След елиминирането на 24 участници на втората церемония по обявяване на оцелелите, останалите 24 участници реорганизираха групите си и се подготвиха за дебютната концептуална битка, включваща четири оригинални парчета.
Ня 18 септември спечелилият отбор от “BOYS ll PLANET” се появе в епизода на „M Countdown“.
“BOYS ll PLANET” Love Is – “Chains”
След това в нов епизод „BOYS II PLANET“ излъчи финалната церемония по обявяване на оцелелите преди финала на живо.
Осем момчета бяха елиминирани, а към финала продължиха останалите 16.
Ето и класирането.
1. Lee Sang Won
2. Zhou An Xin
3. Lee Leo
4.Kim Geon Woo
5. Zhang Jia Hao
6. He Xin Long
7. Kim Jun Seo
8. Chung Sang Hyeon
9. Yumeki
10. Chueli Li Yu
11. Yoo Kang Min
12. Chen Kai Wen
13. Kim Jun Min
14. Park Dong Gyu
15. Jun Lee Jeong
16. Kang Woo Jin
Soompi
„Whiplash“ Team 1, имаха специално участие в M Countdown на 14 август.
Припомням, те спечелиха тази награда след като бяха избрани за най-добрия отбор след битката ог последните два епизода на BOYS II PLANET.
В този състав са: Hsu Ching Yu, Kim Geon Woo, Kim Jun Seo, Lee Leo, Lee Sang Won, Yoon Min, Yumeki, Zhou An Xin.
Както виждате, петима от тях, в крайна сметка са от момчетата, които влязоха в Тор 8 на финала и в крайна сметка в момента са част от ALPHA DRIVE ONE.
А Yumeki, той е много добър танцьор, беше много харесван през цялото предаване, но завърши на 9 място. Малко не му достигна.
Заговорих аз вече за края на предаването, защото вече зная края, но все пак дотам има време.
Сега следва седми епизод от предаването, излъчен на 14 август.
В него „BOYS II PLANET“ обяви класацията на топ 48 + елиминира 32 участници на първата церемония по обявяване на оцелелите.
Може да погледнете тук.
В епизод 8 започна "Position Battle".
След като елиминираха 32 участници на първата церемония по обявяване на оцелелите, останалите 48 участници сформираха отбори за „Битката за позиции“, където изпълненията са фокусирани върху рап, вокал или танц.
От 12-те отбора, изпълненията на три от отборите бяха обявени в епизода на 21 август. Въз основа на класирането на гласовете на сайта, нивата на участниците във всеки отбор бяха пренастроени на THREE STAR или ALL STAR.
В следващия епизод бяха излъчени и останалите изпълнения от Position Battle!
Сан от ATEEZ се присъедини като BOYS II PLANET“ като трети Планетен майстор на шоуто!
За разлика от повечето програми за прослушване, водени от един MC от началото до края, „BOYS II PLANET“ приема нова система, при която старши артисти се появяват като специални майстори или планетарни майстори, намесвайки се по време на мисии или ключови моменти, за да служат като ментори, модели за подражание и източници на вдъхновение за обучаващите се.
Следвайки Ong Seong Wu и Jo Yuri, Сан сега се присъединява към състава като трети Планетен майстор. Той също така ще излезе на сцената като MC за предстоящата втора церемония по обявяване на оцелелите, където съдбата на 48 състезатели е на косъм.
Сан сподели вълнението си, казвайки: „Аз също преживях дните на обучение, когато страстта ми към мечтите ми гореше най-ярко, така че съм наистина развълнуван да мога да се свържа със състезатели, които носят същия огън.“
А в епизода от 29 август, „BOYS II PLANET“ излъчи втората церемония по обявяване на оцелелите и от 48 бяха емиминирани 24 участника.
А кои 24 момчета продължиха в предаването, може да видите тук, кактои класирането им.
На 4 септември отбор “LALALALA” взе специално участие в епизода на M Countdown.
Интересното е, че песента им е на Stray Kids, а същия ден момчетата от Stray Kids печелят трофея там с новата им песен CEREMONY.
Само, че не са участвали в изпълненията него ден. Щеше да е готино. да се видят на живо.
Кои са участниците обаче в отбор “LALALALA”: Сhen Bo Wen, Fan Zhe Yi, He Xin Long, Kim Geon Woo, Zhao Guang Xu.
Е, имаме си двама от Топ 8 от финала или по-точно две от момчетата на ALPHA DRIVE ONE.