се окаже доста добра драма. Сега си наваксах с епизодите и определено останах доволен, а ми беше тересене заради медицинската тематика... Героите особено главният са доста комплексни и действията им определено могат да те накарат да се замислиш върху доста неща - нещо, което винаги съм уважавал в японските продукции и което тук наистина добива големи размери. Ежедневните дилеми, които изникват пред нашият "доктор" докато практикува повдигат доста въпроси свързани с морал, етика и кое е правилно и кое неправилно..Актьорите са страхотни засега останах доволен от всички от главните като Хироки Хасегава наистина пресъздаде добре душевните теразания на героят си евала му на човека. Хареса ми и мед сестрата тя има не по малко силни моменти да не говорим, че ако нещата се развият така както си мисля тепърва ще има да я видим в друга светлина. Фумино и тя не й отстъпва като доста добре се справя до сега с това странно момиче, което са й дали като роля. Казвам странно понеже хем е душевно нестабилна хем хладнокръвна и манипулативна на моменти, а аз обожавам такива персонажи! Заглавието на сериала също не е случайно много добра метафора към главният герой и май както вървят нещата ще стане нещо подобно на "Приказка за стълбата" на Христо Смирненски в зависимост от това до къде ще простре желанията си и съответно средствата за тяхното постигане...Така или иначе ще се гледа! Много добри думи за саунтрака особено пиано и виола мотивите много ме радват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове