Цялосно съм съгласен с теб. Актьорската игра беше прекрасна, а историята много красива и трогателна. Единствено не мога да се съглася с това, което каза в началото. Любовта не е само щастие, но и преодоляване на препядствия. Именно това я прави това което е. Липсата на комуникация, разделите и намесата на трети лица е дразнеща, но е част от живота и би било нереално ако всичко върви по мед и масло (а и не би имало смисъл да има сериал). Лично за мен нещастието и трудностите са необходими, за да можем да оценим щастието когато го има. Също жанрът няма отношение към начина по който е представена любовта. Според мен е представена много реалистично и истински. Тревогата, страха, съмнението и смущението са неизбежни във всяка любовна история, не само във фантастиката. Те са нормални човешки емоции през които всеки (почти всеки) преминава. Сериалът е чудесен и актьорите са сред любимите ми.
П.П. Понякога на двойката не им е писано да са заедно, а бившият е правилният избор (Discovery of Romance). Разбира се най-важно е двамата влюбени да са щастливи заедно, без значение мнението на околните.