Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8858
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    katyab

• Последни мнения

• Момчетата за всичко (Yun Jun Seo I Kim Jae O) са много ф(г)лупави! А сценаристите повтарят историята, но с по-богат лошко ... скучно!
    • Брей! Много кърваво стана до края на епизода. За малко да разберем, кой организира целия купон. Жалко, че героят на Ямада беше пропилян така нелепо. Той и злодей можеше да изиграе перфектно. Добра компания са събрали. Хидеаки Ито какъв отблъскващ персонаж има. Тръпки ме побиват. Абе Хироши не го познах в първия момент с бялата коса. Кая дали само ще манекенства или ще се включи в някоя битка?  Любопитно ми е, защо героят на Масахиро Хигашиде помогна на нашите хора? Какво цели? Не изглежда да е ангел небесен. Харесва ми Шота Сометани. Останалите любимци ще ги видя натам. Не успяха да фокусират всички в 1 епизод. Стори ми се, че виждам дори театрални актьори в каста.
    • Знам, че всички сравнявате началото с Игра на калмари, но на мен то (незнайно защо) ми напомни на Смъртоносна битка. Може би заради традиционното облекло на героите и митичната атмосфера. Всъщност, наистина отлично са уловили атмосферата на епохата. Джуничи очаквано запълни екрана със своето присъствие. Той е отличен актьор. Нямам търпение на видя другите герои.
  • Създай нов...