Брей! Много кърваво стана до края на епизода. За малко да разберем, кой организира целия купон. Жалко, че героят на Ямада беше пропилян така нелепо. Той и злодей можеше да изиграе перфектно.
Добра компания са събрали. Хидеаки Ито какъв отблъскващ персонаж има. Тръпки ме побиват. Абе Хироши не го познах в първия момент с бялата коса. Кая дали само ще манекенства или ще се включи в някоя битка?
Любопитно ми е, защо героят на Масахиро Хигашиде помогна на нашите хора? Какво цели? Не изглежда да е ангел небесен. Харесва ми Шота Сометани. Останалите любимци ще ги видя натам. Не успяха да фокусират всички в 1 епизод. Стори ми се, че виждам дори театрални актьори в каста.
Знам, че всички сравнявате началото с Игра на калмари, но на мен то (незнайно защо) ми напомни на Смъртоносна битка. Може би заради традиционното облекло на героите и митичната атмосфера. Всъщност, наистина отлично са уловили атмосферата на епохата. Джуничи очаквано запълни екрана със своето присъствие. Той е отличен актьор. Нямам търпение на видя другите герои.
Изгледах 6ти епизод. Много ми харесва сериала! Много е свежичък и лек! Гледа се лесно и с удоволствие!
В сериала имаше коментар към героя на И Джонг Дже, че е старичък за романтични сериали И тъй като аз съм го гледала единствено в Squid game и през моя ум мина абсолютно същото Определено бях приятно изненадана от излъчването му и не очаквах, че ще ми хареса в това амплоа. Определено в Squid game изглеждаше по-възрастен та не знам някакъв филтър ли слагат или е много добър грим… Ако е заради пластична хирургия, определено настоявам да знам името на хирурга му