lazeto Публикувано 20 Декември, 2010 Share Публикувано 20 Декември, 2010 My Geeky Girlfriend (2010) Страна: Япония Също така известен като: Fujoshi Kanojo , How To Date An Otaku Girl По мангата на: Pentabu (manga), Rize Shinba (manga) Година на излъчване: 21 Май 2009 Времетраене: 97 мин. Жанр: Комедия, Романс, Драма Режисьор: Jun Kaneshige Субтитри: Английски IMDB Участват: Shunsuke Daito - Mutou Ookawa Wakana Matsumoto Yuta Furukawa Emi Mizuho Hata Kyoko Ochiai Satoshi Hino Jun Fukuyama Резюме: Колежанина Mutou Ookawa започва работа на непълно работно време, и веднага се влюбва във своята колежка Ametani Yuiko. Вдъхвайки си смелост, той в крайна сметка признава чувствата си към нея, но тя му отговаря "... аз съм fujoshi." Незнаейки какво означава "fujoshi", Mutou спокойно отговаря "Това е ОК!" А fujoshi е момиче, което харесва да чете манга, занимаваща се с хомо-еротични отношения между мъжете, а именно shounen-ai и yaoi. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Филма е много сладък, а и харесвам много Shunsuke Daito след Tumbling и се радвам, че пак мога да го гледам ....... Линк към Мангата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelita Отговорено 5 Януари, 2011 Share Отговорено 5 Януари, 2011 Филма го гледах. И вече съжалявам. Историята е много плоска. Вярно е, че е малко нетрадиционна (поне за мен) като сюжетна линия, но като цяло ми се стори блудкав. Главните герои бяха вяли и бледнееха като образи. Общо взето, никой от тях не ме впечатли с присъствие. Много съжалявам за Дайто. Толкова го харесвам, но в този филм.... определено не. Нема такова дърво. Донякъде го отдавам на самия образ, защото съм далеч от мисълта, че няма талант. Гледала съм го в много роли, справя се чудесно, просто явно тази не му пасна. Много исках да го видя в главна роля, но ако ще е като тази, айде нема нужда, предпочитам си го в поддържащите. Не ми хареса филма, час и половина чаках да стане нещо интересно, и то така и не стана. Много предвидим. И за да не е прекалено негативен коментара ми за филма, ще кажа и нещо хубаво за него....... аа....ами не се сещам за такова нещо. А, хлапенцето беше сладко Може би си има плюсове, но просто аз не съм ги видяла. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts