Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8873
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Деа

• Последни мнения

• Големи промени стават! Наистина върви интересно! И действително бях права за героя на Рьо-чан. Той е станал свидетел на падането, но как тогава се е върнал в миналото с всичките си спомени? И той ли е....  Не съм съгласна, че мъжките роли не са впечатляващи. Йоко се справя перфектно като загубеняк. Много му отива. Хаха!
    • Дойонг издаде '늦은 말 (Promise)".     И втората песен в сингъла, "Whistle".   
    • В събота се проведоха наградите AAA 2025 г., където RIIZE получиха три отличия: - AAA Best Artist Award (Singer) - AAA Emotive (Singer) - AAA Performance of the Year (Daesang) или Голямата награда за изпълнение   Хубаво нещо са наградите, но по-хубаво е, когато е заслужено. Със завръщането си с 'ODYSSEY' през май и сега с 'FAME' RIIZE доказаха, че имат талант и харизма,а музиката им стига до много хора. Това е, което ме кара да им честитя постигнатото. Насладете се на изпълнението им от тази фен-камера, както помоли Шотаро, защото официалното излъчване отряза половината интересни моменти и пика на хореографията.  
  • Създай нов...