Jump to content

How to Date an Otaku Girl (2010)

lazeto

Recommended Posts

how-to-date-an-otaku-girl-my-geeky-girlf

My Geeky Girlfriend (2010)

Страна: Япония
Също така известен като: Fujoshi Kanojo , How To Date An Otaku Girl 
По мангата на: Pentabu (manga), Rize Shinba (manga)
Година на излъчване: 21 Май 2009
Времетраене: 97 мин.
Жанр: Комедия, Романс, Драма
Режисьор: Jun Kaneshige

Субтитри: Английски
IMDB

Участват:
Shunsuke Daito - Mutou Ookawa
Wakana Matsumoto

Yuta Furukawa
Emi
Mizuho Hata
Kyoko Ochiai
 Satoshi Hino
Jun Fukuyama

Резюме: Колежанина Mutou Ookawa започва работа на непълно работно време, и веднага се влюбва във своята колежка Ametani Yuiko. Вдъхвайки си смелост, той в крайна сметка признава чувствата си към нея, но тя му отговаря "... аз съм fujoshi." Незнаейки какво означава "fujoshi", Mutou спокойно отговаря "Това е ОК!"
А fujoshi е момиче, което харесва да чете манга, занимаваща се с хомо-еротични отношения между мъжете, а именно shounen-ai и yaoi.

Свали с английски субтитри

Онлайн с английски субтитри 

Филма е много сладък, а и харесвам много Shunsuke Daito след Tumbling и се радвам, че пак мога да го гледам ....... laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма го гледах. И вече съжалявам. Историята е много плоска. Вярно е, че е малко нетрадиционна (поне за мен) като сюжетна линия, но като цяло ми се стори блудкав. Главните герои бяха вяли и бледнееха като образи. Общо взето, никой от тях не ме впечатли с присъствие. Много съжалявам за Дайто. Толкова го харесвам, но в този филм.... определено не. Нема такова дърво. Донякъде го отдавам на самия образ, защото съм далеч от мисълта, че няма талант. Гледала съм го в много роли, справя се чудесно, просто явно тази не му пасна. Много исках да го видя в главна роля, но ако ще е като тази, айде нема нужда, предпочитам си го в поддържащите. Не ми хареса филма, час и половина чаках да стане нещо интересно, и то така и не стана. Много предвидим. И за да не е прекалено негативен коментара ми за филма, ще кажа и нещо хубаво за него....... аа....ами не се сещам за такова нещо. А, хлапенцето беше сладко :) Може би си има плюсове, но просто аз не съм ги видяла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове