Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8817
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Valentin

• Последни мнения

• @Candykiller08, моля те, не издавай важни неща от сюжета – има хора, които не са гледали филма. Слагай в спойлер подсказките.
    • И аз съм съгласна, че е страхотна, въпреки че наскоро я открих! Ролята ѝ в Pluto беше невероятна. Толкова добре беше пресъздала образите на близначките, че на моменти имах чувството, че играят две различни актриси. 
    • „Forgotten“ е филм, който направо ме разби! Аз по принцип обожавам напрегнати сюжети – хоръри, трилъри, убийства, мистерии, кръв, напрежение – това си е моят жанр.  И точно затова „Forgotten“ ми влезе право в списъка с любимите. Още от самото начало филмът хваща – по-големият брат е отвлечен, връща се след 19 дни без спомени, а по-малкият започва да се съмнява, че нещо не е наред. После всичко се обърква тотално и напрежението става нереално. Финалът е от онези, дето просто те оставят да гледаш в екрана и да не можеш да повярваш какво си видял. Актьорите са страхотни, атмосферата е тъмна и напрегната, а сюжетът е толкова добре измислен, че до последно не можеш да си сигурен какво е реалност и какво – измама. Ако харесвате мистерии, психологическо напрежение и шокиращи обрати – задължително гледай „Forgotten“! Няма да съжалявате!
  • Създай нов...