Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8872
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    korean girl

• Последни мнения

• Много благодаря @Candykiller08.Ти си едно прекрасно момиче.Весели празници и теб и твоето семейство!
    • Честит рожден ден! @mariela82 Макар да се познаваме само онлайн, чувствам, че имаме специална връзка, която е рядка и ценна. Желая ти тази година да бъде изпълнена с радост, топлина и мигове, които да те усмихват от сърце. Нека всеки ден ти носи удовлетворение и спокойствие, а трудностите да се превръщат в нови възможности. Пожелавам ти да откриваш красотата в малките неща и да се радваш на миговете с любимите хора около теб. Нека Коледният дух ти донесе уют, светлина и усещането за магията на живота. ✨ Желая ти здраве, щастие и сили за всичко, което си пожелаваш. Надявам се всяка твоя стъпка да те води към нещо красиво и смислено. Бъди вдъхновение за хората около теб и продължавай да даряваш усмивки и доброта. Нека сърцето ти винаги бъде спокойно и пълно с радост.
    • Което си право, право Е! "ще ми се кара насреща в едър план и ще ми маха заканително ръчища, пък току се фане чатала и ми покаже среден пръст... Аман от гаменско държание" Така е, и някакси трябва да се намери начин да приемем тези неща, и да ги реформираме, или по-добре казано, да ги интегрираме в нашия свят и мироглед. Защото те не са възникнали случайно. 
  • Създай нов...