Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8650
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    mcmlxx

• Последни мнения

• Ама много е гаден героят на Джун Канаме. Или не знаеше много, или не му разкри всичко. Работата изглежда безнадеждна. Сега детето ще трябва започне издирването отново. Този път като актьор. Избраха го за роля в заглавие, което преди това Аи е правила в театъра.
    • Когато го започнах, първата ми мисъл беше, че актьорът има странно за китаец лице. Освен това, го даваше много жесток и безпардонен владетел. Актрисата пък имаше роля на много умна и разумна, съобразителна жена, която не врещи, не мрънка и не капризничи, както много други серални императорски щерки. Обаче след първите серии вече реших, че няма, абсолютно няма по-подходящи хора за главните герои от Song Zu Er и Liu Yu Ning. Какво ми направиха, не знам, но тази мисъл се появи в главата ми само за този сериал, досега не ми се беше случвало. Героите показаха завидно израстване, а актьорите - завидно майсторство. От начало до край се наслаждавах и продължавам все още да мисля за тях! 
    • Ей, как му хрумна на Аква да влезе в тази риалити простотия? Привлякоха го, благодарение на обещанието да разкажат повече за майка му. Много сложна детективска система за откриване на истината си избра.
  • Създай нов...